Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
27.2.13 13:35

Jo uplne…aji kdyz na ni nervi vlcaci za plotama.maji hlavu venku a janci.jde kolem u kocaru.jen natahuje nos a vetri a diva se. jinak nic…
jedna je leonberg a ta druha je pyrenejsky mastin
pak mam znamou z novofundlama.ma fenu a pumra…fena je takova dominantni.ale s tema se moc nevidame…
pak zname jeste krizence cerneho. velikeho…ale to je pumr.to je v klidu a sousedi maji vlcaka.tak s nim si hraje u plotu…ten snad jako jedinou zvlada mary. jinak je to uplny debil pes a i na lidi.co by vesli k nim na zahradu…tak aspon.ze si zvykl na mary…jsem.zvedava.co bude delat u jeji prvni haracky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.2.13 18:07

No nam beha za barakem taky vlcak, taky uplnej blbec, ellu by zezral..jinak na ostatni stekaci hafany taky ella reaguje uplne v klidu ani na ne nestekne..spis by si chtela hrat, ale ni s kym..akorat chodime na prochazky z mini prasatkem a ta nase kolem neho poskakuje jak telatko..no uvidime jak to dopadne s rony u nasich, treba to bude v poho, zatim jsou to stenata..akorat ta tosa inu vubec nic neumi ve skoro 5mesicich..budou mit to uceni o neco horší jak my..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.3.13 12:20

Ahojte, sem uz nikdo nechodi??co vasi canici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.3.13 18:55

Ahoj.
Mame se dobre.co vy?
Jeste je tu hodne snehu.ale kde to potalo. posbirala jsem igelitku hoven…to bylo zase zazivne..hlavne kdyz se na ceste k popelnici protrhla…vsude po travniku jsou rozkousane kousky hracek a veci.co znicila…jeste ze to taje na casti tady…
Rano jsem ji nacapala v lese…utekla…mame za barakem tisic metru lesa naseho…ja se z ni zblaznim chvilkama…asi tam sly srny nebo neco…
Co vy? jak se mate? porad cekam na haracku. zatim nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.3.13 20:45

Ahoj, u nas uz zadnej snih neni..mame okolo 10stupnu..taky jsem dnes sbirala hovna, ale u nas jich tolik nebylo..jinak jsme snad uspesne bez mlecnych zubu, ani jeden jsem nenasla..ella je hodna akorat venku se ji nechce nejak poslouchat, nejradsi by litala jak torpedo..nevim jak ju to odnaucit..a za kazdym hned leti, at je to pes ci clovek a muzu hulakat jak chcu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.3.13 21:07

To je i u nas…tady bude snih asi do kvetna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.3.13 10:57
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
18.3.13 20:58

Ahojky, já mám 6letou věnečku Dafnne s PP. Doporučuji kupovat s pp, je to záruka původu a řekne to i dost o charakteru psíka. K malým detickam bych radila fenečku, ta naše je velký hlídač a to nejenom majetku, ale hlavne deticek.. milují svou rodinu, také své území. Stoprocentně je zapotřebí mít na pejska čas a finance. Pokud budeš mít jakekolik otázky odpovím, chovám i tosa inu pejska Frederika.. jsou to :srdce: molosove jsou úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.3.13 08:34

@Andy.0 teda to jsou krasni hafani…mam 5mesicni fenku cc, ale bez papiru, oba rodice jsou papirovi, ale majitel nestihl fenu uchovnit..jsme s ni spokojeni..a nasi maj zas tosa inu fenu..muzou byt kamaradky? prej tosa nesnese psa stejneho pohlavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
22.3.13 14:36
Ahoj, uvažujeme o tomto plemeni.. ale docela mě vyděsil příspěvek na začátku - o tom útoku na malé dítě :-( máte někdo ještě takovou zkušenost?
@Andy.0 píše:

kolik peněz myslíš :lol:?
A holky co máte rodinný dům - pouštíte hafana (myslím, jak je pak větší) normálně do domu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
22.3.13 14:49

@Janajeje
Ahoj, já mám zkušenost hodně odlišnou, máme fenku CC, a náš mladej jí teď teda dává pěknou čočku (samozřejmě ho nenechávám jí ubližovat) - prostě spíš jí jako „otravuje“ pořád jí dělá malá a pod. a ona je naprosto, ale fakt úplně v pohodě… i když přijde více dětí, návšteva, tak je klidná a hodná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.3.13 16:44

Tak jsme se vratili z ockovani.vite kolik ta nase prcen vazi?45 kilo…
U nas je mary na zahrade a nebo u sebe vzadu…domu nesmi. manzel si to nepreje…me to vadi.ale aspon kyvnul na psa…musim na nej pomalu :-)
A k detem je uzasna.jen trosku neohrabany mamlas.co nechtene zduchne a tak…jinak zlaticko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
22.3.13 16:59
@j.s. píše:
Tak jsme se vratili z ockovani.vite kolik ta nase prcen vazi?45 kilo…
U nas je mary na zahrade a nebo u sebe vzadu…domu nesmi. manzel si to nepreje…me to vadi.ale aspon kyvnul na psa…musim na nej pomalu :-)
A k detem je uzasna.jen trosku neohrabany mamlas.co nechtene zduchne a tak…jinak zlaticko

no a jak to děláte když je moc mraz? to je sama celou dobu na zahradě? dve hodky třeba jste venku s dětma, ale nejde tam být celý den že? no muž taky nechce přistoupit na to, že by pes šel do domu :roll: a jak snáší mrazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
22.3.13 17:25

Je venku hodku dve.pak se ozve.ze chce domu…tak jde do takove stare koupelky…ma tam pelech…na jaro se ji necha bouda…
Snasi to dobre…kdyz je moc zima tak je vice doma…ale je radsi venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
22.3.13 17:29
@j.s. píše:
Je venku hodku dve.pak se ozve.ze chce domu…tak jde do takove stare koupelky…ma tam pelech…na jaro se ji necha bouda…
Snasi to dobre…kdyz je moc zima tak je vice doma…ale je radsi venku…

a tu koupelnu mate spojenou s obytnou části? jako že je s vámi? no uvažuju, že aspoň do chodby bych mohla zkusit přemluvit chlapa.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný