Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
24.3.13 09:28

@Janajeje my mame cc 5mesicu fenku…mam i tri deti kluky a nemame zadnej problem, je to uzasnej pes..akorat trochu neohrabany telatko, obcas nekteryho nechtene zduchne, nebo si na nej sedne a to nejmladsi jeste nema ani dva roky a mame ji doma..ted teda zacala linat, tak je to des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 11:18

Tady ta diskuze uplne umrela..to je skoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 11:46

To jo…
Prosim te.kdyz linate. jak to delate? mary jenom prechazi chodbu a je to tady furt jak v bordelu…des…
Tady zase nasnezilo.to je ulet…a sype a sype…vanoce vanoce prichazeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 12:26

U nás taky sněžilo, je to fakt hrozný!!pořád umýváme capky!!!a s tím línáním, každý den vysávám i 2× a obden vytírám!!ellu každý den vyčesávám, takže mi teď dává pěkně zabrat!!prý to první línání bývá nejhorší!!a i když lítám s hadrou a vysavačem jak blbá, tak stejně jsou chlupy úplně všude!!no je to hnus, ale musíme to nějak vydržet a to bude ještě horší až se konečně oteplí! :zed: ta zima mě fakt nebaví!!ani pořádně nechodíme ven, děcka furt nemocní!!a venku furt hnusný blato!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 12:33

Ja jsem zacla rezim.ze chodi s nama do skolky rano. i odpo…jinak se ven nedostaneme…tak aspon tak…zpatky jdeme vrchem.kde ji. muzu pustit na volno.at se vyjucha…
To jo.to.linani je silene.mame svetlou dlazbu a ty chlupy.to jsou uplne chuchvalce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 12:46

To máme taky, že se mnou chodí ráno i odpo do školky a pak si ji manžel ještě vezme tak na hoďku ven, ale je to málo!!!je trochu akční tak potřebuje víc pohybu!!a taky ještě pořád nemáme zmáknutý 100% přivolání!!vám poslouchá na ke mě??přemýšlím na cvičákem!!a ty chlupy, je to fakt děs a i v jídlo to najdem, je to prostě všude!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 13:02

Jo ke me zvlada a sedni…manzel rikal.ze i lehni…to je vse…dneska jsem ji ucila stekni.ale tak akorat po.me skace…
Ale ke me uplne.ze si ji dovolim na volno…
Jinak toho moc neumime :oops:
A jste nemocni? copak? porad prudusky? at jste brzo fit
Jo a prosim te.co u skolky? mary zere voditko. knuci tam…des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 13:11

Tak to ella u školky úplně v pohodě, sedí a čeká!!je na to zvyklá, do školky ji beru co ji máme, takže se naučila čekat!!chodí se mnou i do obchodu a taky pěkně sedí a čeká, kouká kdo jde ven!!s tím problím nemáme!!jen to přivolání, jako taky si ju troufnu pustit, ale někdy musím dělat že ji utíkám aby přiběhla!!lehni taky umíme, přines, hledej, čekej, místečko, zůstaň, nesmíš, fůj!!jako umý toho dost, ale to přivolání není 100%,a kor kdyby šel nějakej pes, to by mě neposlechla vůbec!!nemáme psího kamaráda, tak není vyblblá!!u našich je teď 5měsíční tosa inu, jenže jsou obě v baráku a to by ho zbourali!!tak právě přemýšlím nad tím cvičákem, tady jeden je a dokonce tam chodí i 2 cc, tak nevim!!jenže mám 3děti, tak je to náročný!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 13:17

Ona chodi taky od mala a proste chce jit s nami…treba to casem pochopi…
Jo fuj a nesmis a takove ty povely.to taky umi…
Prines.ani nahodou…bezi k aportu. ocuchne a bezi na me vyskocit.bo si chce hrat…aport nic…
To verim.ze se trema detima je to narocne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 13:31

Tak ellinka to pochodpila, že musí čekat, prostě sama od sebe!!a taky si říkám že až budem chodit víc ven a ona bude víc vylítaná, že nebude mít potřebu mě neposlechnout!!jako ona většinou poslechne, ale nechci nic zanedbat přece bude mít 45kg a vice, tak nechci aby někoho děsila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 13:38

Ty jo.mary ma 45 kilo uz ted. v deseti mesicich :-) jo to je fajn pristup!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 14:42

No právě, jsou to mohutní hafani!!naše ella má skoro půl roku a 25kg!!teď nějak drží dietu, nechce se ji moc žrát!!a krmíte pořád jen granulama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 16:40

Jo jen granule.sem tam rohlik.jak treba kluci nedoji a chteji ji ho dat…nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 16:55

Hm u nas ani ten rohlik nedostane, to spis varenou mrkev, jablko, banan, syr, tvaroh..ella miluje snad vsechno ovoce a zeleninu..jediny co nesezrala byl stroucek cesneku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 17:11

To jako.myslim.ze treba sni trictvrte rohliku a chteji ji ho dat…jako sem tam. dejme tomu treba dvakrat za mesic…
Ona je nenazranec. minule jsem koupila edikov rohlik a vdvnitr byla sunka ta potvora mu to sezrala…eda sedel v kocare a ona mu ho vzala a sezrala.jak kdyby tyden nezrala…sezere fakt vsechno.na co prijde…asi by sezrala i ten pytel granuli naraz kdyby mohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný