Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.s. jo kvůli psum, nepotrebuju aby se nam dobivali do baraku..a na vesnici se jich potuluje
tak nevim, asi ju taky budem prevazet..
Nas soused vlcak je asi na psy a jinak se tu nikdo nepromenadoval.jsem rada. ale byla hodne zavrena a ven autem jeudila…
Ahojte tak uz tyden ella hara..krasne si zvykla na kalhotky, tak doma bordel nedela..mela jsem z toho hruzu, ale je to uplne v pohodě..jen lezi, taky ty vedra, radsi je zalezla doma tam je nejlip.. ![]()
Dobrý den, četla jsem tady někde na diskusi, že podáváte rozemleté skořápky. Můžu se zeptat včem je melete?
Děkuji ![]()
Já psům skořápky nedávám, občas jim do misek rozklepnu vajíčko, ale asi bych je nadrtila tím způsobem - dala do igelitového pytlíku a válečkem na těsto několikrát přejela a vysypala.
Mary krade slepicim primo z kurniku.kdyz se zadari. takze sezere cele vajicko…mozna tim valeckem.nebo radne posusit skorapky a pak rozmelnit treba v trminku na bylinky ![]()
Máme doma taky pejska Cane Corso ( pes, 4 roky ) tak jsem se vás chtěla zeptat, zda ti vaši miláčci také tolik línají?
Máme ho doma, tak jsem z toho docela nešťastná. Počítala jsem s tím, že když si pořídíme velkýho psa, tak budu mít doma chlupy, ale množství chlupů, který denně ztrácí to naše tele mě až děsí
Denně vysávám a stejně je dům pořád plnej chlupů jako bych neuklízela měsíc
Byla jsem s ním kvůli tomu už i u veterináře, jestli není nemocnej, tak mi poradil změnit granule, přidávat vitamíny a denně kartáčovat.. Jak to máte vy?
@checule ahoj nase ma teda jen 8mesicu fenka, mame ji doma..kazdy rano musim vysat a stejne je furt plnej barak chlupu..obdem by se meli vycesavat, ale mam 3 deti tak na to neni tolik casu..a ted jeste k tomu hara, takze parada..a jaky mate granule?
Holky a máte někdo hafana venku? my ji ted učime spat venku prozatím ok.. i cely den je venku. mame zabranu a dveře otevřene, takže jsem co chvilku s sní. dopoledne mín, to pracuju, ale pak celé odpoledne.. jak bude mrznout, tak půjde dovnitř, ale ted chceme at zůstane venku..
Tak já bych mohla luxovat 10 x denně a bylo by to málo
tři telátka a světlounká dlažba na které je vidět všechno. O tom, jak vypadají bílé zdi do metru výšky ani nemusím popisovat. Malý má ve zvyku se o ně drbat a jít prostě těsně u zdi. Dokonce jsem objevila flusanec až v půlce okna - nepejskařům se omlouvám za nechutnost
na ně se přesně hodí ta písnička od Nohavici " Tři čuníci jdou, jdou, pěkně za sebou…"
mar elinka krmíme Pro Planem, což by měly být docela kvalitní granule. On veterinář neříkal nic o tom, že bychom ho krmili nesprávnýma, jen poradil granule vyměnit za jiné a třeba mu budou vyhovovat líp. Tak nevím co zkusit - Royal Canin? Eukanubu? Acanu?
Čím krmíte vy?
Mě je jasný, že kartáčování by množství chlupů doma podstatně zredukovalo, ale mám doma 20timěsíční batole, za dva týdny opět rodím a zas tolik času, abych ob den kartáčovala fakt nemám
Prostě stejný případ jako u vás ![]()
lenulik jéé tak to jsem ráda, že to i u vás vypadá jako u nás!
Musím všem nepejskařům vysvětlovat, že nejsme takový prasata jak to na první pohled vypadá, ale že ty zasviněný zdi jsou od psa ![]()
My navíc tím, že máme psa, tak jsme ještě jako „bonus“ vyfasovali nažloutlé flíčky na zemi, které z něj odkapávají. Veterinář nás ujistil, že je to v pořádku, že to není únik moči, ale přebytek jakéhosi sajrajtu, který psi používají ke značkování teritoria
Takže chlupy můžu vysávat třikrát denně a do toho si ještě i cvičně ráno a večer setřít podlahu ![]()
@checule krmime britem, podle me stejne nezabranite linani..proste musi shodit zimní srst..ze zacatku jsem myslela, ze k nam nikoho ani nebudu zvat..mame i poskrabane zdi u dveri, kdyz jsme ju nechali samotnou doma, uz to snad prestala delat..ale je to nas milacek a komu chlupy vadi, tak at k nam nechodi..
ja vycesu 1 az 2 za tyden, kazdy den vysaju a stejne jsou chlupy vsude..co uz..hlavne ze si zvykl manzel, ze zacatku byl z toho taky vytocenej..a to ani psa doma nechtel..a ted tu je takove telatko..
a manzel ji miluje i s chlupama ![]()
Máme doma 3měsíční mimino, takže s chlupama ještě problémy nemáme. Ale bydlíme na baráku s velikou zahradou a tak je s naší stafordkou většinu času venku. A dokonce i venku rád spí
Chci se zeptat zkušenějších, jak dlouho bude mít potřebu pořád všechno a všechny kousat? Už máme všichni dokousané ruky a o ponožkách a oblečení ani nemluvím
Jinak je to náš miláček ![]()
@Spike candík nase nas okusovala snad do 5m…kluci meli furt nekde dirky v obleceni..a ten nejstarší mel samou modrinku na rukach, jak s ni delal blbosti. kdyby se mel vyslect pred doktorkou tak si snad bude myslet ze ho tyrame…prestala, ale musela jsem ju krotit a ted je uz v klidu..mate jeste psi mimco, chce si hrat po psim…