Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.2.13 18:25

To je blbe :-( a co delali? asi nikomu nehubovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.2.13 20:48

Ale to byla spis chyba maleho..ona lezela no spis podrimovala a on na ni vlezl, tak jestli ju blbe zmackl nevim..to je kdyz je pes doma, vic je z detma a ti mrnouskove jsou taky jeste neohrabani jak ti hafani..mel by dostat malej, ze ji nenechal v klidu podrimovat, bylo to poprve..nic mu neudelala, jen se ozvala ze je to dost..tak snad si z toho nemusim delat hlavu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.2.13 20:51

nedelej.to se stava…nasi i zkouseli treba do ni kopnout.nevim.kde to. proste videli.nebo.co je k tomu vedlo.ale dostali a uz je klid…oni ji chteji pusinkovat. drzet. jenze ona je takove nemehlo a hrozne rozjeta a stastna.ze kluky porazi…no uz at je jaro.my vice s ni a snad se i ona uklidni…
nejlepsi je.kdyz se fakt unavi s druhyma psama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.2.13 21:22

Hm taky si myslim ze se to stava a tomu nasemu nejmensimu je teprve rok a pul, takze sam jeste poradne nevi..byly z toho vyhukani oba dva..tak nase ella kdyz se rozjede, tak je taky jak tank..dnes na me tak skocila ze mam peknej skrabanec na stehne..a kdyz jsme na prochajde a je na volno a lita s klukama, tak ne jedna bunda prisla k urazu..co s tim :nevim: nic jsou to hafani.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
7.2.13 00:05

Holky tak o těch škrábancích vám můžu povídat :mrgreen: Babethka mě škrábne, jen když podává pac, nebo chce do klína. o jsou to takové naše milované hovádka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.2.13 07:07

No mary jdyz rostly ty zuby.tak me tak jako i stipala do ruk.neco jak kdyz si vykousava pes blechu…a ska jsem k dr. s klukama na prohlidku.tak se uplne zdesila. jestli me nejdo neplati…me to vubec nedoslo.ze jsem sama modrina od tech jejich zubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.2.13 07:37

Dobre ranko taky jsme sli na prohlidku a pavlicek na tvari skrabanec..doktorka jejda co se ti stalo :potlesk: rikam ji nj nase roztomile stendo..v pondělí jsem byla u doktorky s nejstarsim a doktorka se pta a kde mas skrabanec ty? :palec: jeste ze ja nemusim k doktorovi, to by si myslel ze mame doma kocku ne stene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
7.2.13 09:54

To štípání jako když vykousává blechy, je prý projev lásky. Něco jako když se lidi líbají :mrgreen: Ta naše to dělá pořád, teda manželovi, mě jen když se chce přetahovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.2.13 11:14

aha.tak to me asi. miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.2.13 13:01

Me taky miluje a nejradsi mi pokusuje vlasy a ucho..strasne to lechta…a vlasy mam ocumlany no fuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.2.13 22:13

Cane corso jsou úžasní. Jenom kupujte od dobrých chovatelů. Ti, co mají spoustu ocenění nemusí být nej. Viz. Angelo Custode :twisted:.
Já teda mám v oblibě jiné plemeno, ale brácha má cane orso a nikdy nebyl problém. Miluje děti (nekdy až moc :-)))) ) On má malou dcerku (2 roky) a já mám dvě starší. Pes je super. Když přijde někdo cizí, tak je vidět, že by snad i zaútočil ( zloděje by určitě prohnal), ale jinak je to zlatíčko.

Příspěvek upraven 08.02.13 v 01:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
7.2.13 23:34

Tak od té moji je otec Argo miss Malorca. Úžasnej pes, teda byl. Letos zemřel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.2.13 07:00

Ja mam od nas z dediny. z chovatelske stanice.maji ji uz 13 let…
nase taky pekne hlida!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.2.13 21:34
@j.s. píše:
Ahoj holky,
mám dilema a potřebovala bych poradit. Na jaře, pokud finance a okolnosti dovolí, chtěli bychom si pořídit fenku cane corso. Máme dvě malé děti, kočku a velký pozemek a dům. Potřebovala bych „ujistit“ zda je to to pravé plemeno, co nám bude dělat radost a my jemu.
Za mlada jsem měla fenečku stafordku, takže nějaké zkušenosti mám a jako dítě jsme měli vždycky psa, sice oříška, ale měli ;) První výběr byla bordoauxská doga, ale jsme ze Stříteže a mají tady chovnou stanici právě cane corso, takže mi to příjde výhoda. moc děkuji za rady a zkušenosti s tímto plemenem, j. :mavam: :mavam: :mavam:

Nemáme sice CC, ale Amerického bandoga. Myslím, že jsou to, ale hodně podobní psi, znám paní, co má chovnou stanici CC na opravdu dobré úrovni, psy má nádherné i pár přátel, co je vlastní, myslím, že jsou to super rodinní psi. Měla jsem pitbula, nedá se to srovnat, takže se stafordem bych taky nesrovnávala, i když je to velké plus, že jsi takového psa měla. CC jsou to dost citliví psi, můžou být dominantnější a rozhodně potřebují citlivou, ale pevnou ruku. Ale pokud se dobře vychovají, jsou vycvičení a člověk se jim věnuje, jsou to nejskvělejší psi co znám, jak CC, tak i bandoci. Nemají rádi jiné psi, ale to je asi i věc správné socializace už od štěněte. Ale náš pes třeba jiné moc nemusí a dá to práci takové tele udržet. Jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
9.2.13 07:01

Ahoj.
kluci maji.jeden.mel v zari tri a druhy bude mit ted v breznu dva…bandog.to vubec neznam :oops: a nesrovnavala jsem stafordku.jen to. ze jsem ji mela bez pp a ze dalsiho psa jsem chtela s pp. kvuli rodokmenu a to uz jsme tu probirali…
jo.ona je moc hodna…minule na ni visel jakysi ratlik a ona nic.koukala.co to je a preslapovala a nic. musela jsem na tu potvoru zarvat ja…zna i.same fenky. zatim se podrizuje.jaja bude jak vyroste jsem zvedava…
ale uz ted.jak hlida a kdyz nekdo steka.jde z ni oooobr respekt.
holky.kdy se ma cekat prvni haracka? kol.10 mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný