postylka pro druhe dite

55
31.12.08 10:21

postylka pro druhe dite

Chtela bych se vas zeptat jak to resite vy maminy, co mate deti vekove blizko po sobe se spanim. Respektive s postylkou pro to starsi. Mymu starsimu bude 15 mesicu kdyz se narodi druhe a nevim jestli mam kupovat druhou normalni postylku (coz se mi zda uz zbytecne) a puvodne jsme planovali koupit cestovni postylku a pozdeji nejakou uz normalni, ale ted koukam ze vetsina tech cestovnich je do 24 mesicu a taky nevim jestli je to dobre pro denni spani…Na normalni postel se zabranou (i tu mensi destkou ) je jeste malej, to vim ze by padal:) Jak to resite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
31.12.08 10:41

ahoj, my na tom budeme hodně podobně… Lucince bude rok a 7 měsíců, když se druhé mimi narodí…
mám dvě varianty, zatím:
1. cestovní postýlka jako ty (mám vybranou tuhle, je myslím do 14kg, to bude stačit) http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
2. když bude Lucinka schopná slézt z postýlky se zábranou a vylézt do ní, zkusíme nějakou nízkou v jejím pokojíčku…
ale zatím jsme ve fázi přemýšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
31.12.08 10:42

Ahoj,

holky mam od sebe 17 mesicu. Prvni tri - ctyri mesice spavala mladsi vyhradne v kosiku. Potom jsme dali starsi na matraci na zem a mladsi do puvodni postylky.

Pokud mate cestovni postylku, tak staci tam dat normalni matraci a bude to ze zdravotniho hlediska OK. Ta matrace neni nejak velka investice, takze to pro tebe bude asi nejschudnejsi varianta. Postylka je sice do dvou let (podle prodejce), ale spis bych si nekde nasla kolik kg vazi prumerne dvoulete dite. To bude smerodatnejsi. Moje ctyrleta dcera totiz vazi jen 14 kg, coz prumerni dvouletaci splnuji taky a obcas v cestovni postylce jeste spava…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
31.12.08 12:59

My jsme asi jedni z mála, kdo kupovali pro druhé dítě další postýlku. Dcerce bylo 14 měsíců, když se narodil bráška, takže jakobychom měli dvojčata. Naneštěstí nebylo možné ani tu první ani tu druhou postýlku vypůjčit u známých nebo příbuzných, takže jsme měli doma dvě fungl nový postýlky 8O . Ale už jsou z domu, obě, zaplaťpámbu … 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
31.12.08 13:33

Ahoj, my budem mít teda malinko větší rozestup a plánuju nechat Marjánku v její postýlce a mimi dát do košíku a uvidím, jak se sama rozhodne, až bude na čase přestěhovat mimi z košíku do postýlky. Buď mu jí přenechá za novou „opravdovskou“ postel se zábranou nebo přistěhujem další postýlku (máme výhodu, že máme u našich ještě starou po nás). Ale kdybychom měli kupovat další novou postýlku, tak bych se na to asi vybodla. Máš nějaký košík nebo kolébku na mimi? Ty se dají použité sehnat celkem levně a třeba se starší do té doby, než mimi košíku odroste, odhodlá na velkou postel (dcerka už zvládá slézání a nalézání do postele od 15 měs. určitě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
31.12.08 21:51

my dali Honzíka už v 16měsících na velkou postel aby si zvykl než se brácha narodí a taky jsem si byla 100% jista že bude furt padat. Dala jsem mu tam zábranu a na zem ještě kopu peřin, ale pády se nekonali, prostě ten prostor nějak odhadl a nespadl ani jednou. tak třeba si to jen myslíš, že bude padat.
Dvě postýlky jsou asi zbytečný, nevím jak u vás ale Tom jako kojenec spal stejně v naší posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.1.09 11:52

ahojky,

my budeme mít rozdíl mezi dětmi 26M a pro mimi jsme koupili přes net postýlku za pár šupů:) malá nám totiž zatím neumí z postýlky vylézt, tak zvítězila moje pohodlnost a nechám jí v postýlce skoro do tří let, než se bude stěhovat do většího pokojíčku, to dostane i velkou postel. no a kdyby se to vylézání náhodou naučila, tak máme v plánu sundat z postýlku tu přední „stěnu“ a bude to mít jako malou postel. tak uvidíme jak mi plány vyjdou:) tu velkou postel můžemepřece kdykoliv koupit a malou porodat dál přes net, takže to nějak moc neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.1.09 18:15

Ahoj
Tak já jsem děti dala do postele v 17-ti měscích.Pod postelí byla matrace,ať padají do měkkého a bylo. :wink: Kolikrát jsme ráno našli dítko spát dole na matraci. :lol:
Nejmladšího taky plánuju kolem roku a půl dát do postele.Jen ji ještě musím koupit. :lol:

Přeju vše nej v novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect