Bývá Vaše intuice pravdivá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
10.12.20 11:03
@Anonymní píše:
@Annabela11 a jak jste se zachovala? Nebo na něco přišla?

No prvotně jsem byla v šoku…pak následoval cirkus.Od té doby to šlo z kopce po 2m jsem to ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.12.20 11:11

Bohuzel, vzdy, kdyz jsem mela spatny pocit, ze se neco deje, co se tyce vztahu, tak to tak ve finale bylo.
Dikybohu uz s ex nejsem a se soucasnym partnerem se mi to jeste nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.20 11:40

Já nevím, mě přijde že je buď hloupej, nebo…nevím, nevím co s tím…
Přitom kdyby mu napsala a on mi to normálně řekl, co je na tom, já u nás taky potkala svého ex po letech, pozdravili jsme se, ukázal mi syna, zeptal se jak se mám a tím to skončilo. Ale kdybych tajila, pak např. přijela moje kamarádka a řekla před mým chlapem- no Moni, prej tě viděli na městě s Jardem jak se na sebe nasmivate a jak to a tam to a já mu to předtím neřekla, vím, co by si myslel! Ale tohle on nechápe…
Nechápe ani to, když jsem mu vpalila, jaký by mu asi bylo, kdyby mi napsala nějaká Markéta a pod tím text Ahoj prdelko, rád jsem Tě viděl… Taky by se ptal, proč se ten chlap co mi píše jmenuje Markéta :zed:
Ale on si stojí za tím, že nic nedělá…
I to posílání fotek odůvodnil tak, že mu udělalo dobře, že mu píše ženská, která se na něj tenkrát vyprdla kvůli svému ex, poslali si prý pár fotek a pak ji napsal, že je šťastnej a že má mě… Tak co to je??? Chování 18ti letyho spratka :zed: a dušoval se a hádal, že s ní nic neměl, jen mu udělal dobře zájem a to, že ji poslal někam…
Já pak nevím, co je špatně…jestli jsem magor já, nebo on :zed:

• Citovat
  • Upravit
5757
10.12.20 13:38

Intuice funguje u me naprosto presne, ale bohuzel jsme ji casti neposlouchala… Pokud jde o neveru, tam je to slozitejsi, nemyslim si, ze je ti az tak o intuici jako o urcitem chovani, ktere j partnera znas a vis co znamena :(, ale rozum to nechce prijmout:) a radsi si to omlouva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
10.12.20 15:01
@Annabela11 píše:
@blobfish Na to není pozdě nikdy…

No a nebo brzo :-) Dítě = zodpovědnost. Když nemám děti, můžu se rozejít z jakéhokoli rozmaru. Když mám nebo čekám dítě, měla bych k rozchodu mít dobrý důvod, protože už to není jen o mně. A nepodložené podezření dostatečně dobrým důvodem dle mého není. Ale já jsem holt konzerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová