Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.16 16:06

Doporučuji CHS Cuore Prode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.4.17 08:53

Cane corso Emily Batesova

Dobrí den zháňam knisku od Emily Batesove Cane corso ak ma dakto daku neviuzitu poprosím o ponuku ale ak by bol dakto ochotný mi ju spracovať do elektronickej podoby bol by som velmo vďačný prajem pekný den Jakub :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.17 04:48

Ouska

Ahoj, mam fenku canica, ouska nejsou nikterak upravovana a tedy je pravda, ze se ji v nich tvori hnus, ale da se tomu predchazet.. Bud u veterinare (s antibiotiky) nebo ve zverimexu bez ( cena u obou par stovek) tak to ji nakapu v malem mnozstvi do ouska a promnu, ona si poklepanim hlavy vyhazi ten bordel sama. Prvnich par kapani byl boj, nyni chodi skoro dobrovolne, jen ten vyraz nestastny nahodi :nevim:
Tuto techniku mi poradila veterinarka a nemuzeme si ani jedna stezovat
Mimochodem pokud potrebujes radu od nekoho kdo ma canecorso, jsem k dispozici. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
5.5.17 10:45
@casualties543 píše:
Ahoj, mam fenku canica, ouska nejsou nikterak upravovana a tedy je pravda, ze se ji v nich tvori hnus, ale da se tomu predchazet.. Bud u veterinare (s antibiotiky) nebo ve zverimexu bez ( cena u obou par stovek) tak to ji nakapu v malem mnozstvi do ouska a promnu, ona si poklepanim hlavy vyhazi ten bordel sama. Prvnich par kapani byl boj, nyni chodi skoro dobrovolne, jen ten vyraz nestastny nahodi :nevim:
Tuto techniku mi poradila veterinarka a nemuzeme si ani jedna stezovat
Mimochodem pokud potrebujes radu od nekoho kdo ma canecorso, jsem k dispozici. :mavam:

Vy kapete preventivně antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 18:17
@Nimie píše:
Vy kapete preventivně antibiotika?

To nejsou primo antibiotika, jen od veterinarky vodicka s nejakou lecivou slozkou.. Predtim jsem se vyjadrila spatne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
10.5.17 18:21
@casualties543 píše:
To nejsou primo antibiotika, jen od veterinarky vodicka s nejakou lecivou slozkou.. Predtim jsem se vyjadrila spatne :oops:

Aha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 19:36
@Nimie píše:
Aha :)

Jen jsem chtela upozornit, ze ouska nemusime kupirovat z hygienickych duvodu, pokud mame v planu se o pejska dostatečně starat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
10.5.17 19:57
@casualties543 píše:
Jen jsem chtela upozornit, ze ouska nemusime kupirovat z hygienickych duvodu, pokud mame v planu se o pejska dostatečně starat ;)

Tak uši se už delší dobu nekupírují a většina psů to relativně zvládá. Na druhou stranu je stále vidět, že s tím ti psi nepočítají, ale co se dá dělat no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.17 16:17
@Nimie píše:
Tak uši se už delší dobu nekupírují a většina psů to relativně zvládá. Na druhou stranu je stále vidět, že s tím ti psi nepočítají, ale co se dá dělat no… :)

Jedine, starat se dostatecne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
22.5.17 14:56
@casualties543 píše:
Jedine, starat se dostatecne :D

No jo, jenže to je trošku protiklad přírodě vytvářet a podporovat něco, co se není schopno zajistit ani základní údržbu a potřeby. Vyšlechtit psa jen pro to, abych se člověk při péči o něj nenudil, je ujeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.17 12:46

Zdravím vás všechny:-)
mám na vás velkou prosbu nebo spíše dotaz. Máme 3 pejsky Cane Corso - dva kluky a jednu fenku. Kluci se spolu ale po 5ti letech společného soužití přestali snášet.. konflikty jsou stále častější a horší. Na fenku jsou však oba v pohodě. Rozhodli jsme se ho tedy umístit na lepší místo.
Nevěděli byste prosím vás o někom kdo by si jednoho z nich (kluk 5 let) mohl vzít?
Je moc hodný, jen prostě nepotřebuje pejsky, potřebuje hlavně lidi a když už psa tak fenku. Není ale zvyklý na děti ani kočičky. Nevím jak by se k dětem choval - nikdy s nimi nebyl v kontaktu a myslím, že by se jich spíše bál:-) je zvyklý v domě a venčí se na zahradě, ale zvládne i byt nebo samotnou zahradu. Normálně vydrží 8 hodin doma sám, když jsme v práci:-). Pochází z chovné stanice Atison a má PP, má i Europas, protože s námi už několikrát cestoval k moři do Itálie a vždy se choval velmi slušně:-)A neberte to prosím zle, že tu „inzeruji“ psa, ale opravdu chceme, aby se dostal do dobrých rukou, tak o tom píšu jen na stránkách o psech nebo zde:-) Za jakékoliv informace vám budu moc vděčná. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 12:54

A nebude vám fenka hárat?? Ještě bych se zeptala třeba na cvičáku jestli by třeba nepomohli než dát pejska pryč

• Citovat
  • Upravit
9.6.17 13:12

Fenka už před nějakou dobou hárala, to byl samozřejmě také problém, ale jednoduše jsme jí hned co to přišlo odstěhovali jinam a potom po prověření veterinářem že už jim „nevoní“ jsme jí zase vrátili. Radili jsme se i s chovkou, kde jsme si ho brali, ale nic moc.. Pejsek prostě dospěl a už se netolerují. Hlavně už nemůže nikdy přijít s tím druhým do kontaktu, protože poslední konflikt byl nad naše síly tedy.. Myslím, že jinde se bude mít lépe, když byl jednou v psím hotelu, tak byl prý den ode dne lepší, takže na nás asi není až tak moc fixovaný jako např. ten druhý, ten by to asi nepřežil.. Do hlavy mu samozřejmě nevidíme, ale chceme pro něco to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 13:45

Nepomohlo by ho nechat vykastrovat? Třeba by byl klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.17 13:55

A co pozadat chovku ze ktereho ho mate o pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný