Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle uplne nebude o intuici jako o neduvere. Zkoušela si se ho zaptat na to?
A nebylo by nejlepší si s ním narovinu promluvit?
Příspěvek upraven 10.12.20 v 09:13
Máš pravdu, není tak čestnej. Evidentně, když si ukládá exku pod chlapskym jménem. Ale na druhou stranu, kdo je úplně čistej jak lilie? Kamarádi mají divný druh zábavy…Já osobně mám intuici na nevěru. Poslouchám ji…nechci to tu rozvádět, nemá smysl se babrat v dávné minulosti. Důvěra je věc křehká. Já jsem zastánce - důvěřuj, ale prověřuj, pokud jsi připravená na to znát pravdu a vědět, jak s ní naložíš. Ty asi teď nic neřeš. Důkazy o ničem nemáš, to, co bylo bylo - týká se to evidentně minulosti. Kamery instalovat do kanclu nebudeš. Jsi těhotná,…nemá vůbec smysl svoji mysl směřovat tímto směrem. Buď spokojená, čiň spokojeného svého manžela a pokud bude manžel opravdu nevěrný, poznáš to.
Naši kamarádi o ex mého muže nemluví, takže co to je, že měli "takové ty řeči "?
A ty kopance, co udělal před tím sestěhováním je co? Nevěra? Pokud ano, vidím jako velkou chybu s ním zakládat rodinu..
![]()
K intuici ti většina lidí řekne, že funguje, ale spíš to bude tak, že máme tendenci si víc uvědomovat, že to zrovna vyjde (a přičíst to „intuici“).
Pokud jde o tvůj příběh a související zkušenost, tak ano, měla jsem podezření. S partnerem jsem se rozešla, protože mi vadilo, že mu nedokážu věřit. Byl to chlap „na ženský“, tzn. flirtoval s nimi (minimálně), i když byl zadaný. Nikdy jsem nezjistila, jestli v tom bylo cokoli víc. Nelituju toho, nechtěla bych trávit život v nejistotě, navíc i to flirtování mě štvalo. Vztah bez důvěry je na nic, bez ohledu na to, jestli je nedůvěra oprávněná, nebo je chyba na tvém přijímači.
Bavili jsme se o tom, samozřejmě říká, že mě miluje a že tohle nemá zapotřebí, že spolu máme dům, čekáme rodinu…To všechno beru… Asi stále nemůžu překousnout to, že jsem se odstěhovala 90km od svého života sem k němu, kde pomalou cestou získávám kamarády, on je tady doma, má kam utéct, když je hádka, může trisknout dverma a vypadnout kamkoliv…
Já tu možnost moc nemám, těhotný se mi nechce trajdat v autě, za 2 měsíce rodím…
Ale…děsí mě to, že tohle jsem si zažila s ex…Vždycky jsem všechno, ale opravdu všechno vycítila…a všechno se dokázalo prokázat, ale i přesto jsem s ním byla 10 let…
Uzavřela jsem to s ním i v sobě, že už nikdy takovýho chlapa nechci…možná proto mě to tak hlodá a nechci už být za vola…
Nevím co dělat…
Pořád mi říká, že není nic, co by kde by…
Zas na druhou stranu, jaký by to asi bylo jemu…Nastěhovat se do mého města, kde by poslouchal řeči mých kamarádek o mých ex…
Hm, tak jestli čekáte dítě, už je na rozchod podle intuice trochu pozdě ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím si rady…
Vím, že si řeknete, táhni něco dělat! Nepřemýšlej
Jenže mě to nejde…
Když máte nějaký tušení, cítíte že něco je, stalo se to pravdou?
Mám chlapa, dovolím si říct, že fakt suprovýho, hodnej, o rodinu se postará, čekáme mimino, máme krásný dům…
Jenže než jsme spolu začali žít, udělal pár kopanců, které já jen tak nesmazu…nevytahuje to, ale mám to v sobě.
Teď nedávno jsem začala mít divný pocit…
Přišli k nám jeho kamarádi, kteří mají sem tam Řeči aniž by si to uvědomili, začali o jeho ex, a nevím co,,,takový ty řeči…
Pak mi dal do ruky tel, ať mu najdu něco v seznamu, kde jsem si všimla, že má ex uloženou pod chlapskym jménem…
Má kancelář, kde má možnost všeho, sedět tam na mobilu, scházet se tam s kýmkoliv…
Nikdy mě to nenapadalo…Ale poslední dobou, jakoby mě něco hlodalo, něco co mi říká, že není až tak čestnej…Znim jako blázen, ale nevím co s tím…
Jsem toho názoru, že když ženská něco tuší, bývá to tak…měla jsem to u ex a přišla jsem mu takto na nespočet nevěr…
Napište mi prosím Vaše názory, příběhy, nevím, cokoliv…
Upřimně mně intuice není vždy dobrá, měla jsem blbou intuici před cestou do ciziny na víkend, letět, bylo to před začátkem korony, měla jsem trochu rýmu a intuice mi poprvé v tomto případě řekla, neleť, ségra letěla moc si to uzžila úplně ve všem nikde žádný problém, vyděla nádherné muzeum, kdybych si na tu rýmu něco vzala, klidně jsem mohla letět a užít si to taky..takže intuici moc neřeším. A ještě, kdysi jsem chodila s klukem, který mě podváděl, bylo mě s ním krásně ve všem intuice mě vůbec nevarovala, pak to prasklo najednou…takže asi nejsem moc intuitivní,
@mau-mau Měl tehdy založenou seznamku, kde si sem tam s někým napsal, tu pak zrušil…Až když jsem na to přišla…
Před rokem v létě, si posílal své fotky s holkou tady 10 km od nás, se kterou se dřív scházel…
Pak kecy kamarádů, jo, říkám si, jednoduší blbečci, ale poslouchat to…A hlavně je tady kolem kdykoliv potkávat…
Nevím, jestli byl nevěrný…Tvrdí, že ne…klasika, kdo by to přiznal…
Táhne mu na 40… Mě 30… Ať jste v obraze…
@Anonymní píše:
Jenže mě to nejde…
Mám chlapa, dovolím si říct, že fakt suprovýho, hodnej, o rodinu se postará, čekáme mimino, máme krásný dům…
Jenže než jsme spolu začali žít, udělal pár kopanců, které já jen tak nesmazu…nevytahuje to, ale mám to v sobě.
Přišli k nám jeho kamarádi, kteří mají sem tam Řeči aniž by si to uvědomili, začali o jeho ex, a nevím co,,,takový ty řeči…
Pak mi dal do ruky tel, ať mu najdu něco v seznamu, kde jsem si všimla, že má ex uloženou pod chlapskym jménem…
Má kancelář, kde má možnost všeho, sedět tam na mobilu, scházet se tam s kýmkoliv…
Nikdy mě to nenapadalo…Ale poslední dobou, jakoby mě něco hlodalo, něco co mi říká, že není až tak čestnej…Znim jako blázen, ale nevím co s tím…
Jsem toho názoru, že když ženská něco tuší, bývá to tak…měla jsem to u ex a přišla jsem mu takto na nespočet nevěr…
Z kamarádů na to mohl někdo vést řeč naschvál, protože něco ví, říct nemůže, ale chce Tě varovat. ![]()
V součtu „kopance“ v minulosti, aktuálně těhotná manželka, kamarádi nahazují téma, exka v telefonu pod mužským jménem, možnosti má… to bych ani neoznačil jako intuici, ale situaci, která stojí za zamyšlení a prověření.
@Anonymní píše:
Jenže mě to nejde…
A jak jsi poznala, že má její číslo uložené pod chlapskym jménem?
Intuice mě osobně většinou neklame.
Promluv si s ním narovinu.
Hele co se týče intuice, tak jak jde o chlapy a případnou nevěru, tak to spíš vidím tak, že spousta ženských slyší i trávu růst a přenáší si pocity a zkušenosti do dalších vztahů. Takže spíš než nějaká intuice, je to jen paměť, která nahlodává tvé sebevědomí při sebemenší blbosti.
Jak dlouho jste spolu? Jak dlouho je to od rozchodu s ex? Jaký mají vztahy?
Ty se divíš, že on má exku uloženou v tel. pod chlapským jménem, ale kdo je větší „blázen“, on, nebo ty, že si pamatuješ číslo jeho expřítelkyně, když ji nejspíš ani neznáš (když si se za ním přestěhovala z jiného města) a jen letmým pohledem do jeho telefonu to číslo ihned odhalíš? Má volnější pracovní morálku, a ty hned vymýšlíš, že se tam může s kdekým scházet…
To spíš značí to, že hledáš, pátráš, předjímáš
než že on něco vyvádí.
Další věcí je, že co si tím pomůžeš? Jen se tím trápíš…čekáte rodinu, bydlíte spolu a asi celkem spokojeně, když jste počali potomka, tak to nehroť a užívej si těhotenství…

Jenže mě to nejde…