Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja uz to. prdim. denne to tak petkrat umyvam a spise to smidlim do tech spar…jojo to verim.ze poleti…
Ja to taky prdim, ze zacatku jsem resila kazdej chlup v posteli, i kdyz s nama nespi v posteli, tak si je tam donesem..co uz, ted je mi to uz jedno a jestli se to nekomu nelibi tak at k nam nechodi ne..
Tak jsem se rozhodla a ellině koupím ty granule acanu a nebo brit care!!ty se mě zadají dobrý a jsou bez obilovin!!včera dostala uzenou vepřovou nožku a dnes je trošenko po…ná!!hm takže i ty dobrůtky ji proženou!!hlavně ta nožka!!taky to psům dáváte??
Myslis.ze je citlivejsi? Ja zase kurnik na ty brit neslysela nic moc dobreho…chjo.aby se v tom tele vyznalo ![]()
Ja davam jen ty susene vykrojky z usi a takove susene chrupavky. jinak nic…
Ale chci koupit nejakou tu kost na hrani…jen se musim dostat k reznikovi…
Porad premyslim o tom syrovem masenu…jsem na vazkach ![]()
Já elli zkusila dát syrovej kuřecí krk a jen to očuchala!!si myslím že u nás to zatím řešit nebudu, počkám do roku a pak bych to zkusila!!ty britky jsme už měli ale ty premium a jsou docela dobrý!!a ta acana se ti nezamlouvá, určo lepší jak belcanda!!
Ja jsem na belcandech.ze je na tom od mala a nic jsem zatim nemenila.
Roste pekne. chutnaji ji a problemy zadne nema…
Je to takovy lepsi stred…
Nevim. s granulama tezko neco vymyslet…to bude vse podobne…a na jedno brfo…dnes se sidi vsechno…
No to jo šidí i jídlo pro lidi, tak proč by nešidily granule pro psy že!!!já tedou koupím tu acanu a bude!!teď má fitmin a je krásně lesklá akorát ji moc nejedou a ty hovňousy se taky blbě uklízejí!!dnes šla ella poprvé do školky s košíkem, má ho protože žere vše na co přijde!!vypadala jak kdyby byla postižená
!!musíme to ještě trénovat!!a pokuď v nedělu vyjde počasí, tak pojedem na cvičák!!
My zkoušely jedny z nejkvalitnějších granulí, jako Orijen, Arthemis, Platinum, což jsou vysokoproteinová krmiva, obsahují přibližně 70% masa a zbytek je ovoce a zelenina, žádné obiloviny. A všechny nám málem odrovnaly psa. Přecházeli jsme postupně, vždy týden čekali a pes jen hubl, měl škaredou srst, která pořád padala a hlavně dostal strašné černé průjmy. Když byl na internátním výcviku na 5 týdnů, tam mu dali ke konci pobytu jiné granule, protože Brit Care, mu došel. Byla to značka Fokker, no žádná velká kvalita, ale jejich psům to sedělo. Náš ten byl z toho zase se zažíváním odvařený. Takže nám psa spravil Brit Care. Má citlivé zažívání a kdyby to nebylo nic moc, tak by se to rozhodně na našem psíkovi ukázalo.
Jinak s těmi krmivy je to všeobecně dost špatné. Rozhodně si zjistěte, kde byly vyrobeny( na pytli) nebo odkud jsou dovezené. Brit je český, ale většina granulí je zahraničních, dost se jich dováží z Polska a tam se údajně buď ty granule mixují s nějakým šrotem a nebo jsou horší jakosti. Jinak co se týče těch různých kostí, uzených nožek atd, tak to my máme od veta zákaz. Náš to strašně zhltá a pak další dny zvrací nestrávené kusy a průjmuje, takže může jen z buvolí kůže.
Ta Acana je dobrá, do té bych šla a ještě stojí za zvážení i Canine Caviar, to jsou taky dobré granule.
Nam ella nezvraci, ale vzdy po uzene vepřove nozce dva dny prujmuje..tak to budem muset vysadit..a co syrove kosti a jake?
@mar elinka píše:
Nam ella nezvraci, ale vzdy po uzene vepřove nozce dva dny prujmuje..tak to budem muset vysadit..a co syrove kosti a jake?
My nedáváme žádné, ale dřív jsme dávaly syrové hovězí. Z drubežího jen chrupavky a nebo vařené krky. Ve zverimexech ty uzené, se mi zdály takové křehčí, že mu šly lépe rozkousat, ale stejně mu to udělalo vždycky se zažíváním bordel, tak už žádné kosti nedáváme. Ale bylo super, že člověk mu to dal a nějakou chvíli o něm nevěděl:) Teď co má 11 měsíců, tak jen vymýšlí samé lumpárny, puberťák.
Má ten průjem vždycky, když dostane kost? Někteří psi to snáší dobře, jen občas mají zažívací problémy. Ale pokud je to vždycky, tak bych jí to nedávala. Je tam nebezpečí akutního zánětu břišní dutiny.
Příspěvek upraven 05.04.13 v 16:28
No vypadá to, že hlavně po té uzené vepřové nožce!!právě, že byla výhoda že od ní byl chvilku pokoj!
ale když z toho má průjem tak ji to nechci dávat!!má půl roku a taky vymýšli, tak se snažíme ji něčím zabavit!!
@mar elinka píše:
No vypadá to, že hlavně po té uzené vepřové nožce!!právě, že byla výhoda že od ní byl chvilku pokoj!ale když z toho má průjem tak ji to nechci dávat!!má půl roku a taky vymýšli, tak se snažíme ji něčím zabavit!!
My teď dáváme všechno možné z buvolí kůže, hlavně takové botičky, ty má rád. Pak jsou super pryžové hračky( Trixie, Kong). Náš je vydrží dlouho požvykovat a taky se tím unaví, protože je to dělané pro psy se silným skusem, tak mu to dá zabrat. Pak jsou ještě různé psí hlavolamy, nad tím teďka uvažujeme. Někdy, Jak se začne nudit nebo je rozdováděný, bere do tlamy kde co. Od toaletního papíru, který ukradne z koupelny, přes hadry, ponožky a jiné prádlo z koše, synovy hračky…
Tak teď jsem ji koupila pryžovou čínku, tak ta ju zabaví!!a balonek od Trixie máme taky!!ale největší hračka pro ni jsou plyšáci, ty krásně demoluje!!zachvilu kluci nebudou mít žádné ![]()
@mar elinka píše:
Tak teď jsem ji koupila pryžovou čínku, tak ta ju zabaví!!a balonek od Trixie máme taky!!ale největší hračka pro ni jsou plyšáci, ty krásně demoluje!!zachvilu kluci nebudou mít žádné
tak na ty jsem úplně zapomněla, u nás je to taky tak. Jak vidí plyšáka, tak je jak urvaný ze řetězu. Párkrát už nějakého někde vyštrachal, protože ti musí být před ním schovaní a to pak zbyl rozcupovaný plyšák a všude vata. Chodíte na cvičák?