Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
27.1.13 12:50
@caník píše:
To víš moje postel je taky lepší :* :srdce:

spi s tebou v posteli…to ja jsem zakazala, kdo by s ni spal az bude mit 55kg..nastesti to pochopila ze tam nesmi…tak neni problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.1.13 19:23

Ona jde na pozvání, když řeknu místo jde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.1.13 15:49

Kde jste holky?? :think: co je u vás s caníkama nového?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.1.13 17:39

Ahojte u nas nic noveho, akorat odnaucujem ellinku kousat do ruk..strasne se ji to libi, ale po trech dnech kriceni au zacala kousat min…jinak je furt hodna..je to mazel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.1.13 19:17
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
30.1.13 19:40

Naše beruška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
30.1.13 20:02

Naše Babethka má 2.5 roku, tak už zvažujeme, že ji najdeme nějakého ženicha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.1.13 21:12
@xantipi píše:
Naše Babethka má 2.5 roku, tak už zvažujeme, že ji najdeme nějakého ženicha :mrgreen:

Tak to uz je velka slecna, taky planujem stenatka..ale mi na to mame jeste dost casu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.1.13 21:19

Milacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
31.1.13 00:02
@mar elinka píše:
Milacek

Je nadherna a at mi rika kdo chce co chce, tak CC jsou nejkrasnejsi hafici. Jeste pred 3 roky jsem to plemeno neznala a ted na nej nedam dopustit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.1.13 07:11
@xantipi píše:
Je nadherna a at mi rika kdo chce co chce, tak CC jsou nejkrasnejsi hafici. Jeste pred 3 roky jsem to plemeno neznala a ted na nej nedam dopustit :pankac:

ja jeste pred 4mesici jsem toto plemeno neznala vubec nejaky cc..a pak jsem hledala nejake stene a do tohoto jsem se zamilovala..a je proste uzasna a chytra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.1.13 07:51

Nám zas ted holky si představte začali říkat nějaký magořiii :pocitac: :pocitac: co neznají vůbec cane corso, že MIA není cane corso, že je křížená rodiče s PP a ona bez PP a chytrý jsou ty lidi. co vy na to caníkařky :*??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.1.13 09:33
@caník píše:
Nám zas ted holky si představte začali říkat nějaký magořiii :pocitac: :pocitac: co neznají vůbec cane corso, že MIA není cane corso, že je křížená rodiče s PP a ona bez PP a chytrý jsou ty lidi. co vy na to caníkařky :*??

taky mame ellu bez pp, ale rodico oba s pp..a rikaji ze je pekna cc..tak to musite mit taky tak..na nejaky magory bych se vykaslala a kor kdyz cc neznaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.1.13 10:58

Ja mela stafordku bez pp a taky lide meli kecy…ted mame cc s pp a ne kvuli lidem.ale kvuli zdravi…vzdycky je nejaky duvod.proc papiry nemaji…me agus umrela v sedmi letech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
31.1.13 12:36
@j.s. píše:
Ja mela stafordku bez pp a taky lide meli kecy…ted mame cc s pp a ne kvuli lidem.ale kvuli zdravi…vzdycky je nejaky duvod.proc papiry nemaji…me agus umrela v sedmi letech :-(

Jako ze pes bez papiru musi byt nemocnej jo..u nas je duvod, proc ella nema papiry ze chovatel nestihl fenu uchovnit..nemel na to cas..nasi meli kolii s pp a umrela v 7letech..a co ji ty papiry pomohly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný