Byt v přízemí paneláku - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
7.2.11 09:49

Byt v přízemí

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti bylení v paneláku v přízení?
Jaké to má výhody a nevýhody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
7.2.11 09:59

Bydlela jsem v přízemí ještě u rodičů- pokojíček jsem měla hned vedle vchodových dveří. Nemyslím si, že by bylo špatné bydlet dole, když máš žaluzie, nevadí ti, že je od nohou pořád zima, protože pod váma se už netopí, máte i málo sluníčka třeba, poslední stoupačky, z balkonu nám třikrát ukradli prádlo.. Výhody nějak nevidím, asi záleží hlavně na paneláku a místě… Možná, že nejsou schody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.2.11 10:06

Byt v přízemí - nikdy! Teď bydlíme ve vyvýšeném přízemí a to je děs. Pořád někdo zvoní i v noci, je pravda, že zespoda jde zima, je tu největší rachot, pořád někdo šmejdí okolo a to bydlíme ve staré zástavbě, nikoliv v paneláku a je tu asi 7 bytů. Hrůza. Do bytu máme asi 30 schodů. Žádné výhody nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
7.2.11 10:08

Jo a nejvíce špinavá chodba, když přes ní chodí celý barák :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.2.11 10:14

Ano,bydlela a hned dvakrat a pokud bych se vratila do panelaku,prizemi bych uprednostnovala!!Me to teda vubec nevadi,naopak,vidim v tom jen same vyhody!Zimu jsem teda nemela,pradlo mi nikdy ze susaku nezmizelo (nevesela jsem na noc),nakupy jsem netahala do schodu,ani deti ne,deti jsem poustela ven pod okno na piskoviste,koukala jsem na ne z okna pri vareni.
Ja si nemuzu stezovat.NEVYHODA?Uklid :lol: ,prizemi je vzdy nejhorsi :lol: .

• Citovat
  • Upravit
1008
7.2.11 10:22

My bydlíme v přízemí teď, ale v novostavbě, se zahradou, takže to není jako v paneláku, ale zimu od nohou máme, pod námi je jen základová deska..Ale co si pamatuju, tak v panelácích právě není v přízemí zima, protože dole bývají sklepy a v těch je teplo (aspoň v našem bývalém bylo)..podle mě hodně záleží na místě a jaký lidi v tom paneláku bydlí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.2.11 10:24

Bydleli jsme v prizemi zvysene.Nemeli jsme balkon.Jinak kdybych mohla sla bych znova.V lete tam bylo prijemne.Meli jsme v byte 24stupnu max byla to parada.Nikod na nas nezvonil.Do oken nelezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.2.11 10:40

Bydlení ve zvýšeném přízemí si myslím, že je dobrý. Bydlení skoro na zemi - to bych nechtěla - ale kdybych ten byt dostala, tak to potom jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.2.11 10:47

no na bydlení v přízemí bych asi našla jen dvě výhody: 1: nejsou schody(nebo jich je málo) 2: není problém s tlakem vody (teda takovej velkej problém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
7.2.11 11:26

My bydlíme v přízemí (k balkonu od země 2 metry) v novostavbě. Mě to vyhovuje. Nemusím nic tahat výtahem, malá vyšlape 8 schodů k hlavním dveřím a pak jde rovnou domů, nemusím ji nikam vodit, hlídat na schodech.. Když něco zapomenu doma, skočím pro to od auta a hned jsem zpátky. Když jsme vedle domu na pískovišti, můžu si domů pro něco zaběhnout a malou tam nechat skoro bez obav, protože jsem za 30 vteřin zpátky. Pod náma jsou garáže, máme plovoučky a studené na nohy to trochu je, ale to přikládám spíš té plovoučce. Je tu teda docela tma, protože máme pořád stažené žaluzie, aby nám tu nikdo nečuměl, žaluzky máme tmavé. Bohužel. Kdybych si mohla vybrat a byt vyměnit za jiný, tak bych měnila jedině za nějaký luxusnější, jinak ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
7.2.11 11:35

Já teda bydlení v přízemý nevidím žádný výhody.Pořád na nás někdo zvonil-nejlíp když malá usnula.Věčně jsem chodila v tlustejch ponožkách,protože jsem měla nohy jak led.A v létě jsme tam měli parno naprosto šílený,jen z nás lilo :nevim: Nehledě na to,že když byla malá mimino tak jí budilo každý třísknutí dveří,páč spala vedle v chodových dveří a otočit to nešlo páč ten byt byl blbě řešenej.A ještě kdysi dávno se tam flákala taková partička a jednou se nám někdo snažil vlízt do okna ze schodů,naštěstí jsme měli v tý době psa tak radši utekl.Takže za mně už nikdy :-?

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
7.2.11 11:36

brácha bydlí v přízemí a je moc neštastnej.prý pořád přes ně chodí pipky s podpadkama který dupou jak stádo koní,mlátěj lidi vchodovýma a výtahovýma dveřma,od země jde chlad,brzo ráno se babky zastaví před jejich balkonem a povídaj jak jejich pejsek má průjmík,těd ke všemu bezdomovci začali spát pod jejich balkonem a lidi jim nadávaj at stim něco dělaj že je to jejich balkon,prý mají furt špinavý okna atd atd.ale zase zaleží jaké přízemí to je, babička taky bydlí v přízemí a to je bez problému :wink:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
7.2.11 11:37

Ahoj, bývame na vyvýšenom prízemí - a zatiaľ vidím len výhody…byt je orientovaný na západ, slniečko máme.

Pri rekonštrukcii som 1000× velebila, že sme na prízemí - nebol nikdy problém nič do bytu vyniesť.

Bývame v starom tehlovom bloku so 60tkami múrmi - nepočujem ani vedľa suseda, nič,ani buchot brány, ani hluk zvonku, je to úplne tichučká štvrť…

A zima? - pod nami je funkčná kotolňa a teplovodné rúry, takže máme podlahové kúrenie zdarma :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.02.11 v 11:37

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
7.2.11 11:37

no jedinou výhodou jsou ty schody to je fakt,ikdyž ke vchodu jsme jich měli devět bez možnosti sjíždáku,takže to byl fakt med s kočárem :cert:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
7.2.11 11:39
žirafííí píše:
brácha bydlí v přízemí a je moc neštastnej.prý pořád přes ně chodí pipky s podpadkama který dupou jak stádo koní,mlátěj lidi vchodovýma a výtahovýma dveřma,od země jde chlad,brzo ráno se babky zastaví před jejich balkonem a povídaj jak jejich pejsek má průjmík,těd ke všemu bezdomovci začali spát pod jejich balkonem a lidi jim nadávaj at stim něco dělaj že je to jejich balkon,prý mají furt špinavý okna atd atd.ale zase zaleží jaké přízemí to je, babička taky bydlí v přízemí a to je bez problému :wink:

Jo to dupání jako stádo slonů,to jsem zapomněla,to bylo taky šílený :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí