Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm to ta nasa taky, kdyby nedostavala na pridel, tak sezere 18kg pytel na posezeni..je to popelnice, akorat ted dela herecku, ze jsme zmenili granule…jinak taky se snazi krast tomu nejmensimu, ale snazim se tomu zamezit, aby si na to kradeni nezvykla..
No ode me dostala. a kdyby jsi ji videla.vedela.ze nesmi. ale hltala to do sobe. hlaba nehlava…
A co jste zmenili za granule?
Mame ted fitmin, ale asi se vratim k britkam, ty nam vyhovovali zatim nejlip..porad nemame staly granule, miva prujem..purina byla nejhorší, pak mi nekdo doporucil fitmin, ale nic moc..nebo bych chtela zkusit acanu nevim..no oni vi ze nesmi krast, ale co kdyz maji deti neco lepšího..ella vcera pajovi corla kyselou okurku a fakt ju sezrala..
Mrkni na taste of the wild…ted to resime se znamou.co ma novofundlaky ![]()
Hm taky vypadaji zajimave, tak bud zkusim acanu nebo ty taste of the wild..uvidim..je toho hafo, ale te nasi nejak nic nesedi, hovnousove nejsou tak jak maji byt..tak uz nevim..
Vcera jsem dostala prednasku u vinka…je to des…vsude cpou psenici apod. a jim to bobtna v brichu…proto maji j takove velke hovna…toz taky nevim.co s tim belcandem ![]()
@lenulik píše: … a takhle papají teď, ale chlapeček se nám krapet zvětšil
krapet zvětšil, já padnu
![]()
@lenulik píše: … a takhle papají teď, ale chlapeček se nám krapet zvětšil
tak ti jsou dokonalí
a jak se jmenujou prosím? my se jedeme podívat na naši snad budoucí holčičku příští víkend.. ![]()
MJa jak si byla pro granule u chovatele.tak si radek dovezl tri stenatka z francie.ale toz ty byly k sezrani…pak tam mel venku na volno fenecku.co ten den pripoustel. starsi a jak jsem se na ni koukala.prislo.mi.ze je nepatrne vetsi nez nase mary…budeme mit asi telatko
je neuveritelne.ze je tam tolik kotcu.psu a kdykoliv tam jsem a je nektery pes venku. treba i obrovsky pumr.jsou hodni. mazli se. vitaji me a to me neznaji…je to fakt super povaha…
Ja ted byla zavest znamou k nim.domu.maji dve fenky. jednu uplne babicku.co nevidi na ocko uz mopsiku.ci co to bylo. malinkate buldocky…a vrcely na mary. stekaly. skakaly po ni a mary v klidu.pak si i hraly spolu…snad bude hodna a nebudou ji vadit psi ani fenky…bylo by to fajn. kdyby byla pohodarka…
Toz tak…hezkou nedeli ![]()
@Janajeje píše:
tak ti jsou dokonalía jak se jmenujou prosím? my se jedeme podívat na naši snad budoucí holčičku příští víkend..
Cira + Eva + Robin
4 + 4 + 6 měsíců ![]()