CAR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
189
2.1.10 16:50

CAR

Ahoj holky, chtěla jsem se jen zeptat, když mi tento měsíc nezabere clostík půjdu zřejmě již do CAR centra.Zřejmě k apolináři do Prahy a chci se zeptat musím tam mít doporučení od gynekologa nebo se tam můžu objednat sama ? A ještě máte s tím někdo zkušenost, jak dlouho tak trvá než se pak začne něco dít ? Všem moc děkuji Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13731
2.1.10 17:21

Nevím jak v těchto nemocničních, ale v soukromých doporučení mít nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.1.10 17:28

Doporučení mít určitě nemusíš. Připrav se na delší objednací lhůtu na první konzultaci - cca měsíc až dva, pokud vím, tak všechny CARy to mají podobné.
Pak záleží na doktorech, jak ti to naplánují, já to měla extrémně rychlé - v prosinci jsem se objednávala, dali mi termín na půlku února a v dubnu jsem podstupovala IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
2.1.10 22:15

ahoj všichni,
také hledám CAR a asi mi nejlepší přijde bud Pronatal nebo Iscare. ale stále sbírám info, co kde a tak. tak budu ráda když mi poradíte :-) díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.1.10 10:10

tintulí - pohledej tady na emiminu názory v diskusích, už se to tady několikrát probíralo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
16.3.10 09:41

Borisko, jo jo když budu prohledávat určitě brzy na to narazím, ale myslela jsem, že mi někdo v rychlosti poradí a že to bude takto rychlejší :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
16.3.10 09:43

jeee sorry Borisko, omylem mi to naskočilo sem a odpovídám ti na úplně jinou věc, takže prominn a jako bych nic nenapsala :-)hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.3.10 14:22

U nás nakonec vyhrál Pronatal, ikdyž měl první lhůtu objednání delší a je od nás mnohem dál (ale furt je to Praha :) ), pak to šlo jak po másle. Hodně mi při rozhodování pomohli diskuse tady a pak názor mého gynekologa, ale je to dost subjektivní. Finančně to vyjde +- nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
25.3.10 11:40

CHodila jsem k Apolináři,ale dost mě zarazilo,že tam mají ordinaci pro neplodné hned naproti ultrazvuku,tudíž všichni kdo marně touží po miminku,sedí mezi pupkatýma maminkama co jdou na ultrazvuk - přijde mi to bezohledný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
25.3.10 19:44

souhlasim. Kamaradka, co tam chodi na ultrazvuk mi to rikala…ze to je primo proti ultrazvuku, kde sedi tehulky.Myslim si, ze vuci snazilkam to neni prilis ohleduplne :roll: Sama jsem snazilka, ale asi to mam o neco lehci, jeslti se to tak da rict, protoze uz doma jednu rostandu mame. Samozrejme to neni to hlavni kriterium pro vyber CARU, nicmene si myslim, ze to na nalade neprida :-( My chodime do ISCARE a zatim spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí