Cam Apollo

177
17.12.05 22:57

Cam Apollo

Ahoj holky,

rozhoduji se, zda zakoupit sporťák Cam Apollo. Máte s ním některá zkušenosti? Nerada bych opakovala chybu jako u prvního kočárku. Děkuji vám předem za rady. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
18.12.05 23:07

Ahoj, já mám Cam Apolo. Mám ho ale jako cestovní kočárek do auta. Používala bych ho klidně pořád, ale protože jezdím často v terénu je pro mne se svými kolečky nevhodný. Kromě koleček ho musím pochválit. Je lehoučký a velmi dobře se skládá. I design ujde. Tak pokud jezdíš ve městě tak ti ho doporučuji.
 Sabik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
19.12.05 06:26

Ahoj,
my taky máme Cam Apollo. Jsem docela spokojená - super je veliký nákupní košík a ty pultíky. Dá se dobře složit a je lehký. Používali jsme ho jen dokud bylo hezky (do sněhu teď máme zase velkej sporťák) a taky ho pořád vozím v autě. Jen bacha pokud máte malej kufr (třeba normální fabie) tam se dá nacpat jen opravdu hodně těžko. Taky to není kočár do terénu - párkrát jsme ho vzali na výlet do přírody a nadávali jsme si. A ještě mi na něm vadí jedna věc - pořád dokola nám vylejzaj a vypadávaj šroubky z kloubů, kde se ohýbá, takže pořád šroubujeme a musíme dávat bacha aby se malej nezranil, protože to má hned u sebe.

Berenika a Lukáš 16m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.12.05 20:50

Cam apollo jsme měli, byla jsem spokojená s jeho velkými koly, super odkládacím prostorem (velký košík s oddělnou kapsou, kapsa na boudě, 2 pultíky). Skládal se lehce do auta (máme větší kufr). Líbilo se mi okénko v boudě, když syn ještě spával venku :) Dobré polohování :,-( i nohou. Látka se dobře dala očistit a hned tak nepromohkla. Dobře se ovládal i jednou rukou. Po jízdu ve měste velmi dobrý. Mezi zápory bych dala relativně krátkou sedací plochu okud byla opěrka noh sklopená dolů, syn nám jako sjížděl dolů, museli jsme ho stále poutat, ale asi to záleží na postavě díděte, rozhodně bych ho tam zkusila dát na prodejně a popojíždět a koukat jak tam sedí. Pak se mi obtížně dařilo prcka vyndavat, když měl pultík před sebou, často jsem ho musela na jedné straně odepnout, ale možnát o bylo tím, že sebou tak mrskal. Nánožník je spíše slabší a nešikovně vyřešené přichytávání. KDyž jsem táhla kočárek do schodů, zabrzdila se mi často brzda, protože škrtala o ty schody. Nebýt toho popojíždění ze sedáku, dala bych krásnou „dvojku“. :)

• Citovat
  • Upravit
1109
25.7.20 01:52

Holky, prosimvás, jak je tam upevněný ten 5tibod, ja mam jen to horní a to zapadne do sebe a nějak nevim, kam dát to, co má mít dítě mezi nohama, ten pruh, k čemu se pridelava?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky