Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dozvěděla jsem se, ze můj bývalý přítel se dostal do vězení. jsem v šoku, moc jsem ho milovala a i přes nový vztah v kterém se mi narodilo dítě a s jejímž tatou spolu uz nežijem. tak svého byvaleho pořád miluju
a nikdy jsem neprestala. nevím co se přihodilo, proč je tam kde je a jak to bude dlouho atd. slyšela jsem ze na doživotí. ale pravdy na tom být nic nemusí. pořád na něho myslim, strašně bych s ním chtěla nějak navázat kontakt. abych zjistila co se stalo atd.mi na něm záleží byl pro mě vším a ja jsem mu byla tak nějak životní psychickou oporou ale pak se naše cesty rozešly a nasla jsem si jiného ale to uz je pryč. mám dotaz: jak se dozvím v které věznici v CR se nachází??a nějaký kontakt jak mu muzu napsat do věznice dopis. nevím jak a kam mám zavolat nebo jak jinak se mám dozvedet kde se nachází. ![]()
Na doživotí, tak to tam bude za maličkost jako je promyšlená brutální vražda, možná několikanásobná, máš dítě, vzpamatuj se.
@terinka4444 píše:
Na doživotí, tak to tam bude za maličkost jako je promyšlená brutální vražda, možná několikanásobná, máš dítě, vzpamatuj se.
Asi tak ![]()
To asi nejsou veřejné dostupné informace. Obrátila bych se na jeho rodinu. A myslím, že mu ani nemůžeš jen tak napsat, musíš znát přesnou adresu, protože mám pocit, že pošta vězňům se neposílá na jméno a navíc do PO Boxů.
@terinka4444 píše:
tak nějak
![]()
@terinka4444 Ja nevím jestli to je pravda ze je na doživotí..
@nikol.ondrášovka píše:
To zas bude výživné
taky si myslím…velmi
![]()
@cumlanek píše:
@terinka4444 Ja nevím jestli to je pravda ze je na doživotí..
no do kriminálu že jsi ukradl lízátko v drogerii nejdeš…
Pokud je to porvé a je to malá věc, dělají se veřejně-prospěšné práce…pokud je nevykonáš, jdeš sedět..
Ale nikdy to není za hloupost
@terinka4444 píše:
Tak tak
![]()
@Colombina tak si myslíte ze to nejde nějak zjistit, kde se nachází myslim telefonicky?
@Acinore píše:
Pane bože vzpamatuj seruce pryč a vagínu taky
a hlavně děti
Na vaše názory jsem se neptala
jen jsem se chtěla zeptat kde to zjistím ale asi zbytečně..u
Proč se s ním chceš spojit, není to zbytečné, co bylo to bylo a už máš malé dítě, především mysli na něj. Pokud jsi to zaslechla, že je na doživotí může to být drb ale taky nemusí každopádně je to kriminálník a ty máma od dítěte ![]()