Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
11.2.13 14:32
@caník píše:
Jinak ona Mia psi miluje pořád by si hrála, ale lidí se bojí nenechá se pohladit vůbec. Jinak máme už 23KG :jazyk:

teda tak to vám pěkně papá, já ellu vážila dneska a má 17kg!!!u nás psi v pohodě a lidi taky je ostražitá ale pohladit se nechá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:32

Silové hry hraje s manželem. :jazyk: já jí mazlím a kluci hází míčky a hračky a to začala až ted jinak jí to nebavilo se jí něco hodilo a ona a co jako já se honit nebudu lehla a klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:34

Uz at je jarooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:34

Ona se nechá pohladit, ale ona musí přijít sama ne jak někteří lidé hned a pocem a už na ní šahají to nemá ráda. Papáme 700 G granulí:o)za den ORIJEN.krk máme 48cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:35
@j.s. píše:
To jo…nezazere ji…ale umudla…a ja mam vztah i ke slipkam…jsem takovy debil…no mame posledni.uz jednu…a mary se drzi…tak snad to pochopila…
ale tezko.myslim.ze pri prvni prilezitosti by to udelala zase a jak by me videla.urco by ji to docvaklo.ale uz pozde…

taky jsme měli psa kterej nám dávil slépky a nešlo ho to odnaučit, při každé příležitosti bylo po slépce!!tak snad elli vadit nebudou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:35
@j.s. píše:
Myslis ze ma nejaky blok k lidem od stenatka?

Oni to caníci mají v povaze k lidem cizím ne :nevim: e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:38
@caník píše:
Silové hry hraje s manželem. :jazyk: já jí mazlím a kluci hází míčky a hračky a to začala až ted jinak jí to nebavilo se jí něco hodilo a ona a co jako já se honit nebudu lehla a klid :mrgreen:

my ju to vůbec neučíme, žádný přetahování!!!jinak mazlíme všichni!!naše ella taky není moc na aport! vydrží to tak 5× a pak si pro míček musím utíkat sama!!cc totiž na to moc nejsou!!jsou to spíš takový váloši!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:39

No v breznu muze zacit premiera…dokoupi se…
myslim.ze s ni bude zajimave i dorustani jahod. boruvek…zasazenych veci…bude to jeste sranda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:39
@caník píše:
Ona se nechá pohladit, ale ona musí přijít sama ne jak někteří lidé hned a pocem a už na ní šahají to nemá ráda. Papáme 700 G granulí:o)za den ORIJEN.krk máme 48cm

naše ella dostává jen 500g granulí puriny pro plan!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:41
@j.s. píše:
No v breznu muze zacit premiera…dokoupi se…
myslim.ze s ni bude zajimave i dorustani jahod. boruvek…zasazenych veci…bude to jeste sranda ;-)

třeba ju to naučíte, že nesmí!!musíte ji brat ke slepicím aby si zvykla že to není hračka!!!naše ella myslím taky otrhá jahody a kde co, má ráda ovoce a zeleninu!!jediný co vyplivla byl česnek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:44

Máte někdo zkušenost s granulama fitmin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.2.13 14:48

Jinak my se rozhodovali mezi CC a Bandogem. Jediné, co mě teď u našeho telete štve, je ten jeho extrémně silný a dlouhý ocas. Pořád s ním někde šmejdí. A to pak máme i modřiny, jak s ním šije.:mrgreen: Jinak co se týká trestů, my používáme vycukání na obojku. Hodně jsem o tom slyšela a bylo nám i doporučeno. Jelikož teď stále vychováváme, tak chodí doma s krátkým koženým vodítkem a stahovacím obojkem. Jakmile okamžitě neposlechne, když jde třeba o povel na místo, vstanu, chytím ho za vodítko, trhnu a na místo ho dovedu, pak odměním. Už teda je naučený, že když jíme, nesmí do místnosti(kuchyně), musí ležet na místě dokud nedojíme, pak dostane volno a jde jíst on. Třeba položení hlavy do klína, je taky projev dominance. U psů se to projevuje, že mu položí hlavu na hřbet a nebo položí packu. JInak dřív jsme trestai i tím převalením na bok. Ale u dospělého psa už to chce mít nacvičený grif, jak na to a hlavně mít hodně fyzické síly. Jinak když něco žere co nemá, tak dostane normálně „přes držku“ a kolikrát ho i přetáhneme čím je po ruce. Ale samozřejmě s citem. CC i bandog jsou psi silní a odolní. Není to o tom psa třískat jako žito, ale tak jak je to přísloví ohýbej mě mamko, dokud jsem já Janko, až já budu Jano, neohneš mě mámo… JInak jsou si tyto plemena hodně podobná, v USA jsou to hodně rozšířená a oblíbená plemena. A co se týká dominance u CC, tak si nemyslím, že by se rodili už jako submisivní. Tohle je otázka hodně výchovy a zbytek povahy psa. Na internetu se dá najít spoustu diskuzí, kde řeší problémy s agresivitou na jiné psy a to je problém hlavně dominance. A taky nám náš cvičitel řekl, že hodně si psi v pubertě uvědomí to, že jsou silní a cítí se už dospěle, proto hodně změní chování. Třeba najednou právě začne ta agresivita na jiné psy, nebo se rozhodnou neposlouchat, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.2.13 14:50
@mar elinka píše:
aha tak to jo!!naše ke slepicám chodí a dobrý!!spíš se jich bojí!!ale pokud to pes jednou udělá a slepku umorduje tak je to už těžké odnaučit!! :think:

To je tak se vším, s jakýmkoliv zápasem a zardoušením. Ti psi si zamilují ten adrenalin. Někteří honí srny, jiní dáví slepice a nebo útočí na psy. A máš pravdu, odnaučit to, když už k tomu pes jednou čuchne je oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.2.13 14:57
@mar elinka píše:
Taky už vyčesáváme, a snažíme se aby ona uhla a žádný překračování!!a to s tím položením a přitlačení k zemi je dobré!!naše ella na to reagovala hned že se musí uklidnit!!!a ta postel je taky na povel ale někdy můžu volat jak chcu a stejně nejde!!ani žádný silový hry ani nechci, to se mě samotné nelíbí, taky to ve psovi probouzí agresivitu!!my ji jen hážem hračky a honí nás!!ale to se pak někdy rozjede jak tank!! :D
í a dokáže poznat, že my na něj nemáme, že je rychlejší a i to mu zvyšuje postavení ve smečce. Ale zase, to je otázka konkrétního psa.
My máme honění zakázané. Taky jsme to dřív dělali. Ale psa to rozdivoč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.2.13 14:59
@mar elinka píše:
my ju to vůbec neučíme, žádný přetahování!!!jinak mazlíme všichni!!naše ella taky není moc na aport! vydrží to tak 5× a pak si pro míček musím utíkat sama!!cc totiž na to moc nejsou!!jsou to spíš takový váloši!! :mrgreen:

no nášeho to baví, ale po chvíli už nechce přinášet. A nesnáší déšť, kaluže, bahno. To chodí jako barbína:-D Jn vyčurat a honem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný