Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojte potřebovala bych se poradit…
synovi stále vařím dětské čaje…a tak se ptám od kdy jste začaly dávat normální čaje?
díky za odpovědi
Já ovocnej dávám tak od roka a půl. Černej dávat zatím nehodlám, už takhle v noci zlobí, že nespí ![]()
Ale ovocnej jo. Holka se stejně pořád sápala po mým čaji a chtěla taky. Když jsem jí udělala její, tak to nechtěla ![]()
Aspoň jsem se naučila pít ovocný čaje ![]()
Já jsem An začala vařit rooibos, protože ovocný mi nepije (ten nepiju ani já) asi v roce a kousek, je i dětský rooibos, ale já jsem dávala hned normální (jsou různé příchutě, jahoda, limetka, med, je to čaj červený, zdravý), ten pije dodnes, střídám jí to s vodou se šťávou přes léto. Ovocné jsem zkusila nedávno a jo, něco malinko vypije, ale nijak nadšeně…
myslím že od roku to můžeš kliďo zkoušet, ale dej si pozor na ibišek ne každému sedne a skoro ve všech ovocných čajích je.
ahoj.dělala jsem do 2let hežmánkový neslazený,ale jsem stará škola.myslím,že od roka nic nepokazíš.Kris
ja se taky pridavam. Ja mela maleho nekojeneho a tak jsem kupovala hippiky - bilinkove, ale i ovocne… Ovocne caje nechce. Delam mu slabsi zeleny (sypany) a jednou az dvakrat tydne matovy. Jinak miluje hermankovy. Ovsem chci rict, ze maly vypije skoro litr tekutin denne (stridam caj s vodou, bo naredenou ovocnou stavou)… K tem ovocnym cajum nemam moc duveru, nevim… Koukni hlavne na slozeni. Na pomery pridanych slozek. L.