Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
31.3.13 12:37

To mi povídej…už nemůžu bílou barvu ani vidět :) a my ještě k tomu nemáme na zahradě trávu ( novostavba ) ale bláto s jílem, samá louže a marast. Boty okamžitě obalený a umíš si představit ty psí tlapy, bláto mají proteklé i mezi prstama, no hrůza. A umývat x krát denně 12 zaprasených nohou je fakt bomba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.3.13 13:08

@lenulik a kolik vam vazi ten 6mesicni? nase ma za par dni pul roku a ma tak 25kg..a s tema tlapkama je to fakt des i kdyz mame jen 4..uz aby bylo pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.3.13 14:05

Lenuliku - ty fotky jsou bombový :lol: to je nadělení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 20:03
@reikina píše:
Lenuliku - ty fotky jsou bombový :lol: to je nadělení. :mavam:

Já vím, ale co ted s tím? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.3.13 20:31

Lenuliku, půjčím ti své tři kocoury, ať máš co do misek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 20:34
@mar elinka píše:
@lenulik a kolik vam vazi ten 6mesicni? nase ma za par dni pul roku a ma tak 25kg..a s tema tlapkama je to fakt des i kdyz mame jen 4..uz aby bylo pekne

Má 38 kg. U té misky vypadá hubeně, protože je nahrbený, jak jí vylizuje. Není cvalda do šířky, ale spíš takové žirafátko, samá ruka samá noha. A jinak je to blázínek, takové torpédo. Jeho rituál je vždy, když chtějí mít fenky od něj aspon chvíli klid a nevšímají si ho, tak si lehne na záda, šlape packama jako na kole a u toho si vrčí :) a jakmile si na chvíli sednu k televizi, když mně něco zajímá, nastane jeho čas a celou dobu do mně žduchá medvídkem. A neustále stěhuje deky ze všech místností - mají je tak porůznu jak lehávají a ten magůrek je všechny snese na jednu hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 20:40
@reikina píše:
Lenuliku, půjčím ti své tři kocoury, ať máš co do misek… :lol:

Tak jo, ale to si myslím, že to bude nevratná půjčka :) chlupáči nejsou na granulích, ale na syrovém, tak mi to ani nedá práci. A jsou kolegiální, vzájemně si žrádlo nežerou, tak ti tři kocouři jsou akorát :) sem nám chodí jedna kočka a vždy nám čumí do okna, už jsme málem přišli o žaluzie, tak jsou i dost nažhavený :) no fuj…co to píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 20:58

Jeee neee kocky nezrat 8o
Je to. lepsi na syrovem? ja jsem se ted na to ptala a debatili jsme…ze po tech granulich serou obri hovnouse…a ze je to neprirozene…ze to v nich kyne…
Jake mate hovina vy? jestli neva.ze se tak.ptam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 21:09

Reikina

Tak tohle by bylo asi poslední, co by kocourek v životě viděl :) reiki, promin, ale nedalo mi to :) vždyt moje holky znáš, dostala jsi i pusinku od hlíny a ředkvičky ti nevyhrabaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.3.13 21:17

Lenuliku, no proto bych se nebála ti je svěřit :mrgreen: No hele - Monik - tomu je 8 let a už je nepoživatelnej, Gucci dělá, že neexistuje, takže je vlastně neviditelnej a Bižánek je malinkej, taková hužva, žádný maso. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 21:18
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 21:31
@j.s. píše:
Jeee neee kocky nezrat 8o
Je to. lepsi na syrovem? ja jsem se ted na to ptala a debatili jsme…ze po tech granulich serou obri hovnouse…a ze je to neprirozene…ze to v nich kyne…
Jake mate hovina vy? jestli neva.ze se tak.ptam :oops:

Granule v nich bobtnají, proto mají nafouklé hovínka a je tam i trochu větší riziko torze, když je v žaludku velký obsah. Naši psi nikdy granule neměli, jsou od mala už v CHS na krmném mase. Je to přirozenější a je mýtus, že můžou " něco " chytit, naopak - při této stravě musí víc žaludek " pracovat " a jeho stěny jsou silnější a žaludeční štávy si s tím poradí. Nerozhodí je pak hned tak něco. Např. holky ještě nikdy neměly např. průjem ( musím zaklepat )a to chlastají i slanou vodu z moře :) to jenom první den vyhodí " cosi " a je to :) Nevýhoda je jediná ta, že se to nedá přesně odvážit ten poměr všeho akorát, a samozřejmě při cestování se lépe veze pytel granulí, který dáš např. v kempu do rohu než štangle zmrzlého masa a musíš mít možnost mrazáku, a také nezapomenout vždy včas vyndat, což se nám také už stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 21:39
@reikina píše:
Lenuliku, no proto bych se nebála ti je svěřit :mrgreen: No hele - Monik - tomu je 8 let a už je nepoživatelnej, Gucci dělá, že neexistuje, takže je vlastně neviditelnej a Bižánek je malinkej, taková hužva, žádný maso. :lol:

Aha, tak to jsi měla napsat hned :) tak já teda ještě nějaké štangle přiobjednám. Takže jeden senior, druhá porce by jim utekla a třetí coby frolík. Ale až přijedem na kafíčko, tak je schovej - i ředkvičky :) a couvat ze vrat už umím :lol: tak neboj!!! ( pokud jsou teda široký aspon na tři auta :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 22:22

Lenulik a co davas za maso? kde ho beres? je nekde napsane.jak takhle krmit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.4.13 08:38
@j.s. píše:
Lenulik a co davas za maso? kde ho beres? je nekde napsane.jak takhle krmit?

My objednáváme z Vetamixu ( www.vetamix.cz )Vždy uděláme velkou objednávku a přivezou to až domů. Myslím ale, ( pokud to nezměnili ) že minimální odběr je 50 kg, což nám nevadí, ale naši přátelé mají jen jednu fenku a nemají možnost pultového mrazáku a 50 kg nemají kam dát, tak si vyberou a objednáme to i pro ně, oni si pak těch svých 20 kg vezmou. Jejich fenka byla dřív na granulích a měla samé potíže ( alergie, " brejličky " u očíček )od té doby, kdy před rokem krmí masem, vše ustalo. Napsané je o tom dost, ale kolikrát to vypadá složitě. Stačí podle oka množství masa ( holky mají půl kila a štěně kilo, jelikož je ve vývinu )k tomu krmné těstoviny, také z vetamixu, ty se zalijí jen horkou vodou, je jich víc druhů, světlé, tmavé, s mořskou řasou a hodím jim do toho trochu sušené ovoce a zeleniny - Flocken mixer happy dog, malému roboran a vápník, stříknu lososový olej a trošku kvasnic. Sem tam vajíčko i se skořápkou. Během týdne je z té přípravy rutina a netrvá to déle než 5 min. 1× týdně mají místo masa držky :) Ty jsou také ve štanglích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný