Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
405
12.6.13 12:49

@Janajeje jj davame granule a primicham syr, tvaroh…vajicko taky dostava 3× do tydne..ma krasnou lesklou srst..a 2× do tydne dostane vareny maso s ryzi, zeleninou a cesnekem-ten je zdravej i pro hafany..a taky nam zere ovoce tresne, banan miluje, jablko a tak..sezere skoro vse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
12.6.13 13:03
@mar elinka píše:
@Janajeje jj davame granule a primicham syr, tvaroh…vajicko taky dostava 3× do tydne..ma krasnou lesklou srst..a 2× do tydne dostane vareny maso s ryzi, zeleninou a cesnekem-ten je zdravej i pro hafany..a taky nam zere ovoce tresne, banan miluje, jablko a tak..sezere skoro vse :mrgreen:

jojo té naší se podařilo i mydlo už :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
12.6.13 13:16

@Janajeje teda to je sikula..to ji urcite chutnalo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
12.6.13 18:18
@mar elinka píše:
@Janajeje teda to je sikula..to ji urcite chutnalo.. :mrgreen:

ona vůbec nic nekouše ale hltá, tak si myslím, že to ani nepoznala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
12.6.13 19:53

Já na klouby dávám sirup Apto-flex. Malému denně a dospělým jen 2měsíční kůru 3× ročně. A jedno balení mi snědl tchán na bolavé koleno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
12.6.13 23:38

@lenulik a pomohlo to tchanovi? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.6.13 09:31

Právě že ano :) a chce objednat další. Mám to radši popsané, aby si třeba na jejich lososovém oleji neusmažil řízky. Aspon, že ty neprané držky ho nelákají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.6.13 09:48

@lenulik :mrgreen: tak to je teda dobry..mate fenu ze jo..nevim jestli nam fenka zacala harat..ma 8m a zda se mi to brzo..do rana mela haraci kalhotky a vlozku a mela ju spinavou, jako nahnedlou..mam prvni fenu a jeste k tomu doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.6.13 09:59

Ne, já mám dvě 4 leté fenky a 8 měsíčního. Hárat začaly až kolem roku, ale v těch 8 měsících je to možné. Je víc vyspělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.6.13 10:40

@lenulik hm asi jo..prave, ze vetsinou jsem slysela ze haraji az kolem roku..ach jo, nastesti si necha ty kalhotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.6.13 17:30

Mary harala taky az v roce…drzte se. harala docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.6.13 21:14

@j.s. ach jo, uz ted z toho mam hruzu..nastesti si teda necha kalhotky, takze dobry..ale to venceni, je naucena vsude chodit s nama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.6.13 07:16

To zvladnete…mary byla sikovna. hodne se lizala.tak moc bince nebylo…jen jak vstala a sla ven…
Ale zklidnilo ji to a je klidnejsi a fakt flegmos a hodna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.13 07:50

Ahoj no jen tak :) a jak se áme zlato? mě to včera nějak neslo z mobilu poslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.6.13 11:44

@j.s. ahoj uz ted vypada klidnejsi..kotatka jen sleduje a obcas prozene, zatim to vypada ze si zvyknou vsichni tri..akorat me stve, ze nemuze s nama ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný