Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cestujou vaši pejsci rádi autem? Spikovi je zatím pokaždé špatně
Spraví se to někdy?
Mary to miluje a nevadilo ji to nikdy…nedavejte nazrat pred cestou. jinak nevim.co poradit? A jezdi v kufru?
U nas ella taky do auta nechtela, musela jsem ju tam tahnout, kdyz jsme jela treba na ockovani..a pak jsem ju autem vzala k nasim aby si pohrala se psama a od te doby nema problem sama skocit do kufru..taky bych zkusila nedat nazrat..jinak u nasich jezevcik taky blul a po nejake dobe to preslo..ale nevim jak u cc..
Tak ta je už veliká a krásná, má podobné rysy a zbarvení jako náš Spike. Dneska nám Spike prozvracel celou noc a teď jenom leží
Tak doufám, že to nebude nic vážného.
Už jste někdo jeli na dovolenou? Jak hafani snášeli odloučení?
Ella uz ma 10mesicu, prvni harani za sebou, uz je to psi slecna..a treba spike jen neco spatnyho sezral..nase je strasna popelnica, venku musi mit kos, polkne fakt vse
a na dovolene jsme jeste nebyly a jestli pojedem tak ella jede s nama..
@lenulik moc krasni hafani, akorat se mi teda vic libi s usima..jinak cira ma moc krasnou barvu..
Díky. Cirinka má v PP napsané, že je " modrá ". A koukala jsem, Robísek je hrozně podobný tvé fenečce, kromě oušek
oni jsou i stejně staří vid? Evička už právě měla ouška udělaná, tak jsme chtěli, aby byli všichni stejní. Ale vypadá to víc " strašidelně ", hlavně u Robina. S ouškama vypadá pes víc mírumilovně, než takový čertík ![]()
No jsou si podobni a kolik vam pejsek vazi? a s ouskama jsou mirumilovnejsi..ale oni to jsou stejne hodni pejsci, zadnyho jinyho uz bych nechtela..casem bych si chtela poridit jeste jednu fenku s pp a prave ty modry se mi moc libi..
Cirinka je malinká, ta váží jen 38 kg, Evička 43 a Robin má 51 kg. To vím přesně, protože jsme je ted nechávali očkovat proti vzteklině a to je na veterině vážili.
@lenulik ty jo v 10mesicich 51kg to je teda macik..ella ma tak 36-38 nevim to presne..ale pejsci
byvaji vetsi..a co je pejsek poslusnej, nebo jsou lepší fenky?
Je strašně hodný, holky jsou sice mazlivější, samy si věčně říkají o pomazlení, člověk si nesmí sednout, aby hned neměl hlavu v klíně
to on ne, ale jinak je fakt na kluka super. Sice nám čůral déle v bytě než holky, pochopil to až někdy kolem 6 měsíce, napřed udělal loužičku a pak teprve běžel ke dveřím. Feny ho vlastně vychovaly samy. Nám stačilo ho naučit jen přivolání na jméno, jinak vše odkoukal. I hrabání myšek ![]()
No ta nase to nemusela ani obkoukat to hrabani mysek.
delala nam pred barakem zakopy, ale ted ju to nejak preslo, uz dlouho nehrabala..taky jsem nadsena když mi ella vrazi oslintanou cunu do klina, to je fakt super ![]()
No, přesně
holky až tak neslintají, ale Robísek má ty pysky víc provislé dolů, tak to je taková zásobárna a když se oklepe, tak to lítá všude. Nebo sedí, čumí a visí mu špagát skoro až na zem. Jak jezdíme na srazy CC, tak tam lidi mají takový zvláštní grif - natočí to na prst a odhodí
doufám, že zrovna nevečeříš ![]()