Byt a sociálka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@blecha72 píše:
@Sojkka zakladatelka taky půjde do práce.
To nevím, zřejmě ano. Jenom nevím, co jste tím chtěla říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka Máš pocit, že maminka s dítětem se 4200,– se má dobře, aby se sociální příspěvek bral jako přilepšení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka No a co kdyby rodiče byt neměli, tak by podle tebe už sociální případ byla?! Vždyť pak bude celý život pracovat. A třeba se jednou taky zadluží kvůli hypotéce. Tobě se asi dobře píše když v tak špatné situaci nejsi. Už to zůstat na dítě sama je těžké tak nepiš o něčem o čem nic nevíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
Když na něco nemám tak to nemohu mít. Pak musím vzít za vděk společnému bydlení s rodiči nebo např. azyl. domu. Dítě má i tatínka, takže také např. vyřešit i výživné.
No tak to pozor! S tím já plně souhlasím. Ale to je na jinou diskusi. Ano, tohle mi pije krev taky, celý tenhle systém. Nicméně zakladatelka se ptala, jestli je to možná a zákonné a to prostě je. Odrbávání státu ani podvod to není, kdyby ses na hlavu stavěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helemeses píše:
@Sojkka Až se jednou ty dostaneš do srabu, tak poznáš jaké to je. Už vidim, kdo se žene do azyláku když může mít byt. Jen mi bude sociálka přispívat, jako dalším lidem. Společné bydlení s rodiči za vděk vzít nemůžu, ale těžko ti to budu vysvětlovat, za prvé by jsi to nepochopila a za druhé ti do toho nic není.
do srabu jsi se dostala sama a to vlastním rozhodnutím mít dítě, které neuživíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helemeses píše:
@Sojkka Ježiš ty jsi blbá.
Myslím, že byste měla kapánek ubrat ve svém slovníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka A vy v názorech, na který neni nikdo zvědavej, vůbec jsem se na ně totiž neptala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 Ty víš taky prd, jestli mi nemáš co říct k tomu na co jsem se ptala, tak sem nepiš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
Pravda za to stání ve frontě na soc. to stojí. Prachy jsou na účtu, nájemné a energie z toho zaplatím rodičům takže super. Jsem samoživitelka, mám samostatné bydlení, stát se holt postaral.
Pak tu jsou ovšem rodiny s dětmi, kde oba chodí do práce, aby si takový byt mohli vůbec dovolit. Rodiny, kde se na destíky let zadlužili hypotékou, aby si takový byt mohli dovolit.
Chci tím říct, že jakékoli příspěvky by měli být určeny pro ty, kde jsou soc. poměry natolik závažné, že tato pomoc je jediná možná a slouží k přechodnému překonání nepřízně osudu.
To jako vážně? Připadá ti, že matka s dítětem se 4200 není sociální případ? Co kdyby rodiče neměla? Rodiče nemají povinnost se o ní starat!!! Opravdu se zamysli, co by s ní bylo, kdyby rodiče nebyli! Šla by na sociálku, pro všechny možné příspěvky, aby měli z čeho žít..Také nemám ráda nějaké zneužívání, ale mi nepřijde, jako ten případ, tak se uklidni!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helemeses píše:
@Claire00 Ty víš taky prd, jestli mi nemáš co říct k tomu na co jsem se ptala, tak sem nepiš
4letý rodičák a bydlíš u rodičů = NEMAKAČENKO. Do toho plánuješ podvod, takže zavři sprostá ústa a jdi pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 píše:
do srabu jsi se dostala sama a to vlastním rozhodnutím mít dítě, které neuživíš.
Normálně bych souhlasila, ale nic nevíš o jejím příběhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
To jako vážně? Připadá ti, že matka s dítětem se 4200 není sociální případ? Co kdyby rodiče neměla? Rodiče nemají povinnost se o ní starat!!! Opravdu se zamysli, co by s ní bylo, kdyby rodiče nebyli! Šla by na sociálku, pro všechny možné příspěvky, aby měli z čeho žít..Také nemám ráda nějaké zneužívání, ale mi nepřijde, jako ten případ, tak se uklidni!
Za svojí situaci si může sama, vlastní nezodpovědností a leností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 píše:
Za svojí situaci si může sama, vlastní nezodpovědností a leností.
Ty jí znáš? Jestli ne, tak si nalískej! Zejména vezmeme li v potaz včerejší deníček o Adámkovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit