Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1420
12.8.13 21:32

Holky, máte některá canika, který spí venku nebo všichni vevnitř?? v mrazech samo půjde spat dovnitř na chodbu, ale přes léto bych chtěla at si zvyká venku.. je to mazlik, cely den jsme spolu, každý den chodime na procházku.. tak nevim.. chtěla bych at je to taky hlidač.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.13 13:25

Byli jsme tyden pryc. o mary se starala svagrova a odnesly to dvere a pelech…ted se nas drzi jako kliste a opet zacala vse zrat a kousat…okousala posezeni. klukum rozkousala balony a bazen…porad neco…ale tak.co se da delat.na noc spi doma ale pres den hlida hezky a ma teda respekt.kdyz zasteka a zavrci…pritom je to takova bamvula hodna…ale kdo to nezna.jde z ni respekt… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.8.13 14:48

@j.s. no to je teda potvurka..nase uz nerozkousala nic pekne dlouho..udelala to, ze jste ji nechali doma samotnou..snad ju to zas prejde a jeste hrabe v zahonech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.8.13 17:11

Uz nehrabe…jojo dala nam jasne najevo.ze zustala doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taiko235
29.8.13 01:45

Canic

NአCanik
Za celou dobu svého krásného života, Nám zdemoloval vchodové dveře a částečně terasové dveře. Protože, když Vás miluje, tak Vás nezradí a cítí za Vás ochrannou zodpovědnost, když nejste sním, nemůžě Vás chránit, a tím nemůže plnit svůj genetický úkol, pán nadevše, když mě nezrazuje pán, musím jej milovat a jsem pln života do posledního konce svého. Měla jsem z něj zdravý respekt, a on mě, a mou rodinu, za to miloval.
Caniček

• Citovat
  • Upravit
1420
1.9.13 21:01

Holky má cane corso jednoho pána nebo bere jako pána celou svou rodinu?? :nevim: a jak na demolovani bot? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
1.9.13 21:37

U nás berou všechny stejně :) z každého člena rodiny se můžou pominout. Ale manžel má možná větší respekt, na něj si nedovolí neposlechnout. Boty bud schovat, nebo nastříkat sprejem od gilbornu, smrdí jim to. Když jsme měli štěndo, tak jsme nastříkali sedačku, nohy od židlí a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.9.13 10:02

Ahojte ta nase opice ma 11mesicu a ted behem 14dni rozkousala dvoje boty.. :cert: do ted to nedelala..ven s ni chodime, pohybu ma dost..nevim co ju to popadlo ted :?,kdyz jako stene to nedelala..nevite proc, nebo nemel jste to taky nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
17.9.13 12:21
@mar elinka píše:
Ahojte ta nase opice ma 11mesicu a ted behem 14dni rozkousala dvoje boty.. :cert: do ted to nedelala..ven s ni chodime, pohybu ma dost..nevim co ju to popadlo ted :?,kdyz jako stene to nedelala..nevite proc, nebo nemel jste to taky nekdo?

naše slečna má půl roku a kouše všechno :-( nepomáhá sprej na boty nic.. nevím jak na ni už… kdyby měl někdo radu sem s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.9.13 15:04

U Pul rocniho to beru, je to jeste stene..ta nase bude mit rok a zacala se chovat jak stene az ted..nevim co je to s ni…ani nechce moc poslouchat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.13 15:08

@mar elinka a nebude v roce puberťák? Nemůže to být tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
17.9.13 18:00

@Ginuš ja jsem myslela ze puberta je okolo 8mesice..jestli je to jen puberta tak jsem klidna..a jak dlouho asi trva tohle obdobi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
17.9.13 18:56

@mar elinka mam AST u nás puberta byla po roce a pár měsíců nás trápila. Takže těžko říct jak dlouho potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
2.10.13 21:56

Pejsci u moře

Letos u moře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.10.13 14:36

Ve ctvrtek nam nejmladsiho syna pokousal vlcak..jsme v nemocnici, ma to ve tvari..mam strach ze se malej bude bat nasi rocni cane corso..a ja ji ted budu furt hlidat, mam strach ze by mohla udelat taky neco podobnyho..nevim jak to budu resit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný