Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky, můžu se zeptat. Sla jste některá na embryotransfer tri dny před menstruaci a ono to vyšlo…nebo je to nějaká chybičky v plánování? Budu ráda za každou odpověď ![]()
@dana.dv dobře děkuji, v pondělí se informuji na své klinice…dekuji moc ![]()
Ahoj,
a je to v přirozeném cyklu nebo v cyklu řízeném (Estrofem, apod.)? Jestli je to v řízeném, tak je to v normě. Tam se dělá KET klidně 20.-25.DC.
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony ![]()
@Kozicka87 píše:
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony
Pak je to naprosto správně. Nemáš normální cyklus a evidentně se čekalo na správnou výšku sliznice. Fakt si myslíš, že na klinice jsou blbci, co neví, kdy transferovat embryo?
@Kozicka87 píše:
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony
Když máš cyklus řízený hormony, tak nemáš žádný tři před menstruací. Nemáš přirozený cyklus. V tom případě je v pořádku jakykoliv den, který ti určí.
@Janli to samozřejmě né, ale když komunikujete hlavně se sestřičkami, máte obavy jaké informace se dostávají k doktorce. Z mé strany je to jen snaha o ubezpečení, aby se něco nepokazilo…jsem v téhle snaze o otěhotnění už dlouho a nechci nic podcenit 🙂 ![]()
Ano, řízený cyklus není tvůj cyklus a nemá s ním vůbec nic společného. Hele, já byla na transferu někdy kolem 30. dne cyklu. Akorát mé cykly byly celoživotně kolem 23 dní
Prostě jsem měla vlivem hormonů cyklus přetvořný k obrazu daného protokolu. A otěhotněla sjem z toho a porodila.
@ugluk to ráda slyším už bych také byla ráda kdyby to klaplo. Mám za sebou několik let nezdařených pokusů a jeden co skončil v osmém týdnů těhotenství revizí kvůli tomu, že nebyla srdeční odezva a je to těžké.😔
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.