Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Naše ella má taky ocas, taky s ním pěkně máve!!ale zas bez ocasu se mi nelíbí!!o tom vycukání na vodítku jsem taky slyšela a četla!!!zatím jsem to nějak nepoužila spíš ji jen chytnu za tu kůži a ona už ví!!a taky jsem ji naučila že když se zlobím, nebo nechce hned poslechnout tak zdvyhnu prst tyty a to taky chápe a poslechne!!jinak se pes nějak hrubě nemá byt, taky to není dobrý!!
@Nicki.Minaj píše:
Jinak my se rozhodovali mezi CC a Bandogem.
a p
@mar elinka píše:@Nicki.Minaj píše:
Jinak my se rozhodovali mezi CC a Bandogem.
a pa proč jste se rozhodli pro bandoga?
@mar elinka píše:
naše ella dostává jen 500g granulí puriny pro plan!!!
A vyhovuje? My na něm byli, ale to složení není nic moc extra, náš pes po něm nevypadal moc dobře. Má malý podíl bílkovin, tak jsme přešli na Brit a super. A jinak třeba vysokoproteinový Orijen nám taky neseděl a to je jedno z nejkvalitnějších krmiv.Ale bývají s ním problémy u psů, než jim sedne.
@Nicki.Minaj Tak to se máš že máte barbínku, ta naše miluje, kaluže, sníh a bahno nejlépe až po bachor. Takže je to u nás pořád jak u prasat
I když ji packy a břicho poctivě utíráme, tak ty kousky a šedé ťápoty jsou po celém baráku
Vytíráme i 2× denně, ale co už ![]()
@caník píše:
Ona se nechá pohladit, ale ona musí přijít sama ne jak někteří lidé hned a pocem a už na ní šahají to nemá ráda. Papáme 700 G granulí:o)za den ORIJEN.krk máme 48cm
A Orijen bez problémů? my na něj přecházeli postupně a těžké černé průjmy, pes chudl, srst vypadala strašně a veterinářka nám řekla, že asi bohužel. Tak máme brit a ten je i na citlivé zažívání.
@Nicki.Minaj píše:
no nášeho to baví, ale po chvíli už nechce přinášet. A nesnáší déšť, kaluže, bahno. To chodí jako barbína:-D Jn vyčurat a honem domů.
to i ta naše jak je škaredě a zima, tak jen vyčůrat a honem dom!!!sama venku nevydrží nanejvíš 15min a to když se zabaví hrabáním v záhonu a dojde jak čuně!!
@Nicki.Minaj píše:
A vyhovuje? My na něm byli, ale to složení není nic moc extra, náš pes po něm nevypadal moc dobře. Má malý podíl bílkovin, tak jsme přešli na Brit a super. A jinak třeba vysokoproteinový Orijen nám taky neseděl a to je jedno z nejkvalitnějších krmiv.Ale bývají s ním problémy u psů, než jim sedne.
jo řekla bych že dobrý, srst má krásnou a hovňa tuhý!!ale chtěla bych zkusit buď fitmin nebo acanu
@xantipi píše:
@Nicki.Minaj Tak to se máš že máte barbínku, ta naše miluje, kaluže, sníh a bahno nejlépe až po bachor. Takže je to u nás pořád jak u prasatI když ji packy a břicho poctivě utíráme, tak ty kousky a šedé ťápoty jsou po celém baráku
![]()
![]()
Vytíráme i 2× denně, ale co už
u nás je to taky furt jak u prasat, taky koupem, utíráme cepky ale stejně!!a když ještě do toho tři děti udělají bordel, tak bych nejradši utekla!!
![]()
@mar elinka píše:
teda tak to vám pěkně papá, já ellu vážila dneska a má 17kg!!!u nás psi v pohodě a lidi taky je ostražitá ale pohladit se nechá!!
Náš taky, když byl mladší víc, teď si každého změří svým pohledem, jakože aby věděli, že je má pod kontrolou, kdyby s o něco pokusili
Ale co nesnáší, tak ožralce, vandráky, feťáky a jiné podivné lidi. Hned to pozná. A to kolikrát už stojí, svaly mu jen hrají, hned ten jeho postoj s tím svým napřímeným ocasem a vrčí. Bandoci se vyznačují mimosmyslovým vnímáním, dokáží se vcítit okamžitě do myšlenek majitele i cizích lidí.
@mar elinka píše:
to i ta naše jak je škaredě a zima, tak jen vyčůrat a honem dom!!!sama venku nevydrží nanejvíš 15min a to když se zabaví hrabáním v záhonu a dojde jak čuně!!
Tak Acana dobrá a jinak je prý pro molossy dobrý i Belcando. Fitmin nevím, ale když projedeˇš diskuze na netu, tak se dovíš určitě jestli je dobré nebo ne.
Je dominance vůči psům a dominance ve své smečce. CC je podřízený ve smečce, ale nadřazený vůči psům pomáhá dobrá socializace jako štěňátka
Dobrá knížka je přímo o CC.
Asi nakonec kvůli exteriéru, ta povaha si myslím, že je vclku stejná, jen caníci jsou o něco klidnější. Byli jsme si pro něj v ch. st. kde právě chovají i CC a říkala nám paní chovatelka, že to jsou taková větší telátka, že bandog je při výchově vnímavější a cc jsou takoví větší povaleči a víc flegmatičtější. A moc se mi nelíbily ty kupírované ocasy. To je asi nějaký daný standart. Ale měla tam nádhernou fenku CC v modré barvě(taková šedá)a úplně jsem z ní nemohla:)
@caník píše:
Je dominance vůči psům a dominance ve své smečce. CC je podřízený ve smečce, ale nadřazený vůči psům pomáhá dobrá socializace jako štěňátkaDobrá knížka je přímo o CC.
No o Bandogovi není, ale slyšela jsem, že český klub chovatelů hodlá nějakou vydat. Jsou určitě dominantnější než CC, ale já jsem názoru, že může být dominantní jakýkoliv pes, bez rozdílu pohlaví nebo polemene. i když to není přímo ve standartu nebo ve štěněčím věku. A stejně tak dominantní jak píšeš, ať ve smečce nebo na jiné psy. Náš je oboje, i když teď poznává, že co je doma, je to všechno jinak a strašně se zklidnil.