Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@caník píše:
To víš moje postel je taky lepší![]()
spi s tebou v posteli…to ja jsem zakazala, kdo by s ni spal az bude mit 55kg..nastesti to pochopila ze tam nesmi…tak neni problem…
Ahojte u nas nic noveho, akorat odnaucujem ellinku kousat do ruk..strasne se ji to libi, ale po trech dnech kriceni au zacala kousat min…jinak je furt hodna..je to mazel..
Naše Babethka má 2.5 roku, tak už zvažujeme, že ji najdeme nějakého ženicha ![]()
@xantipi píše:
Naše Babethka má 2.5 roku, tak už zvažujeme, že ji najdeme nějakého ženicha
Tak to uz je velka slecna, taky planujem stenatka..ale mi na to mame jeste dost casu… ![]()
@mar elinka píše:
Milacek
Je nadherna a at mi rika kdo chce co chce, tak CC jsou nejkrasnejsi hafici. Jeste pred 3 roky jsem to plemeno neznala a ted na nej nedam dopustit ![]()
@xantipi píše:
Je nadherna a at mi rika kdo chce co chce, tak CC jsou nejkrasnejsi hafici. Jeste pred 3 roky jsem to plemeno neznala a ted na nej nedam dopustit
ja jeste pred 4mesici jsem toto plemeno neznala vubec nejaky cc..a pak jsem hledala nejake stene a do tohoto jsem se zamilovala..a je proste uzasna a chytra..
Nám zas ted holky si představte začali říkat nějaký magořiii
co neznají vůbec cane corso, že MIA není cane corso, že je křížená rodiče s PP a ona bez PP a chytrý jsou ty lidi. co vy na to caníkařky
??
@caník píše:
Nám zas ted holky si představte začali říkat nějaký magořiii![]()
co neznají vůbec cane corso, že MIA není cane corso, že je křížená rodiče s PP a ona bez PP a chytrý jsou ty lidi. co vy na to caníkařky
??
taky mame ellu bez pp, ale rodico oba s pp..a rikaji ze je pekna cc..tak to musite mit taky tak..na nejaky magory bych se vykaslala a kor kdyz cc neznaji..
Ja mela stafordku bez pp a taky lide meli kecy…ted mame cc s pp a ne kvuli lidem.ale kvuli zdravi…vzdycky je nejaky duvod.proc papiry nemaji…me agus umrela v sedmi letech ![]()
@j.s. píše:
Ja mela stafordku bez pp a taky lide meli kecy…ted mame cc s pp a ne kvuli lidem.ale kvuli zdravi…vzdycky je nejaky duvod.proc papiry nemaji…me agus umrela v sedmi letech
Jako ze pes bez papiru musi byt nemocnej jo..u nas je duvod, proc ella nema papiry ze chovatel nestihl fenu uchovnit..nemel na to cas..nasi meli kolii s pp a umrela v 7letech..a co ji ty papiry pomohly..