Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem
moc vám děkuji za rady a názory, moc jste mi všichni pomohli. Chtěla jsem napsat až dnes, kam se to hnulo, protože jsem měla volat na výsledky progesteronu a domluvit si vyzvednutí žádanky do CARu. Tak jsem dnes jsem volala, ale prý ještě nejsou, budou až na konci týdne. V sobotu už stejně přišla MS. Tak to teď nějak na mě padlo, že je vše tak zdlouhavé.. Navíc se trápím, že bych se měla spíše radovat z nadcházející svatby a místo toho celé dny hledám info o CARech a IVF a smutním z toho. Věřím ale, že to přejde a bude zase lépe. Přeji všem krásný nový týden ![]()
@katerinka12 ahoj, můžu se zeptat, jak Ti to dopadlo? Případně, pro které centrum ses rozhodla? Děkuji
My se díky Heliosu dočkali našeho vymodleneho miminka
Měla jsem tři transfery, pokaždé jsem otěhotněla, ale k porodu vedl až ten poslední
ještě dodám, měla jsem problém s nízkou sliznicí, vždy jsem měla jen 6-7 mm.
Ahoj, za 14 dní jdeme do Unicy za panem primářem a pár dní na to do Reprofitu za paní doktorkou Tokarevou. Pak se rozhodneme kam
jsme nervózní a zároveň nadšení, že se to už třeba někam pohne
V obou případech mi jde spíše o konkrétní doktory než kliniky, takže jsem nás objednávala konkrétně k nim. Proto je tam ta delší čekací doba. Jinak gynekoložka mi na můj dotaz doporučila Reprofit, že jim odsud chodí nejvíc těhotných:) Ale zdůraznila, že je to jen její osobní postřeh, žádnou smlouvu s žádným Carem nemá ![]()
@katerinka12 ahoj, přemýšlíme o změně car. Můžu se zeptat jak jsi se rozhodla? Diky
Příspěvek upraven 02.03.23 v 20:49
@Aknajka1 my jsme se rozhodli pro Repromedu a chodíme tam. Zatím jsme měli jedno setkání, nechtěli jsme si odebrat krev na testy a teď čekáme. V dubnu bychom se měli dozvědět, co nám doporučují a kterým směrem se vydáme.. mám z nic, aspoň zatím, dobrý pocit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.