Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky, můžu se zeptat. Sla jste některá na embryotransfer tri dny před menstruaci a ono to vyšlo…nebo je to nějaká chybičky v plánování? Budu ráda za každou odpověď ![]()
@dana.dv dobře děkuji, v pondělí se informuji na své klinice…dekuji moc ![]()
Ahoj,
a je to v přirozeném cyklu nebo v cyklu řízeném (Estrofem, apod.)? Jestli je to v řízeném, tak je to v normě. Tam se dělá KET klidně 20.-25.DC.
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony ![]()
@Kozicka87 píše:
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony
Pak je to naprosto správně. Nemáš normální cyklus a evidentně se čekalo na správnou výšku sliznice. Fakt si myslíš, že na klinice jsou blbci, co neví, kdy transferovat embryo?
@Kozicka87 píše:
@MiliX v řízeném beru estrofem a ještě si lepim náplasti s hormony
Když máš cyklus řízený hormony, tak nemáš žádný tři před menstruací. Nemáš přirozený cyklus. V tom případě je v pořádku jakykoliv den, který ti určí.
@Janli to samozřejmě né, ale když komunikujete hlavně se sestřičkami, máte obavy jaké informace se dostávají k doktorce. Z mé strany je to jen snaha o ubezpečení, aby se něco nepokazilo…jsem v téhle snaze o otěhotnění už dlouho a nechci nic podcenit 🙂 ![]()
Ano, řízený cyklus není tvůj cyklus a nemá s ním vůbec nic společného. Hele, já byla na transferu někdy kolem 30. dne cyklu. Akorát mé cykly byly celoživotně kolem 23 dní
Prostě jsem měla vlivem hormonů cyklus přetvořný k obrazu daného protokolu. A otěhotněla sjem z toho a porodila.
@ugluk to ráda slyším už bych také byla ráda kdyby to klaplo. Mám za sebou několik let nezdařených pokusů a jeden co skončil v osmém týdnů těhotenství revizí kvůli tomu, že nebyla srdeční odezva a je to těžké.😔
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď