Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31921
13.7.17 13:29
@JOE007 píše:
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s Cane corso..
Jde o to že byl u mě známý se svojí fenkou která má 4,5let.. a do krve se si bude stát za tím že je to čistokrevný Cane corso.. je to fenka bez PP..
Jestli by byl někdo tak hodný a nejakym rozumným textem mi vyvrátil nebo potvrdil plemeno psa..tak aby to pochopil i jeho zarputilý páníček..
Předem vám moc děkuji..foto v příloze

Z takových fotek se nedá vůbec nic poznat. Na jedné vypadá jako CC, na druhé ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.18 07:57
@JOE007 píše:
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s Cane corso..
Jde o to že byl u mě známý se svojí fenkou která má 4,5let.. a do krve se si bude stát za tím že je to čistokrevný Cane corso.. je to fenka bez PP..
Jestli by byl někdo tak hodný a nejakym rozumným textem mi vyvrátil nebo potvrdil plemeno psa..tak aby to pochopil i jeho zarputilý páníček..
Předem vám moc děkuji..foto v příloze

Tohle ani okolo Cc neslo :)) znamy je asi pekne mimo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.7.18 22:30

@j.s. máme toto plemeno v rodině…(tchýně chová fenku)
Oni celej život mají velké psy… když si toto plemeno pořídila nebyla jsem moc ráda, jelikož budeme mít dítě a sousedime plotem …tak jsem zjišťovala informace ,teď po dvou letech mohu říct že je to plemeno rodinné…na pohled dominantní,budí respekt a v srdci pro svoje lidi milující obrik,hodná k dětem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
1.4.21 22:34

Ráda bych obnovila diskuzi. Zajímalo by mě kolika let se dožili vaši caníci? Našemu teď bylo 11 a všichni nám říkají, že už přesluhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
1.4.21 23:29

@PeBa12 Nepřesahuje, tato rasa se běžně dožívá 12 let (a i víc).

• Citovat
  • Upravit
1459
2.4.21 07:52

My máme teda zatím dvouletého, ale v chovné stanici nám říkali, že se můžou dožívat 12let i více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
2.4.21 10:49

Tak dík holky, to jste mě potěšily :mrgreen: Tenkrát nás nenapadlo se ptát kolik se dožívají a teď když už vidím jak je šedivý mi to začalo vrtat hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
17.4.21 09:20
@PeBa12 píše:
Ráda bych obnovila diskuzi. Zajímalo by mě kolika let se dožili vaši caníci? Našemu teď bylo 11 a všichni nám říkají, že už přesluhuje.

14 a čtvrt, odchod na naše rozhodnutí… běžná doba dožití to určitě není, strašně záleží na kvalitě vrhu, péči a no… buďme upřímní, troše štěstí. Znám i caničku která se dožila 15 a kus, držím palce ať je s vámi co nejdéle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 17:57
@mar elinka píše:
Kor na vesnici je to des, porad tu behaji psi na volno a nikdo to neresi..ale ze u nas je cc, to resi ze mame bojovyho psa, ze bud sezere nas nebo nekoho na ulici..pritom mame 4mesice a uz umi plno povelu..lidi jsou nekteri fakt hrozni..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:02

To máte pravdu.Mam dva cc Archie za měsíc 13 roků a Gina 2 roky. žadni bojový psi to nejsou. K dětem úžasní. Archie malé psy také nemusel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:06
To máte pravdu.Mam dva cc Archie za měsíc 13 roků a Gina 2 roky. žadni bojový psi to nejsou. K dětem úžasní. Archie malé psy také nemusel
@alena1995 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:07

Tak to vás trochu mylně informovali. Prumerny věk cc je 10 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:09

Tak to vás trochu mylně informovali. Prumerny věk cc je 10 roku @Nimie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:10

Mě už říkali taky v 11 letech že přesluhuje. pravda však je, že průměr je 10 roků. 14 roků je už opravdu vyjimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.23 18:16
@alena1995 píše:

@35ja Mohu potvrdit, mám dva 13 psa a fenku 2 roky.Od malička s dětmi bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný