Car Brno 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.23 11:10

Ahoj všem :) moc vám děkuji za rady a názory, moc jste mi všichni pomohli. Chtěla jsem napsat až dnes, kam se to hnulo, protože jsem měla volat na výsledky progesteronu a domluvit si vyzvednutí žádanky do CARu. Tak jsem dnes jsem volala, ale prý ještě nejsou, budou až na konci týdne. V sobotu už stejně přišla MS. Tak to teď nějak na mě padlo, že je vše tak zdlouhavé.. Navíc se trápím, že bych se měla spíše radovat z nadcházející svatby a místo toho celé dny hledám info o CARech a IVF a smutním z toho. Věřím ale, že to přejde a bude zase lépe. Přeji všem krásný nový týden :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
8.2.23 14:14

@katerinka12 ahoj, můžu se zeptat, jak Ti to dopadlo? Případně, pro které centrum ses rozhodla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 14:31

My se díky Heliosu dočkali našeho vymodleneho miminka :srdce: Měla jsem tři transfery, pokaždé jsem otěhotněla, ale k porodu vedl až ten poslední :srdce: ještě dodám, měla jsem problém s nízkou sliznicí, vždy jsem měla jen 6-7 mm.

• Citovat
  • Upravit
8.2.23 16:29

Ahoj, za 14 dní jdeme do Unicy za panem primářem a pár dní na to do Reprofitu za paní doktorkou Tokarevou. Pak se rozhodneme kam :) jsme nervózní a zároveň nadšení, že se to už třeba někam pohne :) V obou případech mi jde spíše o konkrétní doktory než kliniky, takže jsem nás objednávala konkrétně k nim. Proto je tam ta delší čekací doba. Jinak gynekoložka mi na můj dotaz doporučila Reprofit, že jim odsud chodí nejvíc těhotných:) Ale zdůraznila, že je to jen její osobní postřeh, žádnou smlouvu s žádným Carem nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.3.23 12:57

@katerinka12 ahoj, přemýšlíme o změně car. Můžu se zeptat jak jsi se rozhodla? Diky

Příspěvek upraven 02.03.23 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
1.3.23 14:07

@Aknajka1 my jsme se rozhodli pro Repromedu a chodíme tam. Zatím jsme měli jedno setkání, nechtěli jsme si odebrat krev na testy a teď čekáme. V dubnu bychom se měli dozvědět, co nám doporučují a kterým směrem se vydáme.. mám z nic, aspoň zatím, dobrý pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.