Bývalý a vězení

458
19.12.13 18:16

bývalý a vězení

Dozvěděla jsem se, ze můj bývalý přítel se dostal do vězení. jsem v šoku, moc jsem ho milovala a i přes nový vztah v kterém se mi narodilo dítě a s jejímž tatou spolu uz nežijem. tak svého byvaleho pořád miluju :,( a nikdy jsem neprestala. nevím co se přihodilo, proč je tam kde je a jak to bude dlouho atd. slyšela jsem ze na doživotí. ale pravdy na tom být nic nemusí. pořád na něho myslim, strašně bych s ním chtěla nějak navázat kontakt. abych zjistila co se stalo atd.mi na něm záleží byl pro mě vším a ja jsem mu byla tak nějak životní psychickou oporou ale pak se naše cesty rozešly a nasla jsem si jiného ale to uz je pryč. mám dotaz: jak se dozvím v které věznici v CR se nachází??a nějaký kontakt jak mu muzu napsat do věznice dopis. nevím jak a kam mám zavolat nebo jak jinak se mám dozvedet kde se nachází. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
19.12.13 18:19

Na doživotí, tak to tam bude za maličkost jako je promyšlená brutální vražda, možná několikanásobná, máš dítě, vzpamatuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
19.12.13 18:22
@terinka4444 píše:
Na doživotí, tak to tam bude za maličkost jako je promyšlená brutální vražda, možná několikanásobná, máš dítě, vzpamatuj se.

Asi tak :roll:

• Citovat
  • Upravit
425
19.12.13 18:22

To asi nejsou veřejné dostupné informace. Obrátila bych se na jeho rodinu. A myslím, že mu ani nemůžeš jen tak napsat, musíš znát přesnou adresu, protože mám pocit, že pošta vězňům se neposílá na jméno a navíc do PO Boxů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.12.13 18:23

To zas bude výživné

• Citovat
  • Upravit
7332
19.12.13 18:24
@terinka4444 píše:
Na doživotí, tak to tam bude za maličkost jako je promyšlená brutální vražda, možná několikanásobná, máš dítě, vzpamatuj se.

tak nějak :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458

@terinka4444 Ja nevím jestli to je pravda ze je na doživotí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
@nikol.ondrášovka píše:
To zas bude výživné

taky si myslím…velmi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
19.12.13 18:25
@cumlanek píše:
@terinka4444 Ja nevím jestli to je pravda ze je na doživotí..

no do kriminálu že jsi ukradl lízátko v drogerii nejdeš…
Pokud je to porvé a je to malá věc, dělají se veřejně-prospěšné práce…pokud je nevykonáš, jdeš sedět..
Ale nikdy to není za hloupost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.12.13 18:25
@terinka4444 píše:

Tak tak :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.12.13 18:28

@Colombina tak si myslíte ze to nejde nějak zjistit, kde se nachází myslim telefonicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
19.12.13 18:30

Pane bože vzpamatuj se :hug: ruce pryč a vagínu taky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
19.12.13 18:31
@Acinore píše:
Pane bože vzpamatuj se :hug: ruce pryč a vagínu taky :pankac:

a hlavně děti

• Citovat
  • Upravit
458
19.12.13 18:33

Na vaše názory jsem se neptala :( jen jsem se chtěla zeptat kde to zjistím ale asi zbytečně..u

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.12.13 18:33

Proč se s ním chceš spojit, není to zbytečné, co bylo to bylo a už máš malé dítě, především mysli na něj. Pokud jsi to zaslechla, že je na doživotí může to být drb ale taky nemusí každopádně je to kriminálník a ty máma od dítěte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová