Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To on sám o sobě klidný je, taky u nás tento nápad padl, i chovka to navrhovala, ale žádný veterinář vám nedá jistotu, že to nebude ještě horší, že nezačne být třeba vyloženě zlý a tak, ani nám to žádný nedoporučil, když jsme se ptali. Jinak když byl menší, tak dostal nějakou dočasnou hormonální antikoncepci, aby nám tu fenku nenakryl a to se choval dost zvláštně, neposlouchal a nemělo to na něj tedy dobré účinky a právě kastrace by mohla dopadnout podobně a vrátit se to nedá.. Myslím si, že jsme už bohužel vyčerpali všechny reálné možnosti jak to vymyslet, aby to klapalo ![]()
Jojo to jsme zkoušeli, snažili se poradit - dejte ho do kotce na zahradu, zkuste vykastrovat atd.. Oni si ho vzít nemůžou:-(
Davat psa kvuli tomu pryc? to bych nedelala. najdi si poradnu rudolfa desenskeho, tam se problemy nesnasenlivosti velkych psu resi, je tam i jeho mobil, tak mu zavolej.mame turecke malaky, obrovske psy, celou smecku, jak se zacnou prat, tak je okriknu, pohrozim, a je klid, mam u nich respekt, JA jsem vudce smecky a rozhoduji o vztazich v ni.
P. s. kastraci nedelej.ze se molossove v dospelosti zacnou rvat, je normalni, je to i v kazde knizce o molossech a povi to kazdy chovatel tohoto typu psu,2 samci jsou problem, jde o to jak to s nimi umite
a jak pises, ze pes bral horm. antikoncepci-sorry, takoveho psa bych nechtela, u tehle plemen to dela pri mnozeni neplechu, toho bych se bala.Vzit 2 psy je dost, nezlob se, chyba, to nemyslim ve zlem. Zavolej Desenskemu nebo k nemu zajed, on umi s velkymi psy ![]()
@Nimie píše:
No jo, jenže to je trošku protiklad přírodě vytvářet a podporovat něco, co se není schopno zajistit ani základní údržbu a potřeby. Vyšlechtit psa jen pro to, abych se člověk při péči o něj nenudil, je ujeté.
Tak pokud vim, v prirode zili pejsci v tlupach a pokud mas 2 a vice psu u sebe muzes si vsimnout, ze si usi navzajem vylizuji, tedy cisti
alespon nasi to delali ![]()
@casualties543 píše:
Tak pokud vim, v prirode zili pejsci v tlupach a pokud mas 2 a vice psu u sebe muzes si vsimnout, ze si usi navzajem vylizuji, tedy cistialespon nasi to delali
Taky ale k tomu nepoužívali speciální vodičky, ale stačila jim na to základní údržba ![]()
Ahoj, můžu se zeptat na kolik vychází měsíčně strava pro Caníka? Jsem zvyklá na malé pejsky - dobrmany. Rádi bychom k dětem něco méně akčního
.
@Santyna píše:
Ahoj, můžu se zeptat na kolik vychází měsíčně strava pro Caníka? Jsem zvyklá na malé pejsky - dobrmany. Rádi bychom k dětem něco méně akčního.
Kolem tisícovky v případně krmení. Nicméně pokud řešíte peníze, tak caník není vhodná volba. Zvlášť v pozdějším věku toho docela hodně padne na kvalitní pelechy, kloubní výživu apod. je to opravdu velký pes a tomu pak odpovídají i případné veterinární zákroky ![]()
@Nimie píše:
Kolem tisícovky v případně krmení. Nicméně pokud řešíte peníze, tak caník není vhodná volba. Zvlášť v pozdějším věku toho docela hodně padne na kvalitní pelechy, kloubní výživu apod. je to opravdu velký pes a tomu pak odpovídají i případné veterinární zákroky
jenom? Čím krmíte? 2 dobrmani nás vyšli cca 6 - 7 tisic měsíčne… To zní neskutečně… Zas to byli sporťáci, takže měli velkou spotřebu no.
Příspěvek upraven 28.06.17 v 17:49
@Saatine píše:
Záleží čím krmíš, tuším, že 10kg na měsíc
Máš to odzkoušené? Jeden náš dobrman spotřeboval měsíčně cca 14 kg granule + barf, zdá se mi to opravdu neskutečné…
@Santyna píše:
jenom? Čím krmíte? 2 dobrmani nás vyšli cca 6 - 7 tisic měsíčne… To zní neskutečně… Zas to byli sporťáci, takže měli velkou spotřebu no.Příspěvek upraven 28.06.17 v 17:49
Je na granulích
jasně, pokud mu budeš vyvrařovat nebo ho naučíš na Barf, tak to možná vyjde dráž. Záleží co zvolíš
čím jste krmili svoje psiska? ![]()
@Santyna píše:
Máš to odzkoušené? Jeden náš dobrman spotřeboval měsíčně cca 14 kg granule + barf, zdá se mi to opravdu neskutečné…
14kg + barf na měsíc? Jeden?
Nám to opravdu vychází cca na těch 10kg měsíčně, máme holčinu, něco mezi 45 a 50 kg váhy. Při čemkoliv víc okamžitě tloustne.
@Nimie píše:
14kg + barf na měsíc? Jeden?Nám to opravdu vychází cca na těch 10kg měsíčně, máme holčinu, něco mezi 45 a 50 kg váhy. Při čemkoliv víc okamžitě tloustne.
Na stáří dostával RoyalCanin managementobezity - museli jsme razantně omezit pohyb ze zdravotních důvodů, tak aby nezačal nabírat. Jinak K9 nebo ten Royal Canin… Váhově vždy max 40 kg… krásně osvalený. Možná to bude tím, že to jsou sprinteři zatímco CC klusáci nebo si to neumím vysvětlil.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s Cane corso..
Jde o to že byl u mě známý se svojí fenkou která má 4,5let.. a do krve se si bude stát za tím že je to čistokrevný Cane corso.. je to fenka bez PP..
Jestli by byl někdo tak hodný a nejakym rozumným textem mi vyvrátil nebo potvrdil plemeno psa..tak aby to pochopil i jeho zarputilý páníček..
Předem vám moc děkuji..foto v příloze
@JOE007 píše:
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s Cane corso..
Jde o to že byl u mě známý se svojí fenkou která má 4,5let.. a do krve se si bude stát za tím že je to čistokrevný Cane corso.. je to fenka bez PP..
Jestli by byl někdo tak hodný a nejakym rozumným textem mi vyvrátil nebo potvrdil plemeno psa..tak aby to pochopil i jeho zarputilý páníček..
Předem vám moc děkuji..foto v příloze
Ta má do CC hodně daleko, prostě pes bez pp, tudíž si původem nemůže být jistý, prostě pěknej kříženec no.