Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.7.13 15:36

Cestujou vaši pejsci rádi autem? Spikovi je zatím pokaždé špatně :( Spraví se to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.7.13 18:42

Mary to miluje a nevadilo ji to nikdy…nedavejte nazrat pred cestou. jinak nevim.co poradit? A jezdi v kufru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.7.13 23:48

U nas ella taky do auta nechtela, musela jsem ju tam tahnout, kdyz jsme jela treba na ockovani..a pak jsem ju autem vzala k nasim aby si pohrala se psama a od te doby nema problem sama skocit do kufru..taky bych zkusila nedat nazrat..jinak u nasich jezevcik taky blul a po nejake dobe to preslo..ale nevim jak u cc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.8.13 08:06
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.13 12:27

Tak ta je už veliká a krásná, má podobné rysy a zbarvení jako náš Spike. Dneska nám Spike prozvracel celou noc a teď jenom leží :( Tak doufám, že to nebude nic vážného.
Už jste někdo jeli na dovolenou? Jak hafani snášeli odloučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
5.8.13 12:55

Ella uz ma 10mesicu, prvni harani za sebou, uz je to psi slecna..a treba spike jen neco spatnyho sezral..nase je strasna popelnica, venku musi mit kos, polkne fakt vse :jazyk: a na dovolene jsme jeste nebyly a jestli pojedem tak ella jede s nama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
7.8.13 21:34

Moje tři zlatíčka… Robin, Cira a Evička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.8.13 21:54

@lenulik moc krasni hafani, akorat se mi teda vic libi s usima..jinak cira ma moc krasnou barvu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.8.13 07:32

Díky. Cirinka má v PP napsané, že je " modrá ". A koukala jsem, Robísek je hrozně podobný tvé fenečce, kromě oušek :) oni jsou i stejně staří vid? Evička už právě měla ouška udělaná, tak jsme chtěli, aby byli všichni stejní. Ale vypadá to víc " strašidelně ", hlavně u Robina. S ouškama vypadá pes víc mírumilovně, než takový čertík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.8.13 12:27

No jsou si podobni a kolik vam pejsek vazi? a s ouskama jsou mirumilovnejsi..ale oni to jsou stejne hodni pejsci, zadnyho jinyho uz bych nechtela..casem bych si chtela poridit jeste jednu fenku s pp a prave ty modry se mi moc libi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.8.13 16:01

Cirinka je malinká, ta váží jen 38 kg, Evička 43 a Robin má 51 kg. To vím přesně, protože jsme je ted nechávali očkovat proti vzteklině a to je na veterině vážili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.8.13 18:43

@lenulik ty jo v 10mesicich 51kg to je teda macik..ella ma tak 36-38 nevim to presne..ale pejsci
byvaji vetsi..a co je pejsek poslusnej, nebo jsou lepší fenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.8.13 20:54

Je strašně hodný, holky jsou sice mazlivější, samy si věčně říkají o pomazlení, člověk si nesmí sednout, aby hned neměl hlavu v klíně :)to on ne, ale jinak je fakt na kluka super. Sice nám čůral déle v bytě než holky, pochopil to až někdy kolem 6 měsíce, napřed udělal loužičku a pak teprve běžel ke dveřím. Feny ho vlastně vychovaly samy. Nám stačilo ho naučit jen přivolání na jméno, jinak vše odkoukal. I hrabání myšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.8.13 21:24

No ta nase to nemusela ani obkoukat to hrabani mysek. :mrgreen: delala nam pred barakem zakopy, ale ted ju to nejak preslo, uz dlouho nehrabala..taky jsem nadsena když mi ella vrazi oslintanou cunu do klina, to je fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.8.13 21:45

No, přesně :) holky až tak neslintají, ale Robísek má ty pysky víc provislé dolů, tak to je taková zásobárna a když se oklepe, tak to lítá všude. Nebo sedí, čumí a visí mu špagát skoro až na zem. Jak jezdíme na srazy CC, tak tam lidi mají takový zvláštní grif - natočí to na prst a odhodí :) doufám, že zrovna nevečeříš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný