Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,jiz delsi dobu se lecim na neplodnost a po dlouhem zvazovani jsme se s manzelem rozhodli pozadat o pomoc odborniky. Pristi tyden jdeme na prvni navstevu do gennetu k MUDr. Vykysale. Mate s timto CARem nektera zkusenosti? Co nas tam pri prvni navsteve ceka?Dekuju za jakekoliv informace, jsem z toho celkem vystrasena.
Ahoj,
já tam byla na odběru plodové vody a je to tam moc příjemné, tak se neboj, určitě to dobře dopadne. Vůbec to nevypadá jako nemocnice a lidi jsou milí.
Držím palce.
Halka
CHodím do Gennetu již půl roku k p. doktorce Vykysalé. Je skvělá. Nemusíš se vůbec ničeho obávat. Všichni s kým příjdeš do styku jsou strašně milí a snaží se ti vyjít maximálně vstříc. Nejsou tam přecpané chdby jako třeba v Pronatale a netahají z tebe hned peníze. Snaží se dělat různé akce . Uvidíš budeš jistě spokojená. Jana ****
ahojík,
chodím do gennetu asi 8mesíců.je to tam opravdu na urovni.moderní,nepřijdeš si jako v nemocnici.
všichni jsou tam ochotní a milý.já sice chodím k jinému lékaři,ale jsem velmi spokojena.
budeš taky.
měj se
simona
Ahojky,
do Gennetu chodím již 7 měsíců a mohu jen chválit
. Jsou maximálně milý, vše mi vždy vysvětlili, veškerá potřebná vyšetření jsme s manželem absolvovali tam, takže odpadlo jakékoliv dojíždění do dalších zařízení. V únoru jdeme na naše první IVF.
Nemusíš mít žádné obavy jsi tam v těch nejlepších rukou ![]()
Ahoj ahoj do gennetu chodím rok…také dr.vykysalé…je to tam bezva, ale já minulý týden dr vyměnila…trochu jsem se pozlobila, pač trochu podle mě něco zanedbala…podrobně po SZ
jinak je to tam naprosto neuvěřitelné…je to super prostředí a múžasný personál…
Ahoj holky, já chodím do Arlety v Kostelci nad Orlicí a tam ted mají smlouvu s Gennetem, tak jsem ráda, že tu jsou dobré ohlasy. Jinak na mimi čekám už 2 roky a mé léčení teprve začne léčením endometriozy hormony. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj. S manželem jsme se rozhodli také pro Gennet a byli jsme tam poprvé minulý měsíc u pí. doktorky Vykysalé. Měla jsem z toho všeho zvláštní pocit, protože jsem se musela na všechno ptát. Jinak byla moc milá a určitě ví co dělá a o čem mluví. Na Gennet slyším samou chválu, tak se toho všeho nebojím. Jinak Vás oba pošlou na krev kvůli genetice, potom půjdeš na krev jen Ty a to 2-4 den menstruačního cyklu - kvůli hormonům. Možná to udělají celé najednou. Nevím. My jsme to měli postupně. Tvůj partner bude muset na spermiogram a Tebe si MUDr. bude chtít gynekologicky vyšetřit, tak se na to připrav. Jak jsem již psala - nevím, jestli budete mít stejný postup. Tak hodně štěstí.