Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj prvni harani je okolo 10mesice..uz se na to tesim, kdyz ju mam doma..nevim jak to vyresime..nevim jestli kalhotky, nebo plinu..mam ju na to ucit uz ted? nechci za ni furt chodit a vytirat..jeste kdyz mam deti.. ![]()
To budem harat za chvikku…doma asi na kalhotky…me se do nich vzdycky agus posrala. nevim proc…bylo to marne…ale ona byla sikovna. cistila se hodne sama.doma byla sem tam kapka…to se dalo…ale taky jsem v te dobe nenela deti…to je blbe s malyma detima…ja se bojim spise tech psu…no uvidime. kdyztak je vyzenu klockem…nebo poprosim o vzduchovku ![]()
No na vesnici je to naprd..jsme na tom stejne, porad tu litaj nejaky psiska..holt ju budu muset hlidat, kdyz pujde ven..asi ju na ty kalhotky zacnu ucit co? ![]()
@j.s. píše:
Ahoj.
kluci maji.jeden.mel v zari tri a druhy bude mit ted v breznu dva…bandog.to vubec neznama nesrovnavala jsem stafordku.jen to. ze jsem ji mela bez pp a ze dalsiho psa jsem chtela s pp. kvuli rodokmenu a to uz jsme tu probirali…
jo.ona je moc hodna…minule na ni visel jakysi ratlik a ona nic.koukala.co to je a preslapovala a nic. musela jsem na tu potvoru zarvat ja…zna i.same fenky. zatim se podrizuje.jaja bude jak vyroste jsem zvedava…
ale uz ted.jak hlida a kdyz nekdo steka.jde z ni oooobr respekt.
holky.kdy se ma cekat prvni haracka? kol.10 mesic?
Ano a může i dřív. Nahodím fotku, není to uznané plemeno FCI, jen UCI. Zrovna dnes se nám vrátil z internátního výcviku.
Co to znamena? ze ho vycvici nekde jinde? ma nadherne oci…nadhera!
@j.s. píše:
Co to znamena? ze ho vycvici nekde jinde? ma nadherne oci…nadhera!
Dá se tak říct, usměrní ho, dostane k němu člověk takový manuál s povely, které ho naučí a dostali jsme na přečtení super knihu o alfa pozici ve smečce, jak si ji upevňovat, kde nedělat chyby atd, protože tyto plemena mají sklony k dominantnímu chování a to že někdo má psa v pohodě, neznamená, že zrovna ten co si pořídíme my, bude to samé. Jeho sestra z vrhu je super, ale je to taky fenka a on byl trochu problémovější. Pomohl nám ho jeden pán ho zapracovat a teď je to na nás. No zatím to jde dobře. Chce to opravdu pevné a důsledné vedení, protože tito psi mají obrovskou sílu a jak nejsou 100% zvadatelní, tak je to průser.
To je paradni pristup.nez psa zkazit apak ho dat pryc nebo utratit…ja doufam a modlim se.aby z mary byl hodny pes…zatim je nekonfliktni.ale je to jeste porad stene…
ja jsem prisna. o to vic.kdyz je hodna ju nunam…ale nemam na ni tolik casu.jak bych chtela…bphuzel…dve deti daji sve…
@j.s. píše:
To je paradni pristup.nez psa zkazit apak ho dat pryc nebo utratit…ja doufam a modlim se.aby z mary byl hodny pes…zatim je nekonfliktni.ale je to jeste porad stene…
ja jsem prisna. o to vic.kdyz je hodna ju nunam…ale nemam na ni tolik casu.jak bych chtela…bphuzel…dve deti daji sve…
Já jsem nepročítala celou diskuzi, takže už CC máte? ![]()
No, tak to jste o 2 měsíce starší než my:-) KOuknu na fotky u diskuze;)
My mame 4mesicni cc, zrovna vcera mela..a je to uz pekne velkej hafan..
@j.s. píše:
Jinak se narodila druheho kvetna
tak to uz mate 9mesicu, to uz je skoro dospelak oproti nam…
@j.s. píše:
Jinak se narodila druheho kvetna
Aha, tak to náš není starší, je 10.5.2012