Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
5.4.13 17:13

Tak naše ella má plyšáky co je u nás a teď teda jednoho operovala, jinak je jen ráda tahá a žužlá!!dnes právě byla všude vata, kousky látky, očička, čumáček ale byla spokojená!!na cvičák zatím nechodíme!!je pěkně hnusně a tady buď sněží nebo prší!!ale hned jak se počasí zlepší chci na cvičák zajít a vy chodíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.4.13 22:59
@mar elinka píše:
Tak naše ella má plyšáky co je u nás a teď teda jednoho operovala, jinak je jen ráda tahá a žužlá!!dnes právě byla všude vata, kousky látky, očička, čumáček ale byla spokojená!!na cvičák zatím nechodíme!!je pěkně hnusně a tady buď sněží nebo prší!!ale hned jak se počasí zlepší chci na cvičák zajít a vy chodíte??

ne, my máme individuálního cvičitele, co k nám jednou týdně dojíždí, pomáhá nám s výchovou i výcvikem a je to moc fajn, určitě doporučuju chodit s psíkem trénovat na cvičák a být pod dohledem někoho zkušenějšího. Ale nejdřív si zjisti, jestli na cvičáku, na který chcete chodit, je kynolog, který má s cc a podobnými plemeny zkušenost. Někdy může cvičitel psa ještě zkazit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.13 08:22

Dobre ranko, uz jsem si nejaky info zjistovala..pry tam chodi dve cc..neni to moc, ale taky je to jedinej cvicak v okoli, dalsi je tak 50km..tak to zkusime a uvidime..ona ella je celkem poslusna, ale neprijde do kontaktu se psi a kdyz jo, tak me neposlechne a na voditku taha..chtela by si hrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.13 12:04

Sobotni odpocinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.13 12:08

Nejsou to milacci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.4.13 12:09
@mar elinka píše:
Dobre ranko, uz jsem si nejaky info zjistovala..pry tam chodi dve cc..neni to moc, ale taky je to jedinej cvicak v okoli, dalsi je tak 50km..tak to zkusime a uvidime..ona ella je celkem poslusna, ale neprijde do kontaktu se psi a kdyz jo, tak me neposlechne a na voditku taha..chtela by si hrat..

Tak to u nás začínalo taky, teď psy nesnáší. Ale oni psi to mají víc v sobě a taky je to bandog, tak je to částečně i vrozené, ta nesnášenlivost. Nemá rád hlavně malé, uštěkané psy a to pak dá zabrat, ho zpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.4.13 12:12

Super fotky, u nás je to podobné:-) Jde vidět, že malou miluje. Mám 3,5 letého kluka a co si ten náš hafan od něj nechá vše líbit, je až neskutečné. U vás to bud určitě taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.4.13 12:14

To měl taky těch 6 měsíců, teď už má do postele zákaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.4.13 12:28

@Nicki.Minaj krasnej hafan..tak u vas je to horší tim ze mate psa..feny jsou pry lepší, uvidime..ona nechce startovat, chce si hrat..obcas ju beru k nasim a tam jsou tri fenky jezevcika a pul rocni fena tosi inu a tam uplne v pohodě si hrajou..ale mit 4hafany,3deti v baraku tak nevime koho hlidat driv.. :mrgreen: tak s nama pokazde nejede..a na te fotce je skoro dvoulety kluk, akorat ma dlouhe vlasky..mam tri kluky, proto jsem si poridila fenku :D a jak je vas hafan starej a kolik uz vazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.4.13 13:02

Cao, jak při neděli?
já čekám, až se kluci vyspí a půjdeme ven…
já jsem taky raděj na ty fenky, na pumříka bych si netroufla s dětima, jen jsem zvědavá, jak tady zvládneme tu první háračku… :nevim: :nevim: snad nám sousedi pomůžou a výjdou vstříc, mají vlčáka, už staršího, takového magora trošku, tak snad si ho tady trochu pohlídají :nevim: :nevim: :nevim: tady se ti psi berou zvláštně na té dědině…jen to štěká za plotem na všechno, nikdo ho nevyčesá, granule v akci z marketu a zbytky jídla a tím to hasne… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
7.4.13 13:07

Ahoj holky, tak jsme se byli podivat na naši štěněčí slečnu.. bude žihana, s puntikama na břišku :-) malá byla ze štěnatek nadšená, nechtěla jít domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.4.13 07:19

@Janajeje jo jo deticky stenatka miluji..jak je mala stara? taky bych chtela holcicku, mam totiz tri kluky proto mam fenku..ale i fenky jsou klidnejsi, poslusnejsi a nebyvaji dominantni i kdyz to taky neni vzdy 100%..nase ella uz zadny stenatku neni asi 26kg a mam co delat abych ji unesla..tak at vam stenatko dela radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.4.13 07:53

Ja bych chtela taky holcicku…
Tak mam aspon mary. olinu. kocku. pepinu morce a sest slepek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.4.13 09:11

Uz mate slepky a co na ne mary? nase ella ke slepicim chodi a dobry, kohout by ji dal..proto mam tri kluky, mysleli jsme ze se to na potreti povede..bohuzel..tak je ellinka, stejne je jak 4ditko.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.4.13 10:11

No mame. jedna uz padla. manzel to s ni vyrizoval a zatim dobre…tak nevim. jestli to od manzela pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný