Čajík od 5. měsíce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ja teda v 5.tym mesici caj nedavala jeste…kojila jsem. Myslim si, ze plasis uplne zbytecne. Kdyby byly nejaky jooo vedra tak mozna, ale i tak si myslim, ze davat caj je zatim zbytecny. Prijde ti, ze min cura? Nebo proc chces davat caj? Jinak obyc vodu jsi zkousela? Treba s troskou cerstve udelane stavy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kojila jsem a dalsi tekutiny jsem pridavala u letnich deti po roce veku, u zimnich jeste pozdeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak tu píšou holky, zkoušet nabízet. On se chytne. Zkus dát ještě vodu, malý třeba čaj nechtěl vůbec, ale vodu si dal
. Neoslazovala bych čaj, aby ho vypil. Pak si zvykne a bude chtít vše jen slazené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nevadí, nabízej, on si vypije, až bude potřebovat. Starší syn začal pít někdy kolem roku, předtím vypil max. deci denně. Taky byl na UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už dáváš zeleninku? Jedna maminka mi říkala, že jí dítě ani obyč. vodu nepije, ale vodu po vaření ze zeleniny jo, je mu ta chuť známá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikolHonzik Malého mám také na UM a čaj moc nechce. Ale trošku vypije po příkrmu. Jak ještě čeká po zelenině flašku, tak mu místo mléka dám čaj. Než mu to dojde, tak něco vypije.
A dělám mu fenyklový, ovocný zatím bojkotuje dál. Ale jestli Ti malý vypije celé dávky mléka, tak bych mu ten čaj nenutila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla syna na UM a od 4. měsíce jsem začala nabízet čistou vodu s příkrmy. Asi po měsíci si loknul vody a od té chvíle pije krásně a když mu dojde voda v jeho hrnečku tak se jde napít ke psům do misky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikolHonzik zkusila bych po lzickach…nasemu tedy spis nez caj chutna obyc voda. A zajimal ho kterykoli ten radobY prvni hrnek. Ja to myslela jen v tom smyslu, ze kdyz ti caj nechce pit, ze to neni zadna katastrofa. On se k tomu dopracuje. Preci jen je jeste maly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit