Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@caník Tu knížku jsem si koupila, minulý týden došla, tak už studuji, ale stejně už nic nezachráním, my jsme si ji už vychovali a rozmyzlily. ![]()
@Nicki.Minaj píše:
Asi nakonec kvůli exteriéru, ta povaha si myslím, že je vclku stejná, jen caníci jsou o něco klidnější. Byli jsme si pro něj v ch. st. kde právě chovají i CC a říkala nám paní chovatelka, že to jsou taková větší telátka, že bandog je při výchově vnímavější a cc jsou takoví větší povaleči a víc flegmatičtější. A moc se mi nelíbily ty kupírované ocasy. To je asi nějaký daný standart. Ale měla tam nádhernou fenku CC v modré barvě(taková šedá)a úplně jsem z ní nemohla:)
Me se taky nelibi kupirovane ocasy, my ocasek mame..ani usi bych nenechala kupirovat, ti psi pak vypadaji jeste zlejsi nez jsou…
Jsou to mazlici, ale kdyz steka tak jen ten hrubej ton..uzasny..nase telatka ![]()
@mar elinka píše:
Me se taky nelibi kupirovane ocasy, my ocasek mame..ani usi bych nenechala kupirovat, ti psi pak vypadaji jeste zlejsi nez jsou…
my máme kupírovaný ocásek, ale my už jsme ji tak koupili…
@j.s. píše:
To jo. a nase i vyje kdyz je rozhlas
No zpiva preci ![]()
S ocaskem bez ocasku.. jen jsem napsala ze se mi vic libi ocasek..ja myslela ze to tupirovani je zakazany..
@mar elinka píše:
S ocaskem bez ocasku.. jen jsem napsala ze se mi vic libi ocasek..ja myslela ze to tupirovani je zakazany..
Ne, u některých plemen je to standart…dobrman, pinč, rotvajler, cc
Aha a jakto ze nekteri cc s papirama nemaji tupirovany usi ani ocas?
Tak to netuším, ale ve standartu mají kupírování na 4. obratlu ![]()
To nevadi, hlavne ellus ma usi i ocasek, tak se mi libi vic..dnes mela urco zachvat
litala tu jak strela malem i toho nejmenšího povalila, jak se rozjede tak je jak tank… ![]()
@mar elinka píše:
To nevadi, hlavne ellus ma usi i ocasek, tak se mi libi vic..dnes mela urco zachvat![]()
litala tu jak strela malem i toho nejmenšího povalila, jak se rozjede tak je jak tank…
Jo, to ten náš chytá taky ![]()