Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
29.3.13 17:29

Hm to ta nasa taky, kdyby nedostavala na pridel, tak sezere 18kg pytel na posezeni..je to popelnice, akorat ted dela herecku, ze jsme zmenili granule…jinak taky se snazi krast tomu nejmensimu, ale snazim se tomu zamezit, aby si na to kradeni nezvykla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 17:36

No ode me dostala. a kdyby jsi ji videla.vedela.ze nesmi. ale hltala to do sobe. hlaba nehlava…
A co jste zmenili za granule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.13 17:54

Mame ted fitmin, ale asi se vratim k britkam, ty nam vyhovovali zatim nejlip..porad nemame staly granule, miva prujem..purina byla nejhorší, pak mi nekdo doporucil fitmin, ale nic moc..nebo bych chtela zkusit acanu nevim..no oni vi ze nesmi krast, ale co kdyz maji deti neco lepšího..ella vcera pajovi corla kyselou okurku a fakt ju sezrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.3.13 23:02

Mrkni na taste of the wild…ted to resime se znamou.co ma novofundlaky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.3.13 13:29

Hm taky vypadaji zajimave, tak bud zkusim acanu nebo ty taste of the wild..uvidim..je toho hafo, ale te nasi nejak nic nesedi, hovnousove nejsou tak jak maji byt..tak uz nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.3.13 16:13

Vcera jsem dostala prednasku u vinka…je to des…vsude cpou psenici apod. a jim to bobtna v brichu…proto maji j takove velke hovna…toz taky nevim.co s tim belcandem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
30.3.13 21:18

Takhle naše stádečko papalo v prosinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
30.3.13 21:20

… a takhle papají teď, ale chlapeček se nám krapet zvětšil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.3.13 22:09

Krapet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
30.3.13 22:28
@lenulik píše: … a takhle papají teď, ale chlapeček se nám krapet zvětšil :D

krapet zvětšil, já padnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
30.3.13 22:59
@lenulik píše: … a takhle papají teď, ale chlapeček se nám krapet zvětšil :D

tak ti jsou dokonalí :-D a jak se jmenujou prosím? my se jedeme podívat na naši snad budoucí holčičku příští víkend.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 08:30

A kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 08:36

MJa jak si byla pro granule u chovatele.tak si radek dovezl tri stenatka z francie.ale toz ty byly k sezrani…pak tam mel venku na volno fenecku.co ten den pripoustel. starsi a jak jsem se na ni koukala.prislo.mi.ze je nepatrne vetsi nez nase mary…budeme mit asi telatko :mrgreen: je neuveritelne.ze je tam tolik kotcu.psu a kdykoliv tam jsem a je nektery pes venku. treba i obrovsky pumr.jsou hodni. mazli se. vitaji me a to me neznaji…je to fakt super povaha…
Ja ted byla zavest znamou k nim.domu.maji dve fenky. jednu uplne babicku.co nevidi na ocko uz mopsiku.ci co to bylo. malinkate buldocky…a vrcely na mary. stekaly. skakaly po ni a mary v klidu.pak si i hraly spolu…snad bude hodna a nebudou ji vadit psi ani fenky…bylo by to fajn. kdyby byla pohodarka…
Toz tak…hezkou nedeli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
31.3.13 10:57
@Janajeje píše:
tak ti jsou dokonalí :-D a jak se jmenujou prosím? my se jedeme podívat na naši snad budoucí holčičku příští víkend.. :)

Cira + Eva + Robin :) 4 + 4 + 6 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.3.13 11:14

Tak tady je u nas…to je des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie