Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.s. píše:
Ty brdo…a jak to vyjde cenove? prosim te a co jite vy?
Vyjde to daleko levněji než kvalitní granule. U toho jsou ceny, tak když spočítáš, kolik máte objednat na měsíc kilovek + pytel těstovin a srovnáš to s cenou granulí, je to cca o polovinu levnější. Také záleží, co objednáváš - jestli např. hovězí kusové nebo mleté kuřecí. My bereme hovězí, mleté, držky, játra, rybí mleté, žaludky. Každý večer vyndáme z mrazáku jiný druh, aby neměli celý týden to samé. Tak s tou cenou je to individuální - ale nás stojí všichni tři cca 1300 kč, ale jakmile bude štěndo dospělé, tak bude mít také už méně. Ti naši známí s jednou fenkou brali cca za 500 - 600 měsíčně, ale v tom byli i pamlsky a různé dobrůtky, jako uši a tak. Např. ten lososový olej vydrží dlouho, ten se bere občas. Pytel kolínek a pivovarských kvasnic vydrží také na dlouho. Zvlášt beru pouze ty cereálie, z toho ještě odsypávám pro ségry jorkšíra
My bereme vždy kolem 80 kg, naplníme pulták a když máme už jen pár štanglí, tak objednáme další, takže každý měsíc neobjednáváme.
Lenul moc dekuji. mrknu pak v klidu na net a popremyslim…mary ma fakt 3× denne obri hovnous…toz uvidime
zavali ty granule hrozne sidit…
Lenulik, to zní dobře. Nebude problém, když jsou od mala na granulích přejít na BARF? A jak přejít, přimíchávat a nebo hned místo granulí dát syrové?
Hezké Velikonoce všem ![]()
@j.s. píše:
Lenul moc dekuji. mrknu pak v klidu na net a popremyslim…mary ma fakt 3× denne obri hovnous…toz uvidimezavali ty granule hrozne sidit…
Co máte za granule?
Ale sidi uz i hills apod
a to drive byli hodne kvalitni granule…
My zkoušeli více druhů granulí, ale teď už nějakou dobu jsme na hypoalergenním Britu a hovínka má přímo výstavní
A taky tolik nekadí. Já nejsem zrovna zastáncem krmení psa jen masem. Každý pes to přijme jinak, je hodně důležité zachovat všechny nutriční hodnoty a zvolit správné množství konkrétně pro svého psa. A to není zrovna jednoduché. My to taky zkoušeli a pes nám po tom nevypadal nic moc. A znám více lidí, co to zkusili a u psa to mělo spíše opačný efekt. Myslím, že granule by měly být takový základ a co se k tomu ještě přidá na zpestření jídelníčku, je jen k dobru. Náš dostává taky maso, vařenou zeleninu, vajíčko( žloutek ),..
U Hills granulí se platí jen značka, to složení je kiatastrofa.
Taky jsme zkouseli britky a byla jsem docela spokojena..a mate nekdo zkusenosti s acanou..
@mar elinka píše:
Taky jsme zkouseli britky a byla jsem docela spokojena..a mate nekdo zkusenosti s acanou..
kamarádka krmí touhle a spokojenost:) http://krmivo-psy.heureka.cz/…breed-18-kg/
@Nicki.Minaj prave tuhle chci koupit, prijde mi podle slozeni dobra..a kamaradka ma taky cane corso?
@mar elinka píše:
@Nicki.Minaj prave tuhle chci koupit, prijde mi podle slozeni dobra..a kamaradka ma taky cane corso?
Ne, má Bandoga. Já mám taky Bandoga. Tyto plemena jsou si dost podobná.
@Nicki.Minaj divala jsem se na nejaky fotky a jsou si fakt dost podobni a i povahou ze..krasni psi ![]()
@mar elinka píše:
@Nicki.Minaj divala jsem se na nejaky fotky a jsou si fakt dost podobni a i povahou ze..krasni psi
Ano jsou:) Oba jsou hlavně skvělí rodinní psi. Rozhodovali jsme se mezi nimi a nakonec zvítězil bandog. Ale do budoucna bych se nebránila si k němu pořídit ještě CC. Ty máš CC jak starého? A pohlaví?