Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
1.4.13 18:13

Ja mam skoro pulrocni fenecku ellu..je to zlato..mam tri kluky 8,4,2 a s nema uplne v pohodě..ona deti miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
2.4.13 16:03

Holky opravdu to jsou rodinní psi? vypadají jako trhači a nahánějí respekt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.4.13 16:08

To mozna jo.ale jsou to hodni blazni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.4.13 17:28

Fakt vypadaj desive, hlavne kdyz maji tupirovany usi..ja mam tri kluky a uplne v pohodě..je to spis jen telatko prdly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.4.13 21:46

Tito pejsci dřív hlídali stáda a hlavně majetek svých pánů, proto mají geneticky dané, že budí hrůzu, ale povahově to tak není. Agresivita je jim cizí - případného vetřelce nezardousí ale pouze ho znehybní a počkají, co na to pán. Můj kamarád má také CC a stalo se toto - chodil k němu jeho nejlepší přítel, hodně často, pes ho velmi dobře znal. Jednou si u něj zapomněl nějaké důležité dokumenty, když byl kamarád v práci a volal mu, jestli si pro ně může k němu domů dojít. Věděl, kde je schovaný klíč od branky. Pes, i když ho dobře znal - bez souhlasu pána ho nepustil dál. Ten známý mu zoufale volal, at hned přijede, že ho pes drží tlapou a nemůže se pohnout. Vůbec mu neublížil, jakmile kámoš dorazil a řekl " dobrý " pes mu olízl ruku. Naši psi budí dojem za plotem krvelačných bestií :) ale jakmile otevřu branku a příchozího přivítám, je to i jejich přítel. Byl u nás na návštěvě švagr, kterého psi znají, vše úplně v pohodě, do té doby, než mně švagr velmi rozverně ( rozšafně ) plácl po zádech s přátelským výkřikem " tááák co, švagrová " a psi okamžitě vystartili do pozoru, ale nedotkli se ho. Když jsem měla před caníkama NO, spolužák dcery jí ve hře jako začal škrtit a už ho měl na zádech, docela natvrdo. V pátek jsme měli všechny tři v hospůdce s větší společností - jeden náš kamarád trochu ovíněný začal dělat, jako že padá z okna - feny ho chytly za kalhoty a tahaly ho dolů. Tohle jsou prostě caníci…žádní zabijáci a nerváci, jsou to psi, na které je spoleh, pokud se mohou spolehnout na lásku svých lidí, jistotu kam patří, vědí moc dobře, kdo bude v každé situaci stát při něm - pak za ní dýchají a položí bez zaváhání i svůj život. My si vybrali je - my jsme s nimi chtěli žít - ne oni nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
2.4.13 21:56

Ted na velikonoce jsem ellu musela zavirat, aby z toho nebyla vydesena..zahlidla jak me mrskaji a uz se jezila..nic neudelala, ale brala to ze mi ubližují..ma 5mesicu a uz si nas chrani..ale jinak je fakt zlata a deti miluje uplne nejvic..maji uzasnou povahu a jsou klidni..kdyz se jim neco nelibi-otravovani deti-tak se zbali a jde pryc..uzasni hafani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.13 13:33

Nase elli, nevypada hrozive ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.4.13 13:55

Neee je k sezrani!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.13 13:58

Si myslím, jsou fakt krásní!!!žádní zabijáci!!akorát trochu větší hafani!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.4.13 14:01

Je to takove mimusenko vetsi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.13 14:09

No taky ji říkam pojď jsem ty moje miminko přerostlí!!akorát to línání, se zblázním!!každý den 2× vysávám!!už vysavač ani neschovávám!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.4.13 14:29

No verim…u nas uz to polevuje…ale ta chodba vypada…v lete muzu malocat a kartac nachystat a tu dlazbu vydrbat radne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.13 15:01

Tak jestli tam máš dlažbu tak je to dobrý!!my máme koberce!!takže ty chlupy z toho jdou strašně blbě!!musíme vyměnit koberec za lino!!stejně děti už nelozí, tak koberce půjdou pryč!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.4.13 15:22

Jenze mam svetlou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
3.4.13 19:08

@j.s. sice chodba je svetla a furt to dostanes lip z dlazby jak s koberce..ty nase pujdou rovnou do kontejneru.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný