Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
J. s. a jak trestate? ja nejak nebiju, jen jsem ji asi
2× povalila na bok do snehu a pritlacila jsem ji aby se zklidnila, jinak nepouzivam zadny tresty..ani vlastne neni potreba..nas taky nekouse jen obcas pri hre chytne kluky za nohu, ruku nebo za zadek..
No dostala za slepice. poprve ne.po druhe uz vedela a chytila jsem ji pri cinu.tak dostala ode me.za kozich za krkem a primackla k zemi a pri treti slepici dostala odhrnakem na snih
pri muchlani
Ale je chytra…vi…kousala na snuru od satelitu…poprve jsem ji okrikla po druhe jeste taky…po treti jsem cihala a dostala voditkem po prdeli…
snazim se nejdrive karat…
ted uz jak je venku.je sikovna…uz nic z toho nedela…
ja jsem po tom vic znicena nez ona ![]()
to jak kdyz dostanou kluci…za chvilku delaji bordel a ja si vycitam.co jsem za matku
Teda holky člověk tu chvilku není a takových příspěvků
naše taky není dominantní takže u nás neřešíme. Caníci většinou mají v povaze už od narození, že jsou ve smečce poslední. Jinak když už trestáme tak taky za kožich za krkem jako máma psí štěňata a nebo povalit a ukázat, že je podřazená nebo prý by měla stačit zvednout zadní noha. ![]()
Jinak jsem našla zoubek holky, když jsem kontrolovala zuby tak ho měla nalepený na dásni nahoře ![]()
Příspěvek upraven 11.02.13 v 14:20
@mar elinka píše:
Nicki. minaj aha tak to jo..to se nedivim ze jste to museli resit a kor kdyz mate dite…nase ella pusti do zradla vsechny, taky kluci ji krmi od zacatku a sahaji na granule..u toho zradla je to nejhorší..ale stejne jako nemam jistotu jestli takovato zustane? to se muze jako zmenit? a co jste teda udelali za chyby vy?
Jo může, protože tito psi jsou dospělí až ve 3-4 letech. Fenky jsou teda klidnější. On u granulí taky nevrčel, to se mohl každý hrabat, jak chtěl, ale hovězí kost? No to by ukousl ruku. Dělali jsme chyby, jako pouštěli do postele, na sedačku, neřešili jsme jestli s pes cpe první do dveří, že ho necháme, že jsme jedli třeba později než pes, atd. Je toho hodně, doporučuju přečíst knihu od Ivo Eichlera-Problémové chování psů, tam si myslím, jsou ty chyby moc dobře popsané a taky jak je řešit. Feny bývají klidnější, taky je to dost o povaze každého psa, někteří se automaticky zařadí na poslední místo a problém s tím není. Uvidíte u Vás. Ale ve 4 měsících to ještě nejde říct. Moc bych nedělala silové hry ve větším věku, u těch prý pak pes pozná, že má navrch a větší sílu. Náš se třeba hodně u takových her rozřádí a pak začne dělat neplechu.
@j.s. píše:
No dostala za slepice. poprve ne.po druhe uz vedela a chytila jsem ji pri cinu.tak dostala ode me.za kozich za krkem a primackla k zemi a pri treti slepici dostala odhrnakem na snihpri muchlani
aha tak to jo!!naše ke slepicám chodí a dobrý!!spíš se jich bojí!!ale pokud to pes jednou udělá a slepku umorduje tak je to už těžké odnaučit!! ![]()
@Nicki.Minaj píše:
Jo může, protože tito psi jsou dospělí až ve 3-4 letech. Fenky jsou teda klidnější. On u granulí taky nevrčel, to se mohl každý hrabat, jak chtěl, ale hovězí kost? No to by ukousl ruku. Dělali jsme chybi, jako pouštěli do postele, na sedačku, neřešili jsme jestli s pes cpe první do dveří, že ho necháme, že jsme jedli třeba později než pes, atd. Je toho hodně, doporučuju přečíst knihu od Ivo Eichlera-Problémové chování psů, tam si myslím, jsou ty chyby moc dobře popsané a taky jak je řešit. Feny bývají klidnější, taky je to dost o povaze každého psa, někteří se automaticky zařadí na poslední místo a problém s tím není. Uvidíte u Vás. Ale ve 4 měsících to ještě nejde říct. Moc bych nedělala silové hry ve větším věku, u těch prý pak pes pozná, že má navrch a větší sílu. Náš se třeba hodně u takových her rozřádí a pak začne dělat neplechu.
Jojo taky všichni jdou do dveří pak ona.Do postele jde po pozvání
a kluci jí chodí do pelechu. Kosti jim dává na povel. A vyčesáváme. Nikdy jí nepřekračujeme musí vždy ona uhnout ![]()
To jo…nezazere ji…ale umudla…a ja mam vztah i ke slipkam…jsem takovy debil…no mame posledni.uz jednu…a mary se drzi…tak snad to pochopila…
ale tezko.myslim.ze pri prvni prilezitosti by to udelala zase a jak by me videla.urco by ji to docvaklo.ale uz pozde…
@caník píše:
Jinak jsem našla zoubek holky, když jsem kontrolovala zuby tak ho měla nalepený na dásni nahořePříspěvek upraven 11.02.13 v 14:20
taky nám začali padat zoubky tak furt hledám a nic!!
No u me je nejdulezitejsi duslednost…kdyz je sama.bez ptoblemu…ale jak je s dalsima psama…muzu si vyjricet hlas…ale snazim se…
@mar elinka Oni je většinou spolknou víš, ale to byla fakt náhoda. Horní řada skoro celá nová ted ještě dolňáky ![]()
Jinak ona Mia psi miluje pořád by si hrála, ale lidí se bojí nenechá se pohladit vůbec. Jinak máme už 23KG ![]()
Taky už vyčesáváme, a snažíme se aby ona uhla a žádný překračování!!a to s tím položením a přitlačení k zemi je dobré!!naše ella na to reagovala hned že se musí uklidnit!!!a ta postel je taky na povel ale někdy můžu volat jak chcu a stejně nejde!!ani žádný silový hry ani nechci, to se mě samotné nelíbí, taky to ve psovi probouzí agresivitu!!my ji jen hážem hračky a honí nás!!ale to se pak někdy rozjede jak tank!! ![]()