Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak naše ella má plyšáky co je u nás a teď teda jednoho operovala, jinak je jen ráda tahá a žužlá!!dnes právě byla všude vata, kousky látky, očička, čumáček ale byla spokojená!!na cvičák zatím nechodíme!!je pěkně hnusně a tady buď sněží nebo prší!!ale hned jak se počasí zlepší chci na cvičák zajít a vy chodíte??
@mar elinka píše:
Tak naše ella má plyšáky co je u nás a teď teda jednoho operovala, jinak je jen ráda tahá a žužlá!!dnes právě byla všude vata, kousky látky, očička, čumáček ale byla spokojená!!na cvičák zatím nechodíme!!je pěkně hnusně a tady buď sněží nebo prší!!ale hned jak se počasí zlepší chci na cvičák zajít a vy chodíte??
ne, my máme individuálního cvičitele, co k nám jednou týdně dojíždí, pomáhá nám s výchovou i výcvikem a je to moc fajn, určitě doporučuju chodit s psíkem trénovat na cvičák a být pod dohledem někoho zkušenějšího. Ale nejdřív si zjisti, jestli na cvičáku, na který chcete chodit, je kynolog, který má s cc a podobnými plemeny zkušenost. Někdy může cvičitel psa ještě zkazit ![]()
Dobre ranko, uz jsem si nejaky info zjistovala..pry tam chodi dve cc..neni to moc, ale taky je to jedinej cvicak v okoli, dalsi je tak 50km..tak to zkusime a uvidime..ona ella je celkem poslusna, ale neprijde do kontaktu se psi a kdyz jo, tak me neposlechne a na voditku taha..chtela by si hrat..
@mar elinka píše:
Dobre ranko, uz jsem si nejaky info zjistovala..pry tam chodi dve cc..neni to moc, ale taky je to jedinej cvicak v okoli, dalsi je tak 50km..tak to zkusime a uvidime..ona ella je celkem poslusna, ale neprijde do kontaktu se psi a kdyz jo, tak me neposlechne a na voditku taha..chtela by si hrat..
Tak to u nás začínalo taky, teď psy nesnáší. Ale oni psi to mají víc v sobě a taky je to bandog, tak je to částečně i vrozené, ta nesnášenlivost. Nemá rád hlavně malé, uštěkané psy a to pak dá zabrat, ho zpracovat.
Super fotky, u nás je to podobné:-) Jde vidět, že malou miluje. Mám 3,5 letého kluka a co si ten náš hafan od něj nechá vše líbit, je až neskutečné. U vás to bud určitě taky tak.
@Nicki.Minaj krasnej hafan..tak u vas je to horší tim ze mate psa..feny jsou pry lepší, uvidime..ona nechce startovat, chce si hrat..obcas ju beru k nasim a tam jsou tri fenky jezevcika a pul rocni fena tosi inu a tam uplne v pohodě si hrajou..ale mit 4hafany,3deti v baraku tak nevime koho hlidat driv..
tak s nama pokazde nejede..a na te fotce je skoro dvoulety kluk, akorat ma dlouhe vlasky..mam tri kluky, proto jsem si poridila fenku
a jak je vas hafan starej a kolik uz vazi?
Cao, jak při neděli?
já čekám, až se kluci vyspí a půjdeme ven…
já jsem taky raděj na ty fenky, na pumříka bych si netroufla s dětima, jen jsem zvědavá, jak tady zvládneme tu první háračku…
snad nám sousedi pomůžou a výjdou vstříc, mají vlčáka, už staršího, takového magora trošku, tak snad si ho tady trochu pohlídají
tady se ti psi berou zvláštně na té dědině…jen to štěká za plotem na všechno, nikdo ho nevyčesá, granule v akci z marketu a zbytky jídla a tím to hasne… ![]()
Ahoj holky, tak jsme se byli podivat na naši štěněčí slečnu.. bude žihana, s puntikama na břišku
malá byla ze štěnatek nadšená, nechtěla jít domů ![]()
@Janajeje jo jo deticky stenatka miluji..jak je mala stara? taky bych chtela holcicku, mam totiz tri kluky proto mam fenku..ale i fenky jsou klidnejsi, poslusnejsi a nebyvaji dominantni i kdyz to taky neni vzdy 100%..nase ella uz zadny stenatku neni asi 26kg a mam co delat abych ji unesla..tak at vam stenatko dela radost..
Ja bych chtela taky holcicku…
Tak mam aspon mary. olinu. kocku. pepinu morce a sest slepek ![]()
Uz mate slepky a co na ne mary? nase ella ke slepicim chodi a dobry, kohout by ji dal..proto mam tri kluky, mysleli jsme ze se to na potreti povede..bohuzel..tak je ellinka, stejne je jak 4ditko.. ![]()
No mame. jedna uz padla. manzel to s ni vyrizoval a zatim dobre…tak nevim. jestli to od manzela pochopila…