Bývalý a vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.12.13 13:28

@SlecnaSally prý jeho kamarádi měli znásilnit nějakou holku, a jeho nenapadlo nic lepšího, než stát a čumět.. :nevim: on sám jí neudělal nic, aspon tak to bylo v těch článcích
vylezlo to z něj včera, když jsme se trošku cinkli vínem, jak bych reagovala říct mi to za střízliva netuším..
každopádně už má odpikáno, jí platí nějaký či co
fakt nevim, co s tim, vyrazit ho? zůstat?

• Citovat
  • Upravit
10584
20.12.13 13:36
Tolik za to že jen koukal? Spíš bych řekla, že se na tom taky podílel. @Anonymní píše:
@SlecnaSally prý jeho kamarádi měli znásilnit nějakou holku, a jeho nenapadlo nic lepšího, než stát a čumět.. :nevim: on sám jí neudělal nic, aspon tak to bylo v těch článcích
vylezlo to z něj včera, když jsme se trošku cinkli vínem, jak bych reagovala říct mi to za střízliva netuším..
každopádně už má odpikáno, jí platí nějaký či co
fakt nevim, co s tim, vyrazit ho? zůstat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 13:41

Omlouvám se za anonym, velice prosím o jeho zachování.
Ze života, můj brácha seděl dva a půl roku, a to ne za maličkost, ale ozbrojené přepadení benzínky, naštěstí se nikomu nestala újma na zdraví a on dělal řidič a ten co je vedl byl zkušený kriminálník, takže ten dostal devět let, my s druhým bráchou jsme vysokoškoláci spořádaní občané, bylo to děsné, děsné, děsné, odstěhovali jsme se z malého města i s rodičema, ale po kriminálu se brácha změnil, je fakt jiný, oženil se, už jse 8let, je tedy fakt, že jeho tchánovci dělali možné i nemožné, aby od něj švagrovou dostali, ona ho milovala děsně a miluje stále, a o vězení ví, jen jsem tím chtěla napsat, že člověk se může změnit a poučit se ze svých chyb, může být jiný. Snaží se to napravit, celé rodině, je vzorným manželem, vzorným synem a bráchou, vzorným strýčkem mých dětí a brzy bude vzorným tátou. A je to člověk, co se zbraní přepadl benzínku a vykradl jí. Jsem šťastná, že má švagrovou, že mu to odpusila a miluje ho, vždycky jí budu vděčná, má své mouchy, všechny s láskou přehlížíme a jsme rádi, že ji on a my máme, je to skvělá holka. Ten tvůj asi taky není špatný, lhal, podvedl tě, ale možná si zaslouží šanci, já jsem ráda, že můj brácha ji dostal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.13 14:00

@pipiinka ti druzí dva dostali 9 a 7 let

• Citovat
  • Upravit
69235
20.12.13 14:05
Za znásilnění? To těžko, v tom je víc. Jeden co ho znám velmi dobře :poblion: dostal za dva pokusy a jedno znásilnění jako recidivista dohromady pět a p§l roku.
@Anonymní píše:
@pipiinka ti druzí dva dostali 9 a 7 let
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 14:08

@terinka4444 to zas nevim, a ani se to v tom asi šťourat nechci..
oni ti dva už asi měli nějakou trestnou minulost

• Citovat
  • Upravit
6388
20.12.13 14:17
@terinka4444 píše:
Za znásilnění? To těžko, v tom je víc. Jeden co ho znám velmi dobře :poblion: dostal za dva pokusy a jedno znásilnění jako recidivista dohromady pět a p§l roku.

Tak zas v tom článku je to snad popsané…

Divej zakladatelko, jestli tě chce, tak po něm chtěj spis, nebo záznam. Tam to bude jasně napsané..

Já bych to řešila, protože jestli k tomu má sklony, představ si, že třeba máte dceru nebo něco :think: Nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 14:29

@SlecnaSally jo bylo to tam popsané, jak jsem tu psala..
pochybuju, kdyby to udělal, že by to tam nenapsali, proč by „kryli“ zrovna jeho..
to nebyla malá holka, ani puberťačka, ale dospělá ženská

• Citovat
  • Upravit
21.2.14 02:18

Jen aby to nebyla jen fáma. Ale už se to tady psalo v jednom příspěvku, napiš do věznice a oni ho nejdříve musejí kontaktovat, jestli chce s tobou navázat kontakt a když on odpoví, že ne tak máš smůlu v opačném případě ti dají vědět oni, nebo už jen on. Jestliže dostal velký trest tak ho občas převážej do jiné a jiné věznice, ale pokud to pošleš tam kde byl tak oni mu to už přepošlou a pak se spojíš zase už s ním. Jdi do toho, když to tak cítíš tak stejně ti to nedá,,spát" Až zjistíš tu věznici kde popřípadě je tak stačí napsatna obálku adresu věznice, kterou si najdeš na netu, nemusí tam být žádné čísla, nebo P.O.BOX, ale hlavně za jeho jméno a příjmení napiš den, měsíc a rok jeho narození je to rozhodně lepší, pokud ho teda víš a když ne tak mu to předají také, ale déle to trvá. Do dopisu třeba napiš u své tel. číslo a E-mail i tak tě on, nebo ta věznice může kontaktovat. Nebo i ty osobně zavolej na generální věznici na Pankrác, Praha 4 oni ti řeknou úplný postup. Hodně štěstí a dej vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová