Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty granule mame ontario…puvodni chovatel krmil happy dog tak nevim..cc mame poprve..
My krmime belcandem…beru to primo od chovatele.co.mame od nej stenatko ![]()
Aha ja fakt nevim jak se rozhodnout..ted ellinka ve trech mesicich vazi asi tak 14kg..mate pejska nebo fenku
Fenku a bude to pekny mamlas…ma pulroku a kolik vazi nevim. musim pockat na vazeni u veterinare…
Tak davej ty.na kterych zacinala od malicka…co ti doporucil chovatel? ty ontaria?
Ahojky, ve třech měsících u vaší fenky 14 kg je optimální váha. Náš kluk má 4 měsíce a váží 21 kg. On je ale na syrovém. Je opravdu moc krásná a bude z ní distingovaná dáma, když je ted tak hodná - at vám dělá jen radost, tak, jak to caníčci umí
mým holkám jsou 4 roky a jsou " prdlošky " furt ![]()
Asi zatim zustanem na ontariu a nebo pro plan, uvidim..a jake muzu davat syrove maso uz ted ve 3mesicich? a jak casto…a lenulik tak to ten vas pejsek je peknej macek..to bude velky telatko..a ja si rikala, ze ellinka je velika.. ![]()
@xantipi píše:
My dáváme Eukanubu a miluje syrové maso
O eukanube jsem taky slysela, kdyz toho krmeni je tolik, jak se v tom ma clovek vyznat..a jake davate maso, jak casto a i steneti
@mar elinka Štěněti jsme maso určitě nedávali, to jsme ji dávali občas tvaroh. maso až tak od půl roku a já ji dávám, většinou hovězí a někdy kančí, ale to opatrně, mám trochu strach ze svalovce…
Ale já ji dávám maso jen občas, má to spíš jako vzácnou pochutinu
A taky do krmení canvit chondro, je to dobré na klouby a ještě ji dávám co druhý den vepřové ucho. Taky dobré na klouby, ale my máme 55 kilovou slečnu ![]()
@xantipi píše:
@mar elinka Štěněti jsme maso určitě nedávali, to jsme ji dávali občas tvaroh. maso až tak od půl roku a já ji dávám, většinou hovězí a někdy kančí, ale to opatrně, mám trochu strach ze svalovce… [/citace
Dekuji za rady..maso zkusime od pul roku..a na tu kloubni vyzivu jsem se uz taky divala..ja ellince obcas dam bilej jogurt nebo syr..ucho taky nekdy..pejsci to maji radi..
Když je od malička zvyklá na granulky, tak ten přechod na maso by měl být pozvolný. Naši jsou na syrovém úplně od narození, neměli nikdy granule. Jen vyjímečně, když byl velký fofr, tak jen namočený coby přílohu. ( happy dog )Když byl malý úplně maličký ( 8 týdnů ) tak jsem dávala mleté, játra,( Vetamix )k tomu těstoviny, rýži, občas vajíčko, zamíchanou bílou sladkou activii, sušené ovoce+zeleninu ( od Happy dogu - Flocken mixer )Dnes už dávám všem kromě mletého žaludky i držky
) pro malého přidávám samozřejmě vápník, všem lososový olej a 2 x ročně kůru Aptoflex na klouby. Jinak občas krky, křídla,( syrové, vařené kosti nesmí) jablíčko ![]()
Ahojky my krmíme ORIJEN pro velká štěňata naše MIA váží 19kg v necelých 4.měsících
ted teda začala milovat můj koberec v ložnici tak páře a páře
snad já to přejde. Chodíme na cvičák a nejvíc jí baví procházky v lese
takhle rosteme ![]()