Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.s. píše:
Ja cumimnase merca teda nema nic
Ja bych taky nic nekupovala, ty oblecky pro psy jsou moc drahy a za chvilu z toho vyroste..dostala vestu po klukach..uz je ji mala…ale davala jsem ji to jen kdyz fakt hodne mrzlo ted uz ne..tak vy mate mercu venku ta je zvykla, nas hafan ma rad teplicko a nejradsi spi u topeni..venku je ji pak ziminka ![]()
Ona obyva starou cast s nasi kocenou…venku cele dny neni…tak cele dopoledne.pak dostane kokino a jde na mistecko a psk jde odpo a vecer uz chrupe v pelisku.ze ktereho je uz jen torzo…a zo ma po agus. ktera ho mela roky…
vsak jen at jim je teploucko.ted uz dej vestu manzelovu ![]()
Nj stenatka musi neco hlodat, ella te bedince taky dava…
a jeste mam 8letyho kluka, tak treba vyberu neco po nem, pak fakt jedine moje, nebo manzelovo..i tak vase fenka je vic venku..ella akorat vycurat a uz mlati na dvere, nevydrzi tam sama ![]()
@mar elinka píše:
Nj stenatka musi neco hlodat, ella te bedince taky dava…a jeste mam 8letyho kluka, tak treba vyberu neco po nem, pak fakt jedine moje, nebo manzelovo..i tak vase fenka je vic venku..ella akorat vycurat a uz mlati na dvere, nevydrzi tam sama
Jooo přesně tohle znám vyčůrá, poběhá vydrží tam někdy i hoďku, ale pak mlátí na dveře a lehne na kobereček ke krbíčku ![]()
Xantipi to je dobry ze tam vydrzi hodinku…nase ella nanejvis 15min. a uz hopska po dverich…az bude mit 40kg tak je snad vyrazi… ![]()
Tak uz nam taky zacaly padat zoubky, uz ma jeden venku a dva se ji hybou… ![]()
Dekujem, ale zacala o to vic kousat
jeste ze jsem ji na te vystave koupila uzenou veprovou nozku..jak dlouho to tak trva to prezubeni? ![]()
Hm 14 to budu mit pekne pozuzlane ruce
ale co bych pro ni nevydrzela ![]()
To je jasne
ja uz se tesim taaaak na jaro…dneska vezmu malemu do skolky kolobezku…je tam fajne a nacste sucho…
Taky se tesim az bude teplo a hlavne sucho, jak se jde ella vycurat furt utirat packy a po delsi prochajde koupani..jeste ze u toho nejanci..ale az bude teplo tak to bude lepší…
taky se fakt tesim…
Ja uplne…
jen si uzivam zahradku a sazeni a ju asi zamorduju…uz ted mi vyhrabala u bylinek takove dve diry…proooc ![]()
jak byla mala. ozrala boruvku…bude to fakt mary nicitelka ![]()
Hm to je sikovna, nam stihla okousat akorat ker ruzi, ale taky hrabe diry potvurka..dneska na ni nejak blbe spadl ten nejmensi, tak ju to asi zabolelo tak zavrcela, ale malej se lekl a zacal plakat a ta hned utekla..tak nevim komu nadat?