Čaj Dalmah pro jak staré dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
čaj Dalmah pro jak staré dítě?
ahoj holky,
dneska jsem dostala čajík http://www.potravinyostrava.cz/…5-sacku.html je to cejlonský čaj černý pravý aromatizovaný - přírodní aroma jahody. Můžu to dát ročnímu dítěti? Asi ne co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, s černými čaji se má opatrně, ročnímu děcku bych to asi ještě nedala (resp. když se trochu napije, tak se určitě nic nestane, ale pravidelně přece jen ne), ale na druhou stranu dáváme černý čaj občas synovi tak od dvou let, hodně mléka a málo čaje, ale černý čaj tam je
. My ho totiž pijeme často a rádi, a on když nás vidí, tak chce taky, ale takhle to šidíme mlékem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
toť otázka osobní statečnosti… tak asi bych ho tím neprolívala od rána do večera, ale pokud nemá sklon k alergiím, neměla bych problém s tím dát ho i mnohem mladšímu dítěti… ale já se obecně se svýma dětma moc neprdím… (ono mezi náma, tohle nemá s čajem nic moc společného, to je jakýsi výluh z něčeho, co zametou v továrně na čaj…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych ho nedavala jako hlavni piti. Ale treba k snidani atd. Kdyz malymu bylo 9m byl mi slaby cerny caj doporuceny na uklidneni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já to asi prubu a to mliko do toho přidat není špatný nápad. No mám i problém, že mi čaj pít nechce. Tak občas jako zpestření mu ho asi dopřeju. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dalmah není smetí!!!!! já mu občas dávám pravý zelený s jasmínem taky hodně ředěný ![]()
Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wobludečka píše:
toť otázka osobní statečnosti… tak asi bych ho tím neprolívala od rána do večera, ale pokud nemá sklon k alergiím, neměla bych problém s tím dát ho i mnohem mladšímu dítěti… ale já se obecně se svýma dětma moc neprdím… (ono mezi náma, tohle nemá s čajem nic moc společného, to je jakýsi výluh z něčeho, co zametou v továrně na čaj…)
Tak to prrr, Dilmah jsou jedny z nejlepších čajů, žádná Jemča.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klííd, mám ho doma dvě krabice a piju ho od rána do večera, takže špatné mínění o něm rozhodně nemám
chtěla jsem vyjádřit, že pokud se obecně mluví o černém čaji, tenhle tím obvykle myšlen není, tento obsahuje mnohem menší množství látek typických pro to, co obvykle nazýváme čajem (bože to jsem se zase vyžvejkla, omluvte způsob mého vyjadřování, už jsem na mateřské delší dobu
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit