Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak vysavač máme ani nevím jakej, ale vysáváme a vytíráme denně, buď to jsou hory chlupů, nebo bordel co nosí z venku… Je to na palici, ale i tak je to náš miláček…
![]()
Máme fenku a váží 55 kilo.
@Spike candík píše:
Holky prosím vás, jaké máte doma vysavače? Spike začal línat a tak chceme koupit nový vysavač. Děkuji za rady a zkušenosti. Jana
My máme 2 psy a vysavač tento - http://www.mall.cz/…ncor-svc-7ca
Má v základní výbavě rotační kartáč a od doby, co jsem šílela z drahého Electroluxu, který byl na chlupy k ničemu, jsem naprosto spokojená
. Přečti si recenze.
Ahojte ja mam taky vysavac sencor svc 8vt, podobny jak kap.ka.ka faialovo cerny..a taky naprosta spokojenost..mam vsude koberce a rocni 40kg fenku..ta kdyz linala tak to byl fakt des, ale ten vysavač to krasne vysaje..byl nam doporucen na prodejne jako nejlepší na chlupy..vysavala jsem i 2× za den..
Tak dneska mi v prodejně doporučili tento vysavač Rowenta RO 529521 Compacteo Ergo Animal Care. Tak se rozmyslím a potom dám vědět. Děkuji za rady Jana
Holky naše fenka začla harat.. nemam s fenkami zkušenost, můžu ji nějak pomoct? mám ji dát spodáry? nebo něco?
díky
@Janajeje ahoj mame uz prvni harani za sebou, uz v 8m..byl to des..hned jsme nasadila haraci kalhotky..hned si na ne zvykla..mame dvoje..
Ahoj všem, musím vám přidat fotku našeho mazlíka, jak hlídá prcka ![]()
s vysavačem neporadím, máme obyč ![]()
Tak to je krásná fotka a krásný pes i mimi
Koukám že hafanovi netečou gryndy. Náš jak vidí jídlo, tak už mu tečou proudem
Asi je vychovaný
Vysavač jsem koupila tu Rowentu, taky nebyl drahý. Tak uvidím, jak bude fungovat ![]()
Ahojte chtela jsem se zeptat co budete delat s pejskama na silvestra? davate neco na spani, nebo tak…te nasi staci jedna petarda a steka tu jak prdla..nevim co s ni o pulnoci, jeste bude budit deti..
Co vatu do usi.dela se to?vim.ze nekdo chodi k vet.na injekci. ale to nechci..
Nase vyje a blafe. i kdyz je zavrena…taky moc nechci.aby mi vzbudila kluky…tak uvidime…