Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
11.2.14 21:40

@Spike candík Našemu psu teklo z očí jedno období. Ne, v koutcích, ale přesně jako je psáno - vyloženě slzy. Bylo to krmením. Po změně okamžitě přestalo a teď je už dlouhou dobu naprosto v pořádku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
12.2.14 09:06

@j.s. ella uz 2× harala, zmena spis k lepšímu..je vic klidna nez byvala..vecer když jdu vencit, tak si me pekne hlida..jde z ni respekt..jinak je furt doma, ani nepremyslime o tom ze by sla na dvur…no ale ty chlupy, to je fakt des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.2.14 21:49

Me mary asi pred mesicem chytla srnu za nohu v lese…a tahla ji ke me a chtela se pochlubit. Silene…tak ji musim hlidat…hruza..mela plnou hubu krve.srna stekala. tak jsem rvala na mary…no nakonec utekla a mary dostala po cuni…
Jinak cizy pes.ona zlata…na kluky uplne zlata…lepsiho psa jsem si nemohla prat…
A harani v klidu? trvalo to u vas dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.2.14 10:31

@j.s. ahoj to prvni harani bylo hrozny, strasne moc a dlouho..to druhy bylo o 50%lepší…tak to mary je lovec…nase se za zajicem otoci a to je vse..s druhyma fenama a psama se snasi taky uplně paradne, ale mame v okolí jen menší pejsky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
26.5.14 18:45

Ahoj mam dotaz - mame jednu fenku nepapírovou… ale je až moc hodna :( a zlodeji už nam 2× ukradli veci.. tak chci ještě jednoho cane corso - ale psa nebo fenu?? štěnata neplanuji… když si popřídim ted cane s pp.. tak se štěnatama by to bylo složite :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
4.3.15 11:11

Ahoj holky, muzete mi doporucit nejakeho chovatele nebo chovnou stanici? Vystavy s canikem neplanuji, takze s PP vylozene byt nemusi. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
4.3.15 13:14
@zeleny čaj píše:
Ahoj holky, muzete mi doporucit nejakeho chovatele nebo chovnou stanici? Vystavy s canikem neplanuji, takze s PP vylozene byt nemusi. Dekuji :)

PP nejsu o vystavach..pokial chces CC tak pouze s PP..pes bez PP je krizenec(i ked rodicia maju PP)..
Chovku neporadim ale jukni na atranky mollos klub alebo na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
4.3.15 13:17
@miisenka píše:
PP nejsu o vystavach..pokial chces CC tak pouze s PP..pes bez PP je krizenec(i ked rodicia maju PP)..
Chovku neporadim ale jukni na atranky mollos klub alebo na FB
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
4.3.15 13:21

@zeleny čaj a víš že PP neni jen o výstavách, my ted kupovali fenku, sice jiného plemene ale je to jedno a hlavní bylo aby byla čistokrevná ;) a výstavy a ani chov neplánuji ale mam jistotu že z ní vyroste to co má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.3.15 11:43

Holky a poridili by ste si k detem a k psovi (mops) psa nebo fenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
5.3.15 13:55

@zeleny čaj asi psa, moc bych nemíchala psa a fenu, jak bys to řešila při hárání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.3.15 14:37

No museli by byt odděleně v době hárání. Já jsem spíš taky pro psa, ale zas mám starch, aby nebyl vůči němu dominantní nebo se nervaly. A feny sou přece jen mazlivější.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.4.15 19:10

Ahoj, ta já určitě fenečku, hárání je 2× do roka a v klidu se to dá zvládnout…ale uvidíš sama, já jsem spíše na ty fenky, vždycky mi přišli více klidnější, přítulnější a lépe zvladatelnější…
ale rozhodnutí je, ale na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.5.15 15:43

Tak štěnátko doma :) Jmenuje se Thea a je to pěkná lumpica! :) Když něco nemůžu najít, stopro to najdu u ní v pelechu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.5.15 16:52

@zeleny čaj :palec: :palec: krásná a koukam že už může i cestovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný