Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se chystá na iui, nebo ivf? Nás čeká 1. pokus, buď v tomto nebo příštím cyklu a nemám to moc s kým sdílet. Ráda bych si o tom s někým pokecala
![]()
Ahoj, mám za sebou iui a chystám se na další. Chtěla bych ještě jednu a pak ivf. Klidně napiš ![]()
Dobrý den, podstupujeme s přítelem 3 a poslední pokus IUI dnes jsem 12 den cyklu ve středu jsem šla na ultrazvuk před inseminaci kde jsem měla malé folikuli 9mm 8mm dnesk jsem byla na druhém ultrazvuku kde folikuli byli porad stejné a byla i nízká sliznice na dalsi ultrazvuk jdeme v úterý chodíme do asistované reprodukce do Prahy Motol podle aplikace mam mít ovulaci dnes bojím se ze do úterý ovulaci prošvihnu stalo se to také někomu nebo podobný problém? Mam raději počkat na dalsi menstruační cyklus
Jw to nás poslední pokus nechceme o nějak zanedbat ostatní dva pokusy byli stejný ultrazvuk dalsi den ovitrel dalsi den inseminace
Ale tento poslední pokus se zatím nějak nevyvíjí možná to moc hrotím ale tím ze jw poslední tak mam obavy aby jsme něco neudělali špatně
Děkuji za rady
Ahoj holky, dneska jsem 13 dní po ovitrelle a 12 dní po prvním iui. Do car mám volat v pátek s výsledkem. Testuju se poslední 3 dny a pořád mám pozitivní výsledky. Dneska mám mít první den ms a výsledek je pořád stejný. Myslíte že je to ještě ovitrelle nebo už by to mohlo být opravdové?
Nebudu tady asi ani zmiňovat nějaké příznaky. To je ještě hodně zavádějící.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.