Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
11.2.13 14:07

J. s. a jak trestate? ja nejak nebiju, jen jsem ji asi :D 2× povalila na bok do snehu a pritlacila jsem ji aby se zklidnila, jinak nepouzivam zadny tresty..ani vlastne neni potreba..nas taky nekouse jen obcas pri hre chytne kluky za nohu, ruku nebo za zadek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:11

No dostala za slepice. poprve ne.po druhe uz vedela a chytila jsem ji pri cinu.tak dostala ode me.za kozich za krkem a primackla k zemi a pri treti slepici dostala odhrnakem na snih :oops: pri muchlani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:17

Ale je chytra…vi…kousala na snuru od satelitu…poprve jsem ji okrikla po druhe jeste taky…po treti jsem cihala a dostala voditkem po prdeli…
snazim se nejdrive karat…
ted uz jak je venku.je sikovna…uz nic z toho nedela…
ja jsem po tom vic znicena nez ona :-(
to jak kdyz dostanou kluci…za chvilku delaji bordel a ja si vycitam.co jsem za matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:18

Teda holky člověk tu chvilku není a takových příspěvků :lol: naše taky není dominantní takže u nás neřešíme. Caníci většinou mají v povaze už od narození, že jsou ve smečce poslední. Jinak když už trestáme tak taky za kožich za krkem jako máma psí štěňata a nebo povalit a ukázat, že je podřazená nebo prý by měla stačit zvednout zadní noha. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:19

Jinak jsem našla zoubek holky, když jsem kontrolovala zuby tak ho měla nalepený na dásni nahoře :jazyk:

Příspěvek upraven 11.02.13 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.2.13 14:19
@mar elinka píše:
Nicki. minaj aha tak to jo..to se nedivim ze jste to museli resit a kor kdyz mate dite…nase ella pusti do zradla vsechny, taky kluci ji krmi od zacatku a sahaji na granule..u toho zradla je to nejhorší..ale stejne jako nemam jistotu jestli takovato zustane? to se muze jako zmenit? a co jste teda udelali za chyby vy?

Jo může, protože tito psi jsou dospělí až ve 3-4 letech. Fenky jsou teda klidnější. On u granulí taky nevrčel, to se mohl každý hrabat, jak chtěl, ale hovězí kost? No to by ukousl ruku. Dělali jsme chyby, jako pouštěli do postele, na sedačku, neřešili jsme jestli s pes cpe první do dveří, že ho necháme, že jsme jedli třeba později než pes, atd. Je toho hodně, doporučuju přečíst knihu od Ivo Eichlera-Problémové chování psů, tam si myslím, jsou ty chyby moc dobře popsané a taky jak je řešit. Feny bývají klidnější, taky je to dost o povaze každého psa, někteří se automaticky zařadí na poslední místo a problém s tím není. Uvidíte u Vás. Ale ve 4 měsících to ještě nejde říct. Moc bych nedělala silové hry ve větším věku, u těch prý pak pes pozná, že má navrch a větší sílu. Náš se třeba hodně u takových her rozřádí a pak začne dělat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:22
@j.s. píše:
No dostala za slepice. poprve ne.po druhe uz vedela a chytila jsem ji pri cinu.tak dostala ode me.za kozich za krkem a primackla k zemi a pri treti slepici dostala odhrnakem na snih :oops: pri muchlani

aha tak to jo!!naše ke slepicám chodí a dobrý!!spíš se jich bojí!!ale pokud to pes jednou udělá a slepku umorduje tak je to už těžké odnaučit!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:23
@Nicki.Minaj píše:
Jo může, protože tito psi jsou dospělí až ve 3-4 letech. Fenky jsou teda klidnější. On u granulí taky nevrčel, to se mohl každý hrabat, jak chtěl, ale hovězí kost? No to by ukousl ruku. Dělali jsme chybi, jako pouštěli do postele, na sedačku, neřešili jsme jestli s pes cpe první do dveří, že ho necháme, že jsme jedli třeba později než pes, atd. Je toho hodně, doporučuju přečíst knihu od Ivo Eichlera-Problémové chování psů, tam si myslím, jsou ty chyby moc dobře popsané a taky jak je řešit. Feny bývají klidnější, taky je to dost o povaze každého psa, někteří se automaticky zařadí na poslední místo a problém s tím není. Uvidíte u Vás. Ale ve 4 měsících to ještě nejde říct. Moc bych nedělala silové hry ve větším věku, u těch prý pak pes pozná, že má navrch a větší sílu. Náš se třeba hodně u takových her rozřádí a pak začne dělat neplechu.

Jojo taky všichni jdou do dveří pak ona.Do postele jde po pozvání :srdce: a kluci jí chodí do pelechu. Kosti jim dává na povel. A vyčesáváme. Nikdy jí nepřekračujeme musí vždy ona uhnout :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:25

To jo…nezazere ji…ale umudla…a ja mam vztah i ke slipkam…jsem takovy debil…no mame posledni.uz jednu…a mary se drzi…tak snad to pochopila…
ale tezko.myslim.ze pri prvni prilezitosti by to udelala zase a jak by me videla.urco by ji to docvaklo.ale uz pozde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:26
@caník píše:
Jinak jsem našla zoubek holky, když jsem kontrolovala zuby tak ho měla nalepený na dásni nahoře :jazyk:Příspěvek upraven 11.02.13 v 14:20

taky nám začali padat zoubky tak furt hledám a nic!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:27

No u me je nejdulezitejsi duslednost…kdyz je sama.bez ptoblemu…ale jak je s dalsima psama…muzu si vyjricet hlas…ale snazim se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:27

@mar elinka Oni je většinou spolknou víš, ale to byla fakt náhoda. Horní řada skoro celá nová ted ještě dolňáky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.2.13 14:28

Jinak ona Mia psi miluje pořád by si hrála, ale lidí se bojí nenechá se pohladit vůbec. Jinak máme už 23KG :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
11.2.13 14:30

Taky už vyčesáváme, a snažíme se aby ona uhla a žádný překračování!!a to s tím položením a přitlačení k zemi je dobré!!naše ella na to reagovala hned že se musí uklidnit!!!a ta postel je taky na povel ale někdy můžu volat jak chcu a stejně nejde!!ani žádný silový hry ani nechci, to se mě samotné nelíbí, taky to ve psovi probouzí agresivitu!!my ji jen hážem hračky a honí nás!!ale to se pak někdy rozjede jak tank!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
11.2.13 14:31

Myslis ze ma nejaky blok k lidem od stenatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný