Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
7.5.13 13:31

@Janajeje nase ella je hroznej mazel, ale kdyz na me vleze 30kg telatko tak mam co delat aby me nepovalila..ale jinak je uzasna..a chytra..akorat ja jsem na materske, tak jsem s ni furt doma, a kdyz potrebuju odjet tak tady steka.je na me moc zvykla vsude za mnou chodi..od zacatku ji ucime byvat samotnou ale stejne steka..nevim asi pojede s nama i na dovcu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
10.5.13 20:39

Naše štěnátko :-)
holky prosím prosím ještě jednou otázka - jaké granule? majitel dával proplan, dal nám i pytlik.. koupila jsem ve zverimexu na zkoušku malý pytlík k9, ale nevím.. prd se v tom vyznám.. jako superprémiovku jsem objevila Acanu - co ta? díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.5.13 09:40

@Janajeje a ty granule proplan jsme meli taky a ella z nich prujmovala, taky jsme meli fitmin, ten vubec..ted davame brit a hovinka jak ma byt a pritom to nejsou jedny z nejlepších..kazdemu pejskovi sedne neco jinyho..ale prozatim bych mu nechala ty od chovatele, je na ne zvykle..a ta acana, sice jsme nezkouseli ale slozeni se mi taky libi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
13.5.13 09:04

Holky jak dlouho vám trvalo odnaučit hafana dělat potřebu doma? mě to docela nebaví… :-) venku je ji zima a bojí se všeho, tak doufám, že se to odnauči… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.5.13 09:34

@Janajeje u nas to trvalo tak mesic..a taky se vseho ze zacatku bala, ani pred barak nechtela vylezt..zvykne si, hlavne ji furt davat na jedno misto..a elli jsme rikali curej a ted kdyz se ji zeptam chces curat, tak jde ke dverim..chce to cas..taky jsme si uzili svoje, vecne nekde louze..jestli chcete aby chodila na travu, tak ji furt davat na travu..nase ella neudela nikam potrebu, jen na travu..ale musela jsem kazdou hodku s ni ven..ty zacatky jsou narocnejsi..jen to vydrzet a stendo netrestat za louzicku, nemuze za to..preju hodne sil a nervu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.5.13 14:22

Jo jo presne. Chvalit chvalit chvalit kdyz se to povede venku. davat pamlsek a casto vencit. a kdyz zacne curat. popadnout. bezet ven.dat na travnik a zase pochvalit…chvilku to asi potrva…drzte se.mary porad krvaci.uz ne tak syte.ale porad…chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.5.13 18:45
@Janajeje píše:
Holky jak dlouho vám trvalo odnaučit hafana dělat potřebu doma? mě to docela nebaví… :-) venku je ji zima a bojí se všeho, tak doufám, že se to odnauči… :-D

počítej, že těmto velkým plemenům to může trvat až do 10. měsíce. Psi si sami od přírody nechtějí znečišťovat svůj domov, většina by to pak i instinktivně měla dělat venku a ne doma. Našemu to trvalo až do toho 10. měsíce, jen ne už tak často, ale někdy mu to prostě ušlo. Pak jak mávnutím proutku, přestal a zatím to neudělal. Teď má rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.5.13 20:35

@Nicki.Minaj teda tak dlouho..ella ma 7mesicu a uz se ji nehoda nestala ani nepamatuju..u nas to zvladla uplne v pohodě..taky kazdej hafan je jinej..chce to trpelivost a chvalit..u nas to uceni trvalo opravdu mesic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.5.13 21:18
@mar elinka píše:
@Nicki.Minaj teda tak dlouho..ella ma 7mesicu a uz se ji nehoda nestala ani nepamatuju..u nas to zvladla uplne v pohodě..taky kazdej hafan je jinej..chce to trpelivost a chvalit..u nas to uceni trvalo opravdu mesic..

Ono dost záleží na pejskovi, našemu to fakt trvalo dlouho. Měl tendence 30 min po prochajdě udělat malou loužičku a to mu trvao tak do těch 10. měsíců. Ne, že by takhle dělal nehody každý den, ale třeba 1×x až 2× týdně se mu to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.5.13 21:54

@Nicki.Minaj no ale i tak,10mesicu..bych se zblaznila i za malou louzicku, mame koberce… :think: zatim, nebydlime na svym, jsme u svagra..ale opravujem domecek a tam zadny koberce nechci..hlavne kvůli chlupum, dlazba se urco udrzuje lip s pejskem, uz aby jsme se prestehovali..ty koberce, to je fakt hruza..tak si nedokazu predstavit, ze by ella delala louzicky jeste ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
13.5.13 21:59
@mar elinka píše:
@Nicki.Minaj no ale i tak,10mesicu..bych se zblaznila i za malou louzicku, mame koberce… :think: zatim, nebydlime na svym, jsme u svagra..ale opravujem domecek a tam zadny koberce nechci..hlavne kvůli chlupum, dlazba se urco udrzuje lip s pejskem, uz aby jsme se prestehovali..ty koberce, to je fakt hruza..tak si nedokazu predstavit, ze by ella delala louzicky jeste ted..

My naštěstí koberce nemáme, protože to by mě asi klepla pepka, to by byly tak na vyhození. Určitě dlažba je mnohem jednodušší na údržbu. Ale co nám říkal veterinář i co jsem četla na internetu, tak není nic normálního, kdy ještě v 9. měsíci dělají loužičky. Ale 10. měsícem by se to mělo zlomit úplně. Asi je to nejvíc o tom, jak pejsek rychle dospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.5.13 22:07

@Nicki.Minaj no tak jak u deti, kazdy jinak se odnauci od plinek..i pajsci jsou kazdy jiny..no ella ma 7m a uz nam zacina puberta..je jak prdla, ruce mam od ni ohlodany a i modrinka se tam najde..furt me stipe, taha za halenku no des..a to se ji dost venuju..zacala me okusovat az ted..vcera musela dostat i pres cumak..snad se za chvilu uklidni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
13.5.13 22:57

No my máme v ložnici koberec a je zraly na vyhazov je fakt bleee.. :( a to jsem ho nedavno čistila mokrym čističem.. :-(
holky co jste doma na mateřské poslouchá hafan vice vas nebo muže? jsou to pejsci jednoho pána.. tak se ptám jen ze zajimavosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.5.13 09:43

@Janajeje posloucha nas stejne, ale ja jsem s ni vic tak chodi za mnou..a nejsou to psi jednoho pana, nase ella posloucha i 4letyho kluka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
14.5.13 10:07

Jo? tak to je fajn :-) no mě všichni okolo tvrdí, že jen jednoho pána.. tak děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný