Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
26.1.13 17:33

Tak my vypadáme takhle po vycházce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.1.13 19:53

No taky pekne znavene…a venku chodite i bez voditka a poslechne? ella chodi na voditku uplne krasne i ten nejmladší ju muze vest, ale bez voditka se dost rozmysli jestli ma poslechnout..tak je zatim stene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.1.13 20:02

My chodime s voditkem. i bez voditka…jde ji dobre oboji…ale jak vidi nejakeho znameho hafana.muzu kricet jak chci…vali a jsem ji putna…
jste nadherni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.1.13 21:43

CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA :zed: :think: TAKY NÁM TED STRAŠNĚ CHUTNAJÍ PONOŽKY :cert:MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.1.13 21:52

ajeje.to ji budou svedit zoubky a bude skubat vsechno…
mary hryzala vsecko a nejmin jeji hracky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.1.13 22:06

@j.s. TAK TAK :jazyk: CHCE ŽMOULAT NAŠE RUCE A VŠECHNO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.1.13 22:23

U nas to bylo na podzim a ona kousala klukum nohy a ruky :-) a me tez zrala…:-) potvurka…a kvitka to odnesly a krovinky…to je fakt dezolat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.1.13 08:04
@caník píše:
CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA :zed: :think: TAKY NÁM TED STRAŠNĚ CHUTNAJÍ PONOŽKY :cert:MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY :dance:
@caník píše:
CHODÍME TAKY NA OBA ZPŮSOBY HOLKY, ALE MIA TED ZJISTILA, ŽE SRANDA HONIT A SKÁKAT NA JEZDÍCÍ AUTA :zed: :think: TAKY NÁM TED STRAŠNĚ CHUTNAJÍ PONOŽKY :cert:MÁME ASI TOTIŽ PUBERTU A ZAČALI NÁM PADAT ZUBY :dance:

Uz vam padaji zoubky..nekde jsem cetla ze to je az okolo 7 mesice..ale nam ella taky ohlodava ruce..jeste jsem si nevsimla ze by ji nejakej vypadl..to se mame teda na co tesit…zatim rozkousala jen nabijecku na telefon, snad to nebude pokračovat. :cert:.ponozky ma taky rada, ale dala jsem ji stare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.1.13 08:59

Ella z neteri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 09:19

@mar elinka ona je, ale sežere a spolkne normálně a pak zvrací cvok :zed: Jinak taky jsem četla, že je to až kolem 7měsíce zuby a ted koukám vnku špičák a hýbou se další 2zuby. Lepší dřív než později pak se někdy musí trhat jelikož se rvou ty druhé už ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.1.13 09:24

Aha tak ella je nezere jen kouse a miluje moje pantofle na doma uz je mam samou dirku..ted jsem se ji divala na zuby a nic, drzi…tak nam to zacne později, snad ji vypadaji samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.1.13 09:56

No mary zrala dreva z hrane a jak se zakousla. jenom jsem videla krev v tlame.tak mi to bylo jasne.pak na peskovi…mela pet mesicu a sly zuby ven…
chtela jsem jeden zub schovat.ale ani jeden jak na potvoru nenasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 10:15

@j.s. já taky žádný nenašla ještě :jazyk: mary neboj to přijde :dance: nám to začalo ted tenhle týden :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.1.13 10:30
@caník píše:
@j.s. já taky žádný nenašla ještě :jazyk: mary neboj to přijde :dance: nám to začalo ted tenhle týden :potlesk:

no uz se tesim…a taky ma ohlodanou celou bedynku ze dreva, kde mela puvodne spat, ale kreslo je lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.1.13 12:24

To víš moje postel je taky lepší :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie