čaj

29
2.1.09 10:26

čaj

ahojte potřebovala bych se poradit…
synovi stále vařím dětské čaje…a tak se ptám od kdy jste začaly dávat normální čaje?
díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
2.1.09 10:34

Já ovocnej dávám tak od roka a půl. Černej dávat zatím nehodlám, už takhle v noci zlobí, že nespí :lol:
Ale ovocnej jo. Holka se stejně pořád sápala po mým čaji a chtěla taky. Když jsem jí udělala její, tak to nechtěla :D
Aspoň jsem se naučila pít ovocný čaje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
2.1.09 10:42

Já jsem An začala vařit rooibos, protože ovocný mi nepije (ten nepiju ani já) asi v roce a kousek, je i dětský rooibos, ale já jsem dávala hned normální (jsou různé příchutě, jahoda, limetka, med, je to čaj červený, zdravý), ten pije dodnes, střídám jí to s vodou se šťávou přes léto. Ovocné jsem zkusila nedávno a jo, něco malinko vypije, ale nijak nadšeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.1.09 16:21

myslím že od roku to můžeš kliďo zkoušet, ale dej si pozor na ibišek ne každému sedne a skoro ve všech ovocných čajích je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.1.09 20:03

ahoj.dělala jsem do 2let hežmánkový neslazený,ale jsem stará škola.myslím,že od roka nic nepokazíš.Kris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
6.1.09 11:08

ahoj,

ja se taky pridavam. Ja mela maleho nekojeneho a tak jsem kupovala hippiky - bilinkove, ale i ovocne… Ovocne caje nechce. Delam mu slabsi zeleny (sypany) a jednou az dvakrat tydne matovy. Jinak miluje hermankovy. Ovsem chci rict, ze maly vypije skoro litr tekutin denne (stridam caj s vodou, bo naredenou ovocnou stavou)… K tem ovocnym cajum nemam moc duveru, nevim… Koukni hlavne na slozeni. Na pomery pridanych slozek. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí