Byly jste hodné dcery?

1.4.11 12:59

Byly jste hodné dcery?

A jaké jsou ty vaše? Podobné? :D a váš největší průšvih?

Já jsem byla čert - lítala jsem, řvala, tancovala. Taky jsem byla dost drzá.

A můj největší průšvih? Táta dával hodne na vzdělání, ale já školu nesnášela. Byla jsem od přírody lenoch a tak jsem se jednou zdejchla. Byla jsem na šestiletém gymplu - jakoby v 9. No, říkala jsem si, že doma zůstanu den - dva. Byly z toho 2 týdny. Ráno jsem vstala, připravila se a až bouchly dveře za tátou - převlíkla se do domácího. Jenže jsem se ve škole neomluvila a tak učitelka vzkázala přes spolužáky ať se okamžitě omluvím nebo ně vyloučí ze školy. To jsem musela s pravdou ven. Dostala jsem pěkně nařezáno a byl z toho pěkněj průšvih - naštěstí mi to táta omluvil, jako že jsem byla nemocná.

Taky jsem jednou (shodou náhod na apríla) ukradla tátovi cigaretu - nevím jak si toho všiml, ale já jsem z toho udělala aprílový žert. Chudák, do teď neví, že to nebyl vtip :D

A když jsme u toho, moje 4letá dcera je mou kopií - ikdyž, já byla trochu víc holčičková. Neustále doškrábaná, modřiny a špinavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
1.4.11 13:01

:lol:
Já jsem byla spíš hrozně divný dítě, mimoň, buď zažranej v knížkách, nebo jsem se rejpala někde v přírodě, lovila jsem ještěrky, myši a všechno… nosila jsem domů ptačí hnízda… :D
V pubertě to bylo tak napůl, nic extrémního.

Ale jestli bude naše mrňavá po mě, tak teda potěš koště, už se těším. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.4.11 13:05

Od narození do pubery - hodná, citlivá, zakřiknutá, milá, mouchysežertemě..
Pak už to bylo horší.. :oops: :oops:
Nyní zase pohoda :mrgreen:

Dcery mám ZATÍM moc moc hodné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.4.11 13:06

Nebyla :lol:

Jako malá jsem se chovala jako kluk, v pubertě už sice jako holka, ale stálo to za to :wink:

Dál radši no comment, rozvíjet to nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712

Já byla do puberty zažraní do učení, moc mě to bavilo a nesnášela jsem prázdniny. Když přišla puberta, byla jsem hrozný hajzlík. Modlím se, ať děti nejsou po mně. Co já jsem vyváděla rodičům, to fakt nepřeju nikomu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

jezis..ja doufam ze moje dcera po me nebude…kde sem byla tam byl prusvih :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
1.4.11 13:22

No tak já jsem byla prý hodné dítě. Dost jsem četla, bez řečí jsem si oblíkala zděděné oblečení… :lol: Sice jsme lítali venku, lozili po stromech, ale když pominu pár pozdních příchodů, tak to šlo. Na zábavách taky ve vší počestnosti. :mrgreen: Zato jako „dospívající“ (už nemůžu říct, že by to bylo v pubertě) jsem se vybarvila. Stopem jsem projela republiku (sama, s klukem, s kámoškou), lezli jsme, kam se nesmělo, vandry, festivaly… Zpětně se divím, že jsem tady živá a zdravá. :lol:
Dcerka je ještě malá, zatím to jde, ale jímá mne hrůza z toho, že by se pomamila - a to hlavně kvůli stopování… Zatím si myslím, že jí to ani nepřiznám, ať se tím pak neohání. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.4.11 13:28

Nebyla :oops: Mám ještě ségru a vždy ona byla ta hodná a já ta průšvihová… Moje první dcera je povahově po mě a já už teď mám strach co bude vyvádět. Protože já měla hóódně štěstí a to by ona mít nemusela. Ale zase na druhou stranu jsem ráda, že jsem vyřáděná a nemám výčitky, že mi něco uteklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
1.4.11 13:30

Jo tak to já lítala pořád někde s klukama… Pak pořád také samé průšvihy. Příchodem puberty už jsem byla sice chováním jako holka, ale co s tím přišlo? No to se rqadši ani nebudu chlubit :-D . doufám, že moje princezna nebude v tomhle po mamince :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
1.4.11 13:33

Nebyla, ale dělala jsem všechno pro to, aby se tatínek nedozvěděl, že hodná nejsem......myslím, že 99,9% věcí co hodné holky opravdu nedělají se mi podařilo utajit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.4.11 13:41

Jako malá jsem byla zlatá, zamlklý knihomol a intelektuál :lol: Někdy od 17-ti do 20-ti se ze mě stal hajzl neskutečnej a teď jen doufám, že to budu moct jednou své mámě dostatečně vrátit, to že mě milovala a podržela i přesto…

Syn zatím nevím a bude mi stačit ke štěstí, když nebude mít mojí povahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.4.11 13:44
barah píše:
Já byla do puberty zažraní do učení, moc mě to bavilo a nesnášela jsem prázdniny. Když přišla puberta, byla jsem hrozný hajzlík. Modlím se, ať děti nejsou po mně. Co já jsem vyváděla rodičům, to fakt nepřeju nikomu. :oops:

Jak kdybych to napsala já :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 13:47

No taky nic moc :lol: spis jsem byla jako kluk a pak ta puberta taky stala za to. Nikdy me ovsem domu neprivedli policajti jako brachu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 13:52

Tak ja jsem jako mala byla spis jako kluk :) vsude jsem litala s klukama,porad jsem chodila domu spinava,sama dira na koleni,sama modrina.Prusvihu bylo taky dost.Pak na stredni jsem zas kaslala na skolu,trojka z chovani,podminecny vylouceni…no ale jak jsem pak nastoupila do prace,naprosto jsem se zklidnila,prece jen tam uz o neco jde :)
Ted si rikam,ze to se mnou nasi meli asi hold tezky a snad ten nas rarach nebude taky takovy kvitko,ale co uz,aspon vim,ze ma byt po kom,ani tatinek totiz nebyl zadnej svatousek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
1.4.11 14:05

Nooo :mrgreen: Jako dítě jsem byla tak normál (řekla bych :lol: ) Zato puberta děs a hrůza :oops: Doufám,že mi to moje děti nevrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová