Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádky neposlouchej. To, že se něco vyhýbá obecně vžitým stereotypům, ještě neznamená, že je to špatně. Klidně bych těch buchet upekla i za ten večer 100, kdybychom měli aspoň setinu toho, jak vycházíš s exkou ty. U nás je to totiž peklo.
Kamarádky jsou závistivý mrchy, závidí, že to u vás funguje, neposlouchat ![]()
@Mirii píše:
A nezakladala si tu uz diskuzi o tom jak jezdi za bejvalkou kdyz veze deti do skoly apod…ten popis na zahrade k tomu sedi
Ja bych nepatrala a neresila
pokud tebe chlap nijak nanukor byvale neomezuje tak nepatrej a nenech se zvyklat hloupyma recma „kamaradek“
Nee nezakládala ![]()
Myslím, že divná nejsi, divní jsou ti co si po rozchodu nemůžou přijít na jméno a všude na sebe kydají špínu o naschválech ohledně předávaní dětí ani nemluvím ![]()
Přijde mi to úplně normální a v pořádku
Máte dobré vztahy spolu i mezi dětma, myslím, že je to ideál. Pokud to vyhovuje i tobě, tak jaký problém, kamarádky ať si drží chlapy klidně na řetězu ![]()
Jé to jsem ráda že je tu tolik holek co podporují bigamii
ne, dělám si srandu, taky si myslím že je tohle stokrát lepší než se nenávidět. Spíš od kamarádek poslouchám, že manžel se sice rozvedl, ale nikdy svou bývalku vlastně neopustil, protože ten čas strávený s ní a se mnou je skoro půl napůl, což je blbost, se mnou tráví mnohem víc času, ale pravda, že jí taky nijak nezanedbává. Když jí něco trápí a nechce mu říct co, řeší to se mnou doma a je na něm vidět jak ho to mrzí a chtěl by jí pomoct, no jo, byla to jeho první láska a jak se říká stará láska nerezaví. ![]()
Já bych ti spíš gratulovala, že jste tak rozumní vyrovnaní lidé, že jste vaše vzájemné vztahy dokázaly zvládnout na takové úrovni. Všechny děti tak mají otce, vidí positivní vztah k matce, navzájem jsou si sourozenci, byť nevlastními, vyrůstají spolu, často se vidí.
Buď ráda, že jste si vy tři tak sedli a na žárlivé kamarádky kašli. Je sice pravda, že v devět večer by můj manžel k nikomu s rebarborovým koláčem nejel ani za nic
, ale to už je na vás ![]()
Ahoj holky. Nechtělo se mi zakládat zbytečně nové téma, tak to píšu sem. Jde o to, že jsem se rozešla s přítelem, protože se poslední dobou choval čím dál hůř a hůř. Mám pocit, že psychicky není v pořádku. Myslím tím, že má nějakou psychickou nemoc. Nechci řešit ty věci okolo, ale jednou se mi zmínil o svém nejdelším vztahu a když jsem zjistila co je můj zač, tak od té doby mi ten vztah vrtá hlavou jak spolu mohli tak dlouho být. Jak to asi vypadalo, co se tam dělo. Mám nutkání zkusit napsat té jeho bývalce a zeptat se jí, ale říkám si, že je to zase ubohé a trapné psát bývalce svého partnera a bavit se o něm, ale mě to nedá. Už nějakou dobu nad tím přemýšlím, ale pořád jsem se neodhodlala, protože si říkám, že se třeba ztrapním, ale hrozně mě to zajímá. Moc vás prosím nechtějte vědět víc. Jen mi poraďte jestli jí mám napsat. Udělali byste to?
Psat byvalce sveho byvaleho partnera a stourat do jejich byvaleho vztahu kvuli vasemu byvalemu vztahu? Zacni zit pritomnosti a budoucnosti, minulist nech spat.
Je to už tvůj bývalý partner, tak bych to nechala být. Vůbec bych jí nepsala a nevyptávala se. Já bych spíš neřešila co bylo, a zaměřila se na to, co je teď. Nemá cenu se hrabat v něčem co už skončilo
![]()
Ne, ne a ne. Ikdyby to nebyl ukonceny vztah, o minulost se nestarej. Leda ze by zasahovala do pritomnosti.
Pokud bys s tím dotyčným byla pořád a chtěla s ním plánovat budoucnost, možná by bylo lepší se o něm dozvědět víc, abys časem nebyla překvapená. Pokud jste se rozešli, přijde mi to zbytečné ![]()
Ne, nepsala bych byvalce. Radeji „gugluj“ jestli je psychicky nemocen, dle priznaku se jiste neceho dopatras a pak kazda jsme jina.to jak fungovali oni a vy. Ja se rozesla jednou s chlapem asi po roce, proste ten nas vztah vysumel a nikam jsme se neposouvali, pritom byl mily, fajn typek. No a pak mi babi donesla, ze soucastnou pritelkyni porad bije. cucela jsem jak puk- NIKDY bych to do nej nerekla.