CAM Portofino-rozměry

75
6.4.06 14:11

CAM Portofino-rozměry

Ahoja holky,
zaujal mne tento kočárek, ale nenacházím rozměry-hlavně nejvyšší možná výška rukojeti(měřím 183cm), pak jak je velký(pachole též nepatří k nejmenším),a rozměry po složení(vlastníme vůz Škoda). :wink: :lol:
Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1078
6.4.06 14:29

Ahojky,
já tento kočárek mám a jsem strašně spokojená. Vleze se nám bez problémů do auta (máme Favorita, ale kufr máme ještě menší, jelikož auto máme předěláno na plyn a vozíme v kufru nádrž na plyn).
Manžel měří 192 a jezdí se mmu s kočárkem v pohodě, akorát trochu kope dole do brzdy, chtělo by to vyzkoušet.
Malá měří 77 cm a váží teď v roce 10kg a vleze se do kočárku i s fusakem.

Já tento kočárek můžu jen doporučit.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 20:05

Cam portofino

ahojky,
já mám portofino druhý den, takže můžu udat nejčerstvéjší postřehy (musím říct. že výběr byl fuška a prošla sem tucty obchodů). Zatím velká spokojenost. Ovšem je otázka, co od něj očekáváš. Já ho mám vlastně jen na ježdění do plavka, čili se mi nechtělo utrácet za golfáče velké tisíce, navíc malá co ťapká v kočáře prostě být nechce. Je velmi lehký. Ovšem mě se zdá dost malý, ale možná je to jen můj dojem. Doporučila bych vyzkoušet. Naše malá má 14 měsíců a cca 10 kilo a je drobná, čili pro nás ok. Jinak já ho kupovala v babyexpertu a druhý den byl tady v originálním balení i s pláštěnkou za 2690, čili fakt super cena na to co všechno má.
Tak držím pěsti při výběru.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
75
6.4.06 20:14

Holky,moc díky za postřehy,dnes jsme se byli podívat v obchodě,kde byl strašně ochotný a informovaný prodavač,a ten nám zrovna CAM moc nedoporučoval,že jsou nekvalitní…Tak nám na:,–(il brouka do hlavy.. :roll:
Ach jo,my ty golfky snad nekoupíme :x
Ale moc děkuji za Vaši ochotu :wink:
Mojřička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 20:51

To je právě to co jsem psala. Záleží, co očekáváš. Ta cena odpovídá kvalitě. Ale ono i golfáč za x tisíc dostane po jednom dítěti pěkně zabrat. Cam není vůbec odpružený, čili není na velké ježdění. Já ho mám právě jako doplněk kvalitního sporťáku a vím, že malá kočár nesnáši, čili na drobné pojíždění mi přijde super. Pokud bych chtěla fakt golfky na delší trasy každý den volila bych jinak. Asi by to vyhrál Jane nebo Peg perego, ten tedy nejspíš. Co ti vlastně ten prodavač doporučil, tedy jestli se můžu zeptat? Tak hodně štěstí při výběru. Jana

• Citovat
  • Upravit
75
7.4.06 12:33

Ahoja Jano,díky,prodavač doporučil Peg Perego,nedá na ně dopustit :wink: ,nám se docela zamlouvá PP Aria,ale bojím se ,že mi bude krátká,dnes to jdem pořádně ozkoušet…A navíc mám zcela iracionální blok proti značce PP,prostě nějakýmy prapodivnými zkraty se mi v hlavě vytvořila kombinace PP a nafintěné maminky,jakože PP kupují pouze fiflenky,jež myslí pouze na svůj vzhled a aby bylo pachole oblečené v nějakém značkovém oblečení..... :wink: :lol: …Vůbec nechápu,jak k tomuto úchylnému propojení došlo,ale je to tak,takže ačkoli racionálně si to samozřejmě vymluvím,a vím,že je to holý nesmysl,tak ten vnitřní pocit zůstává :oops: :lol: Jsem trošku magor :wink: ,napíšu ,jak to dopadlo.
Mojřička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 13:13

Ahojky Mojřičko,
PP aria byl můj druhý tip, takže… No já pp nakonec ve skutečnosti viděla jen v Pliku a ten byl dost dobrý. Ale arii jsem nepotkala nikde při svých cestách po obchůdcích a tudíž vyhrála pro mě ta o dost levnější varianta camu, a po dnešní zkušenosti jsem ráda.. ale pokud plánuješ větší ježdění, určo se ti pp vyplatí. a to že ho má hlavně taková ta vyšší vrstva to asi nebude úplně pravda. takže pokud se ti líbí a chceš kočár na každodenní vyjížďky a nehodláš na něm nějak moc šetřit s chutí do něho.
Třetí tip byl Jané energy - hlavně se mi líbí design, ale.. nemá stavitelné ručky, nemá nánožník.. a ty ručky rozhodly.
Pá.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
75
9.4.06 12:15

Ahoja Jani,tak golfky jsou doma,a nakonec zvítězilo PP pliko :wink:Sice jsme se nedostali někam jinam,než jsme na prvopočátku chtěli,ale zatím nelitujeme a doufám,že nebudeme :wink: .Děkuji za spolupráci :D .
Mojřička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4