Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
1.2.13 11:54
@j.s. píše:
To jsou vychytavky :-)

Ono je to jinaci kdyz je pejsek doma..je na ni vic casu..manzel taky nechtel ani slyset ze bude pes doma a ted ju vita driv jak me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 16:11

@mar elinka Nene bez vodítka ještě ne MAR to až tak od půl roka učit ted hlavně učit s vodítkem chodit vedle nohy :lol: ted jsou ještě pubertální :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 16:14

Jojo víc se naučí žít s rodinou a jejím návykům doma :potlesk:.Kluci od mala MIE šahají do žrádla berou na povel kostičky, protože nejvíc útoků pes na člověk je kvůli žrádlu nebo hračce MIA je bere a je to o. k. :dance: do pelechu jí lezou a ona může jen, když se jÍ řekne. Do dveří jde MIA jako poslední, aby věděla, že je na poslední příčce smečky :palec: a nebyla dominantní pes :* mají se i kartáčovat kvůli tomu vše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.2.13 18:35
@caník píše:
Jojo víc se naučí žít s rodinou a jejím návykům doma :potlesk:.Kluci od mala MIE šahají do žrádla berou na povel kostičky, protože nejvíc útoků pes na člověk je kvůli žrádlu nebo hračce MIA je bere a je to o. k. :dance: do pelechu jí lezou a ona může jen, když se jÍ řekne. Do dveří jde MIA jako poslední, aby věděla, že je na poslední příčce smečky :palec: a nebyla dominantní pes :* mají se i kartáčovat kvůli tomu vše :pankac:

taky si myslim ze nejvic utoku je skrz zradlo, hracku, kost…nasi kluci ji taky sahaji do zradla, na hracky, kosti..je zvykla nic jim neudela ani si zradlo nebrani..jak jako kartacovat, aby si zvykli na dotyky…to mi furt hladime po nohach, ocasu..moc se ji nelibilo kdyz jsme se chteli podivat na zuby ale uz je to lepší..dneska konecne pochopila co je to ke me..takze u nohy prvne jen na voditku a po pul roce ucit bez jo? vy chodite na cvicak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 18:56

Byli jsme několikrát na cvičáku spíš to studuju knížky, net a zkušenosti :dance: víš. Kartáčovat je taky jako znak, že je ti podřízená :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 18:58

Mám knížku o cc je super a píšou, že teda caníci to mají rovnou nastavené, že jsou dole ve smečne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.2.13 19:01

Ahojky, náš " kluk " toho proti vašim holčičkám moc neumí :) teprve nedávno pochopil, že se čůrá jen venku, ale na vodítku chodí hezky, bez vodítka skáče kolem mně jak koza, na zavolání přibíhá okamžitě a sedne si, to odkoukal od našich fen, tak to uměl hodně brzo. Akorát je umění strčit pamlsek naráz do tří tlamiček :) ale je super v tom, že s ním chodím hodně na procházky jen s ním samotným, aby věděl, že vůdce jsem já a ne " ségry " a že se musí spoléhat jen a jen na mně, a chodí s námi ještě kokřík od sousedky, který vyběhne za každým zajícem, a náš malý jen čumí a letí ke mně, nepřidá se k němu. Už jel i vláčkem a byl s námi v restauraci na obědě. Všude si lehne a usne jak starý mazák :) To také odkoukal od holek, to jsou " hospodské typy " Jedna je sice zvědavá, co vedle u stolu jedí, ale druhá sebou plácne pod stůl a nikdo o ní neví, dokud mně teda neotravuje nějaký štamgast :) to zůstane dál ležet, ale jen temně zavrčí. Ted náš maličký ale nesmí 14 dní ven, včera měl složitou ( hodinovou ) operaci očíčka, je otupělý léky, na oko nevidí, včera celý den i noc zvracel, je to příšerný pohled.Je mi ho hrozně líto, ale nedáváme to znát, nesmíme ho litovat, vycítil by to. Ach jo. Holky ho chtějí léčit, opečovávají ho, a to není dobré, musíme je zítra odvézt k dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.2.13 19:08
@caník píše:
Mám knížku o cc je super a píšou, že teda caníci to mají rovnou nastavené, že jsou dole ve smečne :potlesk:

a co to je za knizku, tady zadny poradny cvicak neni, tak studuji na netu..ta knizka by se mohla hodit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 19:18

Http://knihy. heureka. cz/cane-corso-batesova-emily-francaisova-a-kol-isabella/#utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=produkty-knizka-pred&utm_content=Knihy-knizka-pred-volna-1 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 19:22

Nějak nejde odkaz tak zadej kniha o cane corso :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.2.13 19:28

Také je moc zajímavá knížka Konejšivé signály. Je to srozumitelně popsané, aby člověk dobře rozuměl, co mu nebo resp. jiným pejskům jeho pes říká a současně porozumí i vysílaným signálům od jiného psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.2.13 19:47
@caník píše:
Nějak nejde odkaz tak zadej kniha o cane corso
Jo uz jsem si to ulozila a zitra si ju obednam…potrebuju trochu inspirace. dekuji za dobrej tip.. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.2.13 20:01
@lenulik píše:
Také je moc zajímavá knížka Konejšivé signály. Je to srozumitelně popsané, aby člověk dobře rozuměl, co mu nebo resp. jiným pejskům jeho pes říká a současně porozumí i vysílaným signálům od jiného psa.

Taky jsem se na tu knizku divala a vypada zajimave, asi si je vezmu obe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 20:12

Tak asi to půjdu i do té druhé děkujiza tip :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.2.13 20:14

Jinak s tím čůráním Mia taky ještě sem tam čůrá doma :nevim: jinak je šikovná, ale toto je něco :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný