Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ale to byla spis chyba maleho..ona lezela no spis podrimovala a on na ni vlezl, tak jestli ju blbe zmackl nevim..to je kdyz je pes doma, vic je z detma a ti mrnouskove jsou taky jeste neohrabani jak ti hafani..mel by dostat malej, ze ji nenechal v klidu podrimovat, bylo to poprve..nic mu neudelala, jen se ozvala ze je to dost..tak snad si z toho nemusim delat hlavu… ![]()
nedelej.to se stava…nasi i zkouseli treba do ni kopnout.nevim.kde to. proste videli.nebo.co je k tomu vedlo.ale dostali a uz je klid…oni ji chteji pusinkovat. drzet. jenze ona je takove nemehlo a hrozne rozjeta a stastna.ze kluky porazi…no uz at je jaro.my vice s ni a snad se i ona uklidni…
nejlepsi je.kdyz se fakt unavi s druhyma psama…
Hm taky si myslim ze se to stava a tomu nasemu nejmensimu je teprve rok a pul, takze sam jeste poradne nevi..byly z toho vyhukani oba dva..tak nase ella kdyz se rozjede, tak je taky jak tank..dnes na me tak skocila ze mam peknej skrabanec na stehne..a kdyz jsme na prochajde a je na volno a lita s klukama, tak ne jedna bunda prisla k urazu..co s tim
nic jsou to hafani.. ![]()
Holky tak o těch škrábancích vám můžu povídat
Babethka mě škrábne, jen když podává pac, nebo chce do klína. o jsou to takové naše milované hovádka ![]()
No mary jdyz rostly ty zuby.tak me tak jako i stipala do ruk.neco jak kdyz si vykousava pes blechu…a ska jsem k dr. s klukama na prohlidku.tak se uplne zdesila. jestli me nejdo neplati…me to vubec nedoslo.ze jsem sama modrina od tech jejich zubu…
Dobre ranko taky jsme sli na prohlidku a pavlicek na tvari skrabanec..doktorka jejda co se ti stalo
rikam ji nj nase roztomile stendo..v pondělí jsem byla u doktorky s nejstarsim a doktorka se pta a kde mas skrabanec ty?
jeste ze ja nemusim k doktorovi, to by si myslel ze mame doma kocku ne stene..
To štípání jako když vykousává blechy, je prý projev lásky. Něco jako když se lidi líbají
Ta naše to dělá pořád, teda manželovi, mě jen když se chce přetahovat ![]()
Me taky miluje a nejradsi mi pokusuje vlasy a ucho..strasne to lechta…a vlasy mam ocumlany no fuj ![]()
Cane corso jsou úžasní. Jenom kupujte od dobrých chovatelů. Ti, co mají spoustu ocenění nemusí být nej. Viz. Angelo Custode
.
Já teda mám v oblibě jiné plemeno, ale brácha má cane orso a nikdy nebyl problém. Miluje děti (nekdy až moc
) On má malou dcerku (2 roky) a já mám dvě starší. Pes je super. Když přijde někdo cizí, tak je vidět, že by snad i zaútočil ( zloděje by určitě prohnal), ale jinak je to zlatíčko.
Příspěvek upraven 08.02.13 v 01:15
Tak od té moji je otec Argo miss Malorca. Úžasnej pes, teda byl. Letos zemřel ![]()
Ja mam od nas z dediny. z chovatelske stanice.maji ji uz 13 let…
nase taky pekne hlida!
@j.s. píše:
Ahoj holky,
mám dilema a potřebovala bych poradit. Na jaře, pokud finance a okolnosti dovolí, chtěli bychom si pořídit fenku cane corso. Máme dvě malé děti, kočku a velký pozemek a dům. Potřebovala bych „ujistit“ zda je to to pravé plemeno, co nám bude dělat radost a my jemu.
Za mlada jsem měla fenečku stafordku, takže nějaké zkušenosti mám a jako dítě jsme měli vždycky psa, sice oříška, ale měliPrvní výběr byla bordoauxská doga, ale jsme ze Stříteže a mají tady chovnou stanici právě cane corso, takže mi to příjde výhoda. moc děkuji za rady a zkušenosti s tímto plemenem, j.
![]()
![]()
Nemáme sice CC, ale Amerického bandoga. Myslím, že jsou to, ale hodně podobní psi, znám paní, co má chovnou stanici CC na opravdu dobré úrovni, psy má nádherné i pár přátel, co je vlastní, myslím, že jsou to super rodinní psi. Měla jsem pitbula, nedá se to srovnat, takže se stafordem bych taky nesrovnávala, i když je to velké plus, že jsi takového psa měla. CC jsou to dost citliví psi, můžou být dominantnější a rozhodně potřebují citlivou, ale pevnou ruku. Ale pokud se dobře vychovají, jsou vycvičení a člověk se jim věnuje, jsou to nejskvělejší psi co znám, jak CC, tak i bandoci. Nemají rádi jiné psi, ale to je asi i věc správné socializace už od štěněte. Ale náš pes třeba jiné moc nemusí a dá to práci takové tele udržet. Jak máš staré děti?
Ahoj.
kluci maji.jeden.mel v zari tri a druhy bude mit ted v breznu dva…bandog.to vubec neznam
a nesrovnavala jsem stafordku.jen to. ze jsem ji mela bez pp a ze dalsiho psa jsem chtela s pp. kvuli rodokmenu a to uz jsme tu probirali…
jo.ona je moc hodna…minule na ni visel jakysi ratlik a ona nic.koukala.co to je a preslapovala a nic. musela jsem na tu potvoru zarvat ja…zna i.same fenky. zatim se podrizuje.jaja bude jak vyroste jsem zvedava…
ale uz ted.jak hlida a kdyz nekdo steka.jde z ni oooobr respekt.
holky.kdy se ma cekat prvni haracka? kol.10 mesic?