Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte tak jsme dneska byly v brne na vystave hafanu i s ellou a bxla uplne uzasna, hodna, klidna no parada..a kolik lidi si ji hladilo a rikali ze je krasna
byly jsme tam 4hodiny..jak zalezla do auta tak spala az dom..doma se jen nazrala a zase chrni, bylo toho na ni moc… ![]()
@j.s. píše:
A jak se libilo tobe? spokojena?
to je sikulka!
Ja jsem tam nebyla poprve, kdyz jsem jeste nemela deti tak jsem chodila na vystavy s kolii..nic moc se tam nezmenilo..akorat dost lidi a psu, ale ella to zvladla..potkali jsme tam asi 4caniky dospelaky..i detem se vylet libil..
Tak jdu v pondělí pojistit naší MIU na nemoc a úraz. Pokud máte s PP pojistí vám i smrt. myslím, že jeto dobré, když pak psík marodí a vy zrovna nemáte penízky na operaci ![]()
Poradne si to ohlidej.moje znama. co ma novofundlaky.ma chovnou stanici.tak pak chtela uplatnit pojisteni na kloub a vubec ji to neuznali…a to se stalo na prochajde.jak blbe doslapl ![]()
Jojo ještě mrknu na net a prověřím
my dnes byli bruslit venku je pořád škaredě
už chci jarooo ![]()
Ja taky a leto. slunicko…jem jak vidim.jak demoluje zahradu.tak to bude zajimave
ale co vim.ze kotec nechci a nikdy mit nebudu…to at to tady pozere vsrchno…
Ja když poustim ellu ven tak demoluje ruze, jehlicnan..kde jakej klacek dotahne dom…
když jsme si ji dovezli dom, tak jsme ji dali drevenou bedynku na spani…spala v ni asi 2× a ted ji ma na kousani, uz tam chyby nejmin tri sprusle..jak ju to chytne tak jede jak pila..
tak aspoň nekouse nabytek..
Tak sníh je opět tu
MIA má novou vestičku do zimy ![]()
Příspěvek upraven 04.02.13 v 17:10
@caník píše:
Tak sníh je opět tuMIA má novou vestičku do zimy
Ella taky nosila v tech nejvetsich mrazech vesticku, prvne se ji to moc nelibilo..a kupovali jste primo pro psa..ja ji dala po klukach a jak ji pasovala, ale uz je ji mala… ![]()