Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
23.2.13 17:58

U nas neco reknu a dvax pak zarvu a pak uz to jede…musi poslouchat a jak zkousi…to nedavam a uz to.lita…
no u nas je to jen venku…pak prijde a ze ho mary kousla. zduchla…tak jen reknu. dobre ti tak. nemas ji zlobit. utikat pred ni a jecet…nejhorsi je.ze se na ni vesi…ona to bere jako hru…no uvidime.snad je hodnoucka a nic by jim nikdy neudelala.ale hlidat se to musi…ale vetsinou dostanou kluci.nez by dostala mary…
jsem ji vycesavala.to je hrozne pero.toci se. chce si hrat s tim kartacem…musela jsem ji pak povalit. drzet za obojek…kdyz drzela. chvalila jsem ji a jenom jak jsem mela hlas.ze ji chvalim.uz si chtela zase hrat…
no fakt drsne lina…snad je ok…kdyz je to tak brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.2.13 13:43

Tak jak dlouho myslite.ze vydrzel snehulak? mary mu dala hodinku.pak padl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.2.13 16:12

Taky to máme tak, že kluci kolem ní běhají, mávají rukama, ječí a ella si myslí že je to hra a začne kolem nich běhat, chytat je za ruce, nohy!!ještě k tomu přezubuje, tak docela hlodá!!teda je mi divný to vaše línání, tak brzo a ještě k tomu když je venku!!naše ella se sněhuláka bojí, ale sněhu si včera užila lítala jak střeštidlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.2.13 09:37

Lina nam uz i. morce…tak asi to je v klidu i u mary…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
25.2.13 11:09

Já také tady nacházím vypadlé zoubky :) a o línání mi ani nemluvte, zásadně již nekupujeme černé oblečení :) a takový ten lepicí váleček už ani neuklízíme. Ty černé chlupy ještě jakž-takž jdou, ale my máme i blondýnu a to je vidět na všem. Včera jsem jela metrem a při vyndavámí kapesníku z kapsy mi vypadla pískací kačenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.2.13 11:37

Tak to uz jsem klidnejsi :-)
kacenka jo? to je dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.2.13 12:32

Já zas mám furt po kapsách psí granulky a odměny!!už ze mě mají taky srandu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.2.13 14:20

Ja mam zase vsude zaschle sliny…jsem vecne zasrana…nekdy to vypada zvlastne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.2.13 14:56

No tak to mám taky všude a furt! nj jsou to sliňtoši a to počkej až bude léto jak budou slintat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.2.13 11:40

Tak takhle vypadame po setkani s kamoskama. delaly bordel dve hodiny..
ted lezi oprena o dvere a chrape…hotovson…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.2.13 12:09

Nj, naše ella byla hodinu venku, hrabala litála a taky chrápe!!jsou za chvilu unavený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.2.13 12:19

Ona litala s fenama dvema. lozily po sobe. praly se. litaly…je hotova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.2.13 12:27

To máte fakt dobrý, že si má s kým hrát!!my žádný takový známý nemáme!!akorát naši si teď pořídily fenku tosa inu je o 8dní mlaší jak ella, tak jsem zvědavá jestli se snesou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.2.13 12:33

Jsou to vsechno fenky.mary nejmladsi…uvidime.kam to dojde…snad budou porad v klidu.nebo sem tam.maly konflikt…bylo by dobre se vidat casteji…ale bohuzel…
tosa inu.to jsou ti s tim zakrpucenym ocasem.co v cine nebo kde lovili medvedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.2.13 13:09

Nevim jestli to má zakroucený ocas, asi ne ale na ty medvědy se používaly!!jsou to kříženci za japonska kde se taky používaly na boj pes proti psu! tak nevim jak se holky snesou!!taky mě mrzí že naše ella nemá žádné kamarády!!nevim nejde to nijak vyřešit!!tak snad aspoň u tech našich!!a mary s ostatníma psama zatím vychází úplně v pohodě??a co to je za rasy se kterýma si hraje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný