Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No taky pekne znavene…a venku chodite i bez voditka a poslechne? ella chodi na voditku uplne krasne i ten nejmladší ju muze vest, ale bez voditka se dost rozmysli jestli ma poslechnout..tak je zatim stene..
My chodime s voditkem. i bez voditka…jde ji dobre oboji…ale jak vidi nejakeho znameho hafana.muzu kricet jak chci…vali a jsem ji putna…
jste nadherni…
CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA
TAKY NÁM TED STRAŠNĚ CHUTNAJÍ PONOŽKY
MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY ![]()
ajeje.to ji budou svedit zoubky a bude skubat vsechno…
mary hryzala vsecko a nejmin jeji hracky…
U nas to bylo na podzim a ona kousala klukum nohy a ruky
a me tez zrala…:-) potvurka…a kvitka to odnesly a krovinky…to je fakt dezolat ![]()
@caník píše:
CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA![]()
MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY
@caník píše:
CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA![]()
MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY
Uz vam padaji zoubky..nekde jsem cetla ze to je az okolo 7 mesice..ale nam ella taky ohlodava ruce..jeste jsem si nevsimla ze by ji nejakej vypadl..to se mame teda na co tesit…zatim rozkousala jen nabijecku na telefon, snad to nebude pokračovat.
.ponozky ma taky rada, ale dala jsem ji stare..
@mar elinka ona je, ale sežere a spolkne normálně a pak zvrací cvok
Jinak taky jsem četla, že je to až kolem 7měsíce zuby a ted koukám vnku špičák a hýbou se další 2zuby. Lepší dřív než později pak se někdy musí trhat jelikož se rvou ty druhé už ven ![]()
Aha tak ella je nezere jen kouse a miluje moje pantofle na doma uz je mam samou dirku..ted jsem se ji divala na zuby a nic, drzi…tak nam to zacne později, snad ji vypadaji samy…
No mary zrala dreva z hrane a jak se zakousla. jenom jsem videla krev v tlame.tak mi to bylo jasne.pak na peskovi…mela pet mesicu a sly zuby ven…
chtela jsem jeden zub schovat.ale ani jeden jak na potvoru nenasla…
@j.s. já taky žádný nenašla ještě
mary neboj to přijde
nám to začalo ted tenhle týden ![]()
@caník píše:
@j.s. já taky žádný nenašla ještěmary neboj to přijde
nám to začalo ted tenhle týden
no uz se tesim…a taky ma ohlodanou celou bedynku ze dreva, kde mela puvodne spat, ale kreslo je lepší..